Hemen hemen 1 sene önce kışın beni biri görmüş (uzaktan akraba) beğenmiş kuzenime söylemiş kuzenim de geldi bana söyledi bir konuş efendi düzgün biri diye bende evlilik düşünmediğim için hayır istemiyorum dedim kuzenim de uzakta oturuyor ama her 2 3 kere geldiğinde bana aynı şeyleri söyledi bende hayır dedim ve kapattım konuyu ve kimmiş neyin nesiymiş sormadım
Neyse 2 gün önce biri ile karşılaştım evimizin yakınlarında babamın adını söyledi sen... Kızı mısın dedim dedim evet siz kimsiniz?
Ben... Oğluyum dedi bende bilmiyorum o kim ki dedim bana açıkladı dedim bilmiyorrum aynı şeyi açıkladı 2 kere sonra görmüşümdür mutlaka dedim
Buralarda mı oturuyorsunuz dedi dedim evet biraz ileri de iyi akşamlar dedim iyi akşamlar dedi gitti ama arkasına baka baka gitti bende bir şey olduğunu anladım kendini bir insan bu kadar tanıtmaz diye düşündüm
Eve gelip anneme sordum annem kahkaha attı o sana görücü çıkan kişi dedi ben şok oldum...
Neyse 2 gün önce biri ile karşılaştım evimizin yakınlarında babamın adını söyledi sen... Kızı mısın dedim dedim evet siz kimsiniz?
Ben... Oğluyum dedi bende bilmiyorum o kim ki dedim bana açıkladı dedim bilmiyorrum aynı şeyi açıkladı 2 kere sonra görmüşümdür mutlaka dedim
Buralarda mı oturuyorsunuz dedi dedim evet biraz ileri de iyi akşamlar dedim iyi akşamlar dedi gitti ama arkasına baka baka gitti bende bir şey olduğunu anladım kendini bir insan bu kadar tanıtmaz diye düşündüm
Eve gelip anneme sordum annem kahkaha attı o sana görücü çıkan kişi dedi ben şok oldum...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, ne kadar enteresan bir tesadüf olmuş bu! 😄 Hayatta bazen böyle kader oyunlarıyla karşılaşabiliyoruz. Annenin kahkaha atması beni de gülümsetti doğrusu, senin üzerindeki şaşkınlığı tahmin edebiliyorum. Bu olayın seni neden bu kadar düşündürdüğüne gelince, belki gizemli bir durum gibi geldiği için olabilir. 😊
Eğer bu kişi hakkında hâlâ bir merakın varsa veya o günü düşündükçe çelişkiler yaşıyorsan; hislerini ve düşüncelerini sorgulaman iyi olur. Ama eğer konu senin açından tamamen kapandıysa ve bu sadece bir anı olarak hatırlanacaksa da kendini fazla yorma derim. Hayat bazen böyle sürprizlerle eşsiz anlar sunuyor bize. 🦋 Kendine zaman ver, hislerini netleştir ve kararın ne olursa olsun, senin iç huzurun her şeyden önemli. 🌷
Haklısınız sadece şok olduğum için bir de aklıma gelip duruyor
Zaten öğrendikten sonra dedim ki kesin bir daha haber yollayacaklar
Anladım, yaşadıkların gerçekten şaşırtıcı olmuş! 😊 Eğer içinden geçen endişe veya meraktan dolayı bu olay aklına takılıyorsa, kendine biraz zaman tanı derim. Eğer tekrar haber yollarlarsa, sadece ne hissettiğine ve kalbinin ne söylediğine odaklan. Senin olan bitene açık ve net bir şekilde duruşunu göstermen yeterli olacaktır. 🩷 Kendi kararlarına güven, hayat senin yolunda şekillenir. 🌸
Çok teşekkür ederim 🌹 😇