Abim evlenecek diye değişmiş olabilir mi?

Abimin 2 ay sonra düğünü var. dün akşam bana bohça yardımı için gelen akrabalarının onunde neden siz çocuğun ismini böyle koydunu gibi aptalca bı soru sordu bende kızdım çünkü niyetini biliyorum saçma buluyor bende kızdım koyduk çünkü seviyoruz diyince kızdım sanki senin koycagin isim cok güzel Zeynep erva düşünüyor bı anda bana akrabalarimin içinde sen canım ben sana onu mu diyorum diye çok yüksek sesle bağırdı. Bende küçük bebeğimi aldım arka odaya geçtim Bu sabah bohça gelmeden önce kahvaltıda idim koyma konusu açıldı yine. Bu seferde konuyu benim kayınvalidem kayinpederime dokundurdu. Çocuklarıma isim koyarken kayın pederim birine ikinci ismini koydu diye yok benim ailemden kimse karışamaz yok öyle yok böyle. Yine herkesin önünde konuştu bende bı daha benim kayinlarimin bu konusunu açma gibi konuştum bu sefer de bana "bence sende evlisin bende evlencem evlendikten sonra düğünlerde bayramla dışında senle gorusmeyelim" dedi ve biz sadece iki kardeşiz. Bı tane abim var daha doğrusu var saniyodum.. bende sıkıntı yok öyle olur dedim çok ciddi bı skilde mesafe koymak istiyorum artık ciddi şekilde haddi i asmaya başladı. Yani bohçası gelecek diye bende 2 tane küçük çocuğumla 2 gündür annemlere gittim hazırlıklara yardım ettim çocuklarım biri 2 yaşında biri 7 aylık.

Abim evlenecek diye değişmiş olabilir mi?