Hamileyim ve çok yalnızım kendimi çok kötü hissediyorum yerimde olsanız siz de üzülmez misiniz?

Kendi yaptığım hiçbir şey tat vermiyor taşınma aşamasında olduğumuz için de eve malzeme de almıyoruz eşim yeni evle ilgileniyor 2 3 haftadır yok yani yüzünü doğru düzgün görmüyorum kendi başımayım evi topluyorum mutfak eşyalarını kaldırdım 2 3 tabak çanak kaldı kaynanam 5 dk mesafede ne yardım ediyor ne de kızım hamilesin gel bir tabak çorba iç diyor. Geçen canım balık istiyor dedim kayanama ama kendim yapınca yiyrmiyorum dedim 2 gün sonra dün balık yaptık yedik ne lezzetli olmuş dedi çok ağrıma gitti akşamına bende yaptım ama yiyemedim kustum eşime yalvardım nolur bir ara bir restauranta götür de et yiyeyim canım çok çekiyor dedim evde sadece makarna yapıp yiyorum o da kokmuyor diye hem protein olur dedim tamam dedi akşama annesigilin akrabası gelmiş oraya gittik yani iptal oldu bizim restaurant işi çok ağrıma gidiyor yapayalnız kaldım bir şey yapamıyorum evle meşgulüm bir allahın kulu yok yardım edecek
Hamileyim ve çok yalnızım kendimi çok kötü hissediyorum yerimde olsanız siz de üzülmez misiniz?