Dün gece sabah 5 e kadar müzik dinledik birlikte. Bir de bol anı...

Dün gece sabah 5 e kadar müzik dinledik birlikte. Bir de bol anı...
İlk ses yaptığında kısa sureliyse anlayış göstermeli bir kaç kez olabilir sorun yok artış gösterdi zaman kibarca durumun sizi rahatsız ettiği dile getirilmeli bir sonraki level komşunun karakterine bağlı seni anlayıp davranış şekline göre devam edersin iste
Ses yapan komşuya, sanırım seninle aynı evde değiliz ama senin konser biletini ben de alabilir miyim diye şakayla karışık yaklaşmak en güzeli oluyor...
Denenir😅
Cevap
21Cevap
uyarı veya şikayet
Ayda yılda bir olan olayda müsamaha gösterilebilir.. Tekrar eden bir durumsa nazikca uyarilir :))
Her pazar oluyor. Pazarlar sadece onların değil bence.
O zaman uyarırım önce nazik bir dille tekrara ederse üslup giderek değişir :))
Bunu yapmalı
😅
Çok ses yapmaması söylenilmeli yapıyorsa da dövmeli (şaka şaka 😅)
Çirkeflik desen var😅
Ben mi 😅
Öneriyi veren sen😅
Ama çirkef değilim aşk olsun 😞
🤷♀️
Bu işaret ne demek
Bilemiycem artık anlaminda
Bilemeyeceğiniz birisine neden o zaman suizanca bir tavırda çirkef diyorsunuz 😃
Taniyorum ki diyorum neden gizliden yaziyorsun 😄
Çünkü kullanıcı adım çok saçma 😅
Evet bencede😄
Kırıcı oldunuz da neyse 😄
Sen alışıksın bana
Ooo 😂😂
😂😂
Çok kafa kızsın harbiden 😅
Tesekkür. Ama ben senin kim oldugunu tahmin ettim gibi. Yoksa hatalı mıyım?
Bence kesin hatalısındır çünkü ben bile bugün yeni tanıyorum sizi ama bir edin bakalım 😄
Doğruyum bence. Eminim😅
Hadi bakalım o zaman 😂
Kaç bakalım o zaman😂
demeyi açarsan gösteririm kendimi 😂
Bak bakkk çok eminsin kendinden o zaman hatalı olabilirim
Olabilirsin ama sorun değil böyle senin gibi aklı başında ve bir o kadar kafa yapısı uyumlu bir insanla tanışmayı çok isterim tabi yine de olur dersen 🫠
Tesekkürlerrr teşekkürler ama sitede mesajlaşmıyorum. Afakanlar basıyor.
Neden basıyor 😂
Tahammülum yok sıkılıyor bunaliyorum
Ama bence benden sıkılmazsın gibime geliyor çünkü gözlemlediğim kadarıyla en çok benimle konuşmuşsun eğer seni bunaltsaydım konuşmazdın öyle değil mi 😊
Kanka sen önce gizliden çıkmayı dene özgüvensiz misin nesin😅ayrıca siteyi flört amaçlı kullanmıyorum. Arkadaş olmak istiyorsan site içerisinde okey olabilirim. Fazlasi yok.
Tamam özgüvensizlik ile alakası yok ama işte onu demeye çalışıyorum ama anlamadın neyse al ama profildeki yazan yazıyı oku anlayacaksın zaten 😅
Gürültüye karşılık gürültü :d üst kattaysa sopa ile tavana vur aşağıdaysa zıpla ya da en kötü kapıyı yumrukla hesap sor
Karşı binadaysa😅
erkekse selam ver belki seni karı olarak alır
Çok çirkinsin her anlamda
Tanımadığın insanı sana savunduran nedir peki? Sabah beşe kadar müzik dinlemek car car konuşmak medenice mi? Neyini savunuyorsun tam olarak? Ayrıca laf sokmak nerede?
Evet var ama tanımıyorum seni. Önceki sorulardaki tartışmanin nefreti sanırım bu cevap ama olgun bir duruş değil.
Olgun bir duruş soruya göre mantıklı cevap vermekle olur. Evet saygısız ve dünyada sadece kendi yaşıyormuş gibi takılan brncillerden şikayetçiyim. Bir problem olarak görüyorsanız brni engelleyebilir veya soruma gelmeyebilirsiniz. Fakat nedense sorularımdasınız hep.
Resminizi tanıyorum inanın umurumda değilsiniz. Ayrıca verdigim cevaplara kadar hatırliyorsanız bayağı takıntı yapmışsiniz. 😅 evlilik meraklısı diyince sinirlenmem mi gerekiyordu😁 tamam öyle olsun kırmam sizi
Verdiğin cevap 15 dakika önceydi zaten bu neyin kafası anlamadım. Pp den tanıyor olman yaşımı biliyor olmanla alakası yokya neyse. Ters cevap verince saldırıya geçmeden anladım ben evlilik meraklısı olduğunu üzülme senide alan birisi olur elbet. Ayrı profilim açık istediğin kadar takılabilirsin fanlarım için her şeyi yaparım ben ehhet
Sigortasına küçük bir müdahale
Ya da tüm apartmanın
Suç kimde de olmaz
İnim inim inletiyor muydu :D hayalimdir bu apartmanda veya otelde millet rahatsız olsun milletin kocası yapamıyorsa biz napak :D
Sizin gibilerin QI kaç acaba?
Klâsik 2 3 değnekle duvarı durtme hareketinden sonra azalma yoksa hiç uğraşmaya gerek yok. Hemen polisi arıyorum.
Polisi ararım.
Kaç yaşında bu it
20 li yaşlarda
Yalnız mı yaşıyor
Evet
Hiç polise şikayet ettiniz mi bunu
Evine bomba at
Suç olmasa...
Suç degil
Ağzın yok herhalde kısın o sesi diyemedin.
Hayır medenice 2 kez uyardım ama çirkef birisi. O seviyeye inmeyi uygun görmedim
Medeni isen polisi ara...
Ben öyle Medeni değilim.
Ne güzel bari yanlarına öıksaydın
Polisi arayarak şikayet etmeli.
Sende rahatsız et saat 3 4 gibi zile bas 😆
Kapılarına dayanırız efem
Çok ses yapma
bi o açsın bi sen sırayla karaoke falan yapın
Gidip soylerim saygisizlara tahammül yok
Polisi ara
internet kablosunu kesin
Polise şikayet ey