Sabah sabah beni benden daha çok düşünen bir arkadaşım varmış. Yardımcı oldu sağ olsun. Bir işim vardı onu hallettik. Teşekkür ediyorum buradan kendisine yine. Kızıyorum ediyorum ama bazı insanlar iyi ki varlar.

#ZorundamıyımEfsane ✌️ 1903 ✓™
Sabah sabah beni benden daha çok düşünen bir arkadaşım varmış. Yardımcı oldu sağ olsun. Bir işim vardı onu hallettik. Teşekkür ediyorum buradan kendisine yine. Kızıyorum ediyorum ama bazı insanlar iyi ki varlar.

#ZorundamıyımEfsane ✌️ 1903 ✓™
Evet, çevremde bana her konuda yardımcı olan birkaç dostum var ve bu gerçekten büyük bir şans. Hayatta her şeyi tek başına göğüslemek zorunda kalmamak, birinin seni gerçekten anladığını ve desteklediğini bilmek insanı güçlü hissettiriyor. Onlarla konuştuğumda yüküm hafifliyor, zor zamanlarımda yanımda olduklarını bilmek bana güven veriyor. Tabii ki herkes her zaman yanında olamaz ama gerçekten değer verdiğim birkaç kişi var ki, ne olursa olsun yanımda olduklarını hissettiriyorlar. Böyle insanlara sahip olmak, hayatta en büyük zenginliklerden biri.
Bir kaç kişi yetiyor.
Evet bana en çok yardımcı olan can dostum var. Aynı zamanda da meslektaşım.. Bazen gerçekten çok kızdırıyor. Ama her zor anımda yanımda ve bir eksiğim olduğunda onu tamamlıyor.. O yüzden kendisine her zaman iyi ki varsın diyorum ☺️
Ne kadar güzel. Hem sevip hem kızmak ayrı güzel.
Benm dun yardimci olmaya calisan arkdsim da boyle maalesef 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Dikkat etmek lazım 🤣
Sorma yaa, 40 yilin basi bi isimiz dustu, adam goturmeye kalkti bizi 😟
Tüübee
@Rozes52 internetsiz kafeye goturecek beni ozellikle demek ki, ona bahane olsun
@Rozes52 evet bir anda ben de sasirdim ben de zaten bu kadar israrci olmasina.. hatta adam tutturdu hemen gelip alim seni, gidelim eve yapalim hemen falan diye... 🤦🏻♀️
Neyse isimiz gene kaldi, ama bari kafamiz rahat 😇😇
Anan seni kadir gecesi doğurmuş derdi Haydar Dümen olsaydı rahmetli 🤣
@zorundamiyimefsane Anamdan gelen genetik zekanin eseridir bu belki de 😝😇😇
Belki de 😅
Eic icin tskrler 🥰🥰🙏
Rica ederim 🌹😊
Var kedi köpek gibi olup birsey olunca yardimlasan enikler😄
Aynen ikisi de birbirinden beter oluyor öyleleri 😅
Hayatta böyle arkadaşlar gerçekten altın değerinde! 🌟 Çoğu kez kızarız ya da tartışırız ama zor zamanlarda birbirine destek olan kişiler, gerçek dostluğun anlamını kanıtlıyor. Senin adına sevindim, böyle bir dostunun varlığı büyük bir şans. 🙏 Bence bu insanlar için ufak da olsa teşekkür etmeyi, sevgimizi göstermeyi ihmal etmemek lazım. Onlar hak ediyor! 💕 Dostluk, hayatı kolaylaştıran en güzel şeylerden biri. 😊
Cevap
15Cevap
hayır arkadaşlarım yok
Var geçen gün bir sıkıntıya düştüm öbür ablam yardımcı oldu sağolsun bana destek oldu. Sende bana mod için hep yardımcın oldun hâlâ da ediyorsun bunun için Teşekkür ederim, sende iyi ki varsın Efsane.😇❤
Rica ederim Bahar öğretmenim. Yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana 🌹❤️🥰
Elbette varlar. Mesela en son sağlıkçı olan arkadaşım beyin mr'm için işinden yorgun gelip yanımda gelmişti orada da yardımcı olmuştu bilgileriyle... Ve niceleri iyi ki varlar.
Ne kadar güzel.
Yok hiç olmadı da desem doğru olur. O yüzden hayata tutunmayı ayakta durmayı çok küçük yaşlarda öğrendim.
Çok güzel ✌️👏
Var çok şükür 🙏 ❤️ burada da reelde de hatri sayılır bir insanım ihtiyaç halinde hemen yardımcı olurlar
Ne kadar güzel ✌️👏🌹
Kesinlikle öyle 👍👍🌷🥰
Evet var. Sıkıntımı, mutluluğumu paylaştığım bana her konuda yardımcı olan benim de yardımcı olduğum dostlarım var. Ve iyi ki varlar.
