çocuk
aile ya da akrabalar
diğerleri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
2Cevap
Çocuk bir yana dünya bir yana
evet kesinlikle benim annem bozuk
Hiçbiri önemli değil benim için herkes ölsün
keşke herkes ölse cidden ya
inan ben de çok isterim bunu ama ölemiuorum
Oğlum
dimi ya bence de çocuğun öncelikli olması lazım
Evet kesinlikle anne olmayan anlamaz
benim annem bozuk o zaman
Aa niye ki
ya komşularını bile benden öncelikli tutuyor, bir şeye ihtiyacım olduğunda annem hiçbir zaman orada yok, canım bir şey çekiyor yapmıyor ama komşu çocuğu istese falan anında yapar ve nr kadar çalışırsam çalışayım yetmiyor hep benden daha başarılısı benden daha olgunu var hiçbir zaman yetemiyorum anneme
Annenin böyle davranması için mantıklı bir sebep var mı
beni sevmiyor bence onun istediği gibi biri değilim
Kardeşin var mı
evet. bi erkek kardeşim var ona karşı bana olduğu gibi değil kardeşim anneme öl diyor annem neye sinirlendin canım oğlum diye sarılıyor cidden rahatsız etmeye başladı artık
Sen kaç yaşındasın kardeşin kaç yaşında
19-16
Senin bir kusurun mu var
annem hanım hanımcık, akademik anlamda başarılı, elinden her iş gelen bir kız istiyor ama ben ‘kız gibi’ olmayan, akademik anlamda başarısız ama bence sanatsal anlamda başarılı (kendi grubum var müzik yapıyor ve sahne alıyoruz + tiyatroyla ilgileniyorum liselerarası müzik yarışmasında 1. olduk ve 18 Mart için bi gösteri düzenliyoruz sahneyi ben yazdım.) ve garantici olmayan biriyim. kardeşim ise meslek lisesi okuyor ve işi garanti babamın işini alacak. + anneme göre erkek çocukları böylr olmalıymış zaten eski kafa yapısı işte
Gerici biriymiş
ya grubumuzdakiker arasında çocuğum türkiye birincisi oldu diye övünmeyen tek anne benimki zaten diğerlerinin anneleri gücü yetse televizyona ilan verecekler öyleli
Buda senin sınavın kuzum kolay değil tabi ki dertleşmek falan istersen her zaman yazabilirsin bana
yaaa çok teşekkür ederim
Rica ederim kuzum 💖💖
Bende üniversitesi okuyamadım mesela
Aile tabiki
Bütün sevdiklerim
ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konuda aslında çok net bir formül yok ama kendi aileni kurunca çocukların genelde öncelikli oluyor 😊 Ama 18 yaşında olduğun için şu an ailen, annen, baban ya da kardeşlerin daha yakın geliyor olabilir. Çünkü hayatının bu döneminde onların desteği ve yeri çok başka 💕 Ama gelecekte çocuğun olduğunda onun ihtiyaçları ve sorumlulukları ön plana çıkacak. Yine de her ilişki değerli, kimseyi tamamen geri plana atmamak önemli 🌟👨👩👧👦 Ben “çocuk” diyorum ama senin hayatındaki öncelikler sana bağlı 🌿