Uzun süredir yalnızsın ne hissedersin yalnızlık güzel derler ama aslında değil bi süre sonra gerçekten sıkcı ve insan hayatında birini istiyor ya da yeni arkadaşlar istiyor sizde ne hissettiriyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yalnız kalmak bazen huzur veriyor, bazen de ağır geliyor. Kendi düşüncelerimle baş başa kalmak, kendimi dinlemek ve hayatı sorgulamak için iyi bir fırsat oluyor ama bazen de insanın içini bir boşluk kaplıyor. Yalnızlık, nasıl yaşadığına bağlı olarak ya en büyük özgürlük ya da en büyük yük olabiliyor. Eğer kendi içimde huzurluysam, yalnız kalmak bana iyi geliyor ama bazen de paylaşmak, sohbet etmek ve birinin varlığını hissetmek istiyorum. Ne tamamen yalnızlığa kaçabilirim ne de sürekli insanlarla olmak isteyebilirim, ikisi arasında bir denge benim için en iyisi.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Uzun zaman yalnız kalmış biri olarak yalnızlık eğer kullanmasını bilmezsen zehirleyici olabilir. Ben bu yalnızlığı kendime odaklanarak atlattım. Hâlâ çok arkadaşım yok. Ara sıra iletişim kurduğum bir iki kişi var. Onlara da can dostum diyemem. Bu süreçte arkadaslik edinmenin bir yolu çıkıp insanlarla gezip tozmak olabilir senin için. Ama bunu da istemiyor olabilirsin.
03 Yorumla
Soran1 yılİnan çok istiyorum ama benim de arkadaşım yok var ama eskisi gibi samimi değilim buluşuyoruz çünkü iki yüzlü kıskanç nankör insanlar gerek duymuyorum öylelerine ama gerçekten tek olmaktan sıkıldım bunaldım birini istiyorum arkadaşım olsun istiyorum artık ama yok herkes menfaatçi
Soran1 yılKurslarda bile millet arkadaşlarıyka gidiyor ben yalnız kimse orada da samimi değil
Artık yalnız kalmak istemiyorum
Bana depresif veya boşluk kendi kendine konuşma isteksizlik hayattan keyif alamama cansikintisi
Özellikle dertlesecek yardım edecek birinin olmaması birisi için önemli olmamak öyle birinin de olmaması ki zaten yok diye yalnız kalmayı tercih