Ne güzel ✌️👏
Fikir alışverişi yaptığımız, durumları değerlendirdiğimiz bazen ülkeyi kurtardığımız değerli arkadaşlarım var
Ahaha ülkenin başındaymış gibi 😀
Kendim dışımda çevremde herkese yardımcı olduğum kesin
O da kötü işte.
istesem olurlar sağolsunlar ama istemedim henüz kimseden yardım
Varlıkları yeter ama.
Benim kimsem yok. Hayatı yalnız yaşıyorum. Ölsem bugün cesedim ortada kalır
Deme öyle.
Öyle
Her konuda yardımcı olmaları pek mümkün olmuyor ne yazık ki
Yani tabii bazı elden gelmeyen durumlar olabiliyor. Şu anda özellikle insanların maddi olarak yardımı zoe dokunuyor.
Evet fazlasıyla var şükür sevilir sayılırız elhamdülillah
Maşallah ✌️👏
Ben çevremdeki insanlara her konuda yardımcı olmayı seven biriyim.
Bende öyle.
Az dostum var ve onlar da çok işlevli o yüzden varlar.
Çok güzel ✌️👏
Peki bir şey merak ettim. Yanlış anlaşılmak istemiyorum. Eğer o kişi yardım etmemiş olsaydı, arkadaşlıktan çıkarır mıydın? Yani arkadaşım değilmiş mi derdin? E bunun adı da çıkarcılık olmuyor mu?
Şimdi şöyle ki konudan haberi vardı ve ben yardım istemedim kendisi önerdi. Bu da ince düşüncesi ve yardımseverliğinden. Bazen de gıcıklığı tutuyor ama yine de iyi insan.
Anladım. Güzel yorumun için de ayrıca teşekkür ederim. Sitem edersin zannetmiştim.
Cevabın için ben teşekkür ederim ne demek. Neden sitem edeyim ki yardım etmek zorunda değil sonuçta ve ben istemedim ayrıca kendisi teklif etti o daha güzel bir olay. Eğer ben teklif etseydim kabul etmeseydi de anlayışla karşıladım çünkü belki ona da problem olabilirdi.
Bazı arkadaşlar var ki kardeşten ötedir. Iyi ki varlar. Işinizin hallolmasına sevindim.
Evet müdürüm ya bazıları öyle. Herkes anlatamadığın şeyi onlara anlatıyorsun.
Yok maalesef onlarla konuşuyor görüşüyor olsam cevabım değişir miydi bilmiyorum
Belki de değişirdi.
Her konuda bana yardımcı olabilecek sadece bir kaç arkadaşım var
Bir kaç tane yeter yani
Tek geldim, tek gidiyorum. Ezan ile başladık, sela ile gideceğim.
Olmaz öyle. Her an birisi lazım olabiliyor insana
Ummadığım anda sırtımdan darbe almaktansa olmaması daha iyi. çünkü sırtımda yeni bir yara için yer kalmadı.
Evet ama ummadığın anda lazım oluyor bazen
Ayaktayken yanımda olanlar, düştüğümde yoktu. bende şehrimi değiştirdim. izole bir hayat yaşıyorum. Lazım olunca da kimse yok.
Yok ki arkadaşım yok ki
Deme öyle illaki vardır.
Doğduğumdan beri yalnızım hiç arkşm olmadı tek başımayım.
Yok artık. Öyle şey olur mu hiç.
Oluyor 6 yaşında anasınıfına gittim orada bir itelediler aralarına almadılar 31 yaşındayım hala yalnızım.
Kim olduğunu da görseydik bir.
Resmim yok abi
Nick in var ama
Yoklar ben kendim hallediyorum
İllaki birileri olsa iyi olur.
Dostluğunuz daim olsun var evet
Amin cümlemizin
şu an bir tane var sağolsun
Çok güzel ✌️👏
Varlar çok şükür
Maşallah diyelim 🤣
20 senelik bir arkadaşım var sağolsun
Ooo ne kadar güzel.
Yok kendi işimi kendim görürürm gerek yok
İllaki lazım oluyor birileri
Var evett , anlata anlata bitiremem 😻❤️
Woow güzel. Dürüm de alır mı sana 🤣
Alır batuş herşeyi 😹
Hahha iyiymiş 😂
Evet var sağ olsunlar
Ne kadar güzel ✌️👏
Her konuda yardımcı olacak kişi benim ya.
Aaa tabi tabi 😀
Beğenemedin mi efsane adam 🤣
Yuk yük beğenmedim 😂
Var çok şükür eksik olmasınlar
Ne kadar güzel ✌️😊
Biraz yardımcı olan tarafım
Sana da yardımcı olan vardır illaki.
Kendim çözerim genelde
Arkadaş filan lazım değil
Ben kendime yeterim diyorsun yani.
çok şükür var bir kaç tane
Ne kadar güzel