Diğer Bu kız bana niye mesaj atmış gene? PrensHazretleri Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bana uyuzsun derdi önceden simdi mesaj atmış gene İbrahim napıyosun diye :D hiç değişmemişsin filan dedi buradan değil :))#prenseatilanmesajlar Güncellemeler+1 yıl :)) Bu kız bana niye mesaj atmış gene? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl c2 ne halt yiyon ki 😂 ksnin kızları yetmiyor mu sana gjdkhdkdhdbaşka hangi flört uygulamaları yüklü söyle bakalım 👀 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye sordun gizlicim 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bende yüklücem o yüzden jsbs Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Benim için mi gkh Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Diğer konusunda 14b cevap paylaştı. Ya özlems seni cevap verme sanane de gec 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl öyle mi yapayım çiçeğim :D Yorumla
Sorucannn Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 87% +1 yıl Diğer konusunda 709 cevap paylaştı. Canı sıkılmış İbrahim yaa takılma 1 19 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Eğlenceli buluyor beni o halde fkvk Yorumla Sorucannn +1 yıl Tabi yazınca cevap vereceğini biliyor Enerjini yüksek buluyor olabilir Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yazdığı gibi verdim zaten gjh Yorumla Sorucannn +1 yıl Helal sana Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Beğendin mi gkj Yorumla Sorucannn +1 yıl Beğendim tabi Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sanki sana yazmıom gkj Yorumla Sorucannn +1 yıl Hmm ben sana yazmıyorm 😂😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen mi :D Yorumla Sorucannn +1 yıl Ne yapacaksın SS alıp mi paylasacaksin 😂 bakın arkadaşlar cevap veriyor işte filan ahbajs Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yapayım mı gkh Yorumla Sorucannn +1 yıl Küserim 😪😪😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Çok mu :D Yorumla Sorucannn +1 yıl 🥺🥺🤔 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bu evet mi demek gjhh Yorumla Sorucannn +1 yıl Ne önemi var ki benm küsmem senin davranışlarına şekil veremez Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Açıklamaya bak gjg Yorumla Sorucannn +1 yıl Güzel açıklama şimdi çok da mantıklı 😅 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Gyyvuv Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sence benim kullanıcı ismim ne tahmin et 1 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Gelmişsin gene fjg Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi kimim tahmin et Yorumla PrensHazretleri +1 yıl K ile mi başlıyor gjhj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tam söyle tam Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kalamam.. Gjgj Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl nereden yazmışşş 1 24 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Neden merak ettin gizlicim gjhj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ederim ben mavilimm Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız gizli :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl söyler misin canım😀 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Konuşma uygulamasıydı bir tane :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl c2 mi Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Var mı senin gkgj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl var senin? Yorumla PrensHazretleri +1 yıl var asdasd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl oradan mı hddj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kullanıcı adını söyle bsnd Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Seninki ne yazayım gkh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hesap açmadım ben jjddj Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Öyle mi hjh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet djjdd Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bak yukarıdaki gizli kız ne yazmış gkn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl senin hesabın adı ne djdjd Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yazcan mı gj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yazarım sj Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız pembeli hj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kız mavili söylemedin gitti sj Yorumla PrensHazretleri +1 yıl orada da anon olucan fhf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl nolmuş yani hsjdj Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sence cbc Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
c2 ne halt yiyon ki 😂 ksnin kızları yetmiyor mu sana gjdkhdkdhd
başka hangi flört uygulamaları yüklü söyle bakalım 👀
Niye sordun gizlicim 😂😂
bende yüklücem o yüzden jsbs
Benim için mi gkh
Ya özlems seni cevap verme sanane de gec
öyle mi yapayım çiçeğim :D
Canı sıkılmış İbrahim yaa takılma
Eğlenceli buluyor beni o halde fkvk
Tabi yazınca cevap vereceğini biliyor
Enerjini yüksek buluyor olabilir
Yazdığı gibi verdim zaten gjh
Helal sana
Beğendin mi gkj
Beğendim tabi
Sanki sana yazmıom gkj
Hmm ben sana yazmıyorm 😂😂
Sen mi :D
Ne yapacaksın SS alıp mi paylasacaksin 😂 bakın arkadaşlar cevap veriyor işte filan ahbajs
Yapayım mı gkh
Küserim 😪😪😂
Çok mu :D
🥺🥺🤔
Bu evet mi demek gjhh
Ne önemi var ki benm küsmem senin davranışlarına şekil veremez
Açıklamaya bak gjg
Güzel açıklama şimdi çok da mantıklı 😅
Gyyvuv
Sence benim kullanıcı ismim ne tahmin et
Gelmişsin gene fjg
Hadi kimim tahmin et