Kesinlikle keşke ciddi bir kız olsa böyle gözleri eritse aşktan hem p aşk olsa hem kendine aşk etse elleşme olmasa da olur saçlarını okşayıp koklayıp dudaklarını öpsem bile yeterdi aq
Normal insanlar biliyorum ama bu zamana kadar kimseye açılmadım hislerimi açmadım kuzum uzun süzmedimde yani 28e gelmiş yaş çekingen olmak biraz utanç verici ama
Erkek dediğin cesur olur ama boşa çabalamaktan korkuyorum benim kafamda evlenmeden sevişme öpüşme yok cinselliğe çeker duramayız diye genelde ilişki yaşayanlarda zamanla bir birinden çabuk soğuyor korkuyorum 🥲
Kariyer olayınıda kafaya takmıyor değilim sonuçta erkek kadınını mutlu etmek ister ufak tefek tek olsa hediye jest şımartma vb olaylar da masraflı oluyo sonuçta
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kız arkadaşlarım böyle şeyler atıyo bana, ağlayın erkekler.
Sende bana atsana merak ettim hatta senle yorum yapalım onlar hakkında
Hee oldu
Tamam nereye geçiyoruz
Ne yazmiş ki
Gögüs kalp yapmış 😅
O ne ya anlamadimmm
Ya kız sütyen çıkarmış eli ile kalp yapmiş meme ucuna bastırmış bir nevi nude tarzı armış işte
He sende öyle istiyon allam bende bir şey sandim
🤣 evet öyle atmada bile sadece sevdiğini ses kaydı atabilir
Memeye gerek yok ama atsada fena olmaz 🤣
Himm bence ilişki ciddiye binince felan öyle küçük kaçamaklar olabilir yani ben öyle düşünüyorum sevişme okşama felan
Yani ilişki ciddi ise olur ama ciddi olmayan ilişkide bunlar olursan zamanla güven sorunu yaşanır
İşte bende ondan dedim yani ciddi olmadan bu şeyler olmamalü
Kesinlikle keşke ciddi bir kız olsa böyle gözleri eritse aşktan hem p aşk olsa hem kendine aşk etse elleşme olmasa da olur saçlarını okşayıp koklayıp dudaklarını öpsem bile yeterdi aq
Himm ne güzel
sen nerelisin peki
Erzincan
Niye ki istesen bulursunn yaniiiğ
Zor ya bu devirde kızlar erkek buluyor bende boşta kız yok diye kimseye adım atmıyorum
Birde burdaki gibi rahat konuşamıyorum günlük hayatta
Yoo düzgün bir sürü kiz var aslinda da
Olabilir bende öyleydim açıldım sonuçta onlarda normal insan
Normal insanlar biliyorum ama bu zamana kadar kimseye açılmadım hislerimi açmadım kuzum uzun süzmedimde yani 28e gelmiş yaş çekingen olmak biraz utanç verici ama
Erkek dediğin cesur olur ama boşa çabalamaktan korkuyorum benim kafamda evlenmeden sevişme öpüşme yok cinselliğe çeker duramayız diye genelde ilişki yaşayanlarda zamanla bir birinden çabuk soğuyor korkuyorum 🥲
Himm üni felan okudun mu peki , sizin aile mi biraz şey o yüzden mi böylesiniz ki
Her erkek işter sevmek sevilmek güçlü olmak bir kadının prensi olmak kol kanat olmak öpmek koklamak ve daha fazlası
Üniversite okumadım Dini değerlerim diyelim
Evet Ztn çok ileriye gitmeye gerek yok yani öpüşne sevişme belli süreden sonra olur Ztn
Birazda bilinç ile hiç bir kızı yarı yolda bırakmak istemem kalp kırmak ve kırılması kötü geliyor
Ama insan yaşıya ygaşıya ders alıyor işte
Ee ne iş yapiosun peki
Evvet doru
Ayna Cam Kesim Rodaj
Desenli ayna yapımı
Sen nerelisin peki..
Kariyer olayınıda kafaya takmıyor değilim sonuçta erkek kadınını mutlu etmek ister ufak tefek tek olsa hediye jest şımartma vb olaylar da masraflı oluyo sonuçta
Erzincanlıyım
İstanbul da yaşıyorum
Himm güzell