İyi kadınlar iyi karakterli erkek isterken haklı değiller mi?

Bazı erkekler iyi kadınlara kötü amaçla yaklaşıyorlar. Sonra ona aşık oluyorlar. Kadın şiddet veya kötü bir şey gördüğü zaman erkeği terk ediyor. Saf olduğu için kandırılmış yeterince gerçek yüzünü görünce kaçıyor. Bu sefer erkeğe göre iyi kadın suçlu çünkü ona umut vermiş oluyor. Sen iyi biri değilsen seni tabiki terk eder ona zorla kendini sevdirmeye çalışıp aşık olup bir de üstüne iyi biri olmadığın halde seni sevmesini beklemen boş özgüven değil mi? Kadın soruyor sana umut vermek istemiyorum. Vermiyorum değil ki? Kadının yüzüne hayır deyip arkasından umut verip beni yüz üstü bıraktı diyor. İyi adam olsaydın da kadın seni bırakmasaydı. Canı yanmış diye kadına ayrılırken şiddet uygulayan intikam alan erkek. Kadın iyi biriyse seni niye istesin? Bu özgüven nerden geldi? Tabii size göre kadın onla yakınlaşmasına izin verdi diye suçlu. İyi de adam zorla kadına kardeşim ettiyse kadın saf olduğu için kandıysa kadının suçu ne? Tabi size göre kadın suçlu adama yüz verdi güvendi kendi isteğiyle yakınlaştı diye kadın nerden bilsin adamın beş para etmez bir varlık olduğunu müneccim değil
İyi kadınlar iyi karakterli erkek isterken haklı değiller mi?