Pandemi süreci ile birlikte toplumumuz gittikçe yalnızlaşıyor. Milyonlarca kişi yalnızlıktan şikayetçi. Gallup verilerine göre dünyada 300 milyondan fazla insanın tek bir arkadaşı bile yok.😎

Pandemi süreci ile birlikte toplumumuz gittikçe yalnızlaşıyor. Milyonlarca kişi yalnızlıktan şikayetçi. Gallup verilerine göre dünyada 300 milyondan fazla insanın tek bir arkadaşı bile yok.😎
Ben hep içimde yaşadım geçen sene ki olayı da akrabalar gördü babam görmedi kimseye demedim ilk imtihanımı sonradan dedim anneme az da olsa acımı çektim 3 yıl kimseye çaktırmadım aşık oldum farkettirmedim abime dedim abi şurdan gidelim abimin yanında oldu ilki sonra öbürü benim küçükken imtihanım onun arkadaşı 2 kere oldu ama ben bir şey yapmadım sadece öyle denk geldi ben baktım ama içimden dedim canım işte başını yana çevirir diye düşündüm çevirmedi baya sene sonra yol kesti baktı falan aile olarak abim baya ben acı çekerken çok destek oldu ama kimseye bir şey çaktırmam içimde yaşarım hep öyle oldu kendimi kendim tedavi ediyorum
orada canım yazmıyor yanlış oldu
Anladım. Bazan site kendi tasaklı kelimelerine otomatik düzeltme getirince olur olmaz kelimekeri robot canım şeklinde sözde düzeltme yapıyor.
Demekki bu sıkıntılar seni pişirmiş, karakterimi olgunlaştırmış. İnsan böyle zorda kalıyor hakikaten ve bir can yoldaşı arıyor, ya da anlayış bekliyor. Ama bunu maalesef çoğunlukla göremiyoruz. Bu sıkıntılar da bizi pişiriyor. Hayırlısı diyelim. Teşekkürler. 🌸👍
Rica ederim
Saolun size de
Cevap
3Cevap
Arkadaşım ya da ailem yok benim için
Yalnızlık hissettiğin oluyor mu peki
Her gün
KS o noktada can simidi gibi
Eski kocam, dünyada en yakın hissettiğim insan, sonra oğlum, sonra yengem, sonra arkadaşlarım.
Çok şükür 😁
Arkadaşlarım var ama ihtiyacım olsa dahi çok mecbur olmadıkça onlardan bir şey istemem. Ailem var, Allah onları başımdan eksik etmesin.
Evet, yakın dostlarım ve kuzenim var, ne mutlu ki💙
Fazlasıyla var mesela bazen @xtars minik yürekler için çabalayan güzel yürekli ile istişare ederiz 😊
@xtars rica ederim iyi yürekli arkadaşım 😊Tefekkür de iyi ki. 😊
var elhamdulillah 🤲🏻
Amin ecmain :)
Arkadaşım var çok şükür
Var çok şükür
🤗🥰
ailem dışında pek kimse yok sanırım
Eşim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?