Aile & Toplum Ailede kardeşler arasında kaçıncı sıradasın? Agartha__ Takip Et Xper 5 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Büyük müsün küçük mü? Güncellemeler+1 yıl …. Ailede kardeşler arasında kaçıncı sıradasın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. kız kardeşim var sadece küçük. 0 0 Yorumla
gldnz_kkn Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl 4 karfeşiz ben 3. oluyorum ama ortanca çocuk sendromu yaşıyorum. Ablam ilk çocuk, abim ilk erkek çocuk, kardeşim de hem erkek çocuk hem de son çocuk ve ben ortada kaldımm. 2 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et FenomenMaster Yaş: 21 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. En küçükleriyim ve 3. sıradayım. 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. İkinci sirada benden ay olarak büyük abim var. Abi demeye utaniyorum 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 662 cevap paylaştı. Sonuncuyum tekne kazıntısı derler bizim oralarda benim gibisine ;) 0 0 Yorumla
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Güçcük😂 1 3 Yorumla Agartha__ +1 yıl Tüh bu tutmadı ben böyyük 😂 Yorumla Firu_Zen +1 yıl Ahaha yoksa paralel evrende yaşadığını düşünmeye başlayacaktım😂 Yorumla Agartha__ +1 yıl 😂😂 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. En üstteyim ) 1 0 Yorumla
1dolunay Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl En büyüğü 😔 1 1 Yorumla Agartha__ +1 yıl Ne güzel işte neden üzülüyorsun ki 😄 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kardeşler ve torunlar arası 1 numarayım 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. 1 Numara 😅 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. 2. sıradayım 0 0 Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 843 cevap paylaştı. 2 küçüğüm 0 0 Yorumla
Idontcareeee Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 889 cevap paylaştı. İlk çocuğum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
kız kardeşim var sadece küçük.
4 karfeşiz ben 3. oluyorum ama ortanca çocuk sendromu yaşıyorum. Ablam ilk çocuk, abim ilk erkek çocuk, kardeşim de hem erkek çocuk hem de son çocuk ve ben ortada kaldımm.
En küçükleriyim ve 3. sıradayım.
İkinci sirada benden ay olarak büyük abim var. Abi demeye utaniyorum
Sonuncuyum tekne kazıntısı derler bizim oralarda benim gibisine ;)
2 kardeş , ikinci sıra..
4 kardeş arasında 2. Numarayım
tek çocuğum ya ben :D
Güçcük😂
Tüh bu tutmadı ben böyyük 😂
Ahaha yoksa paralel evrende yaşadığını düşünmeye başlayacaktım😂
😂😂
İlk sıradayım. Büyük.
En küçüğü olarak 3. sıradayım.
Son.
Büyük olanım
17. sırada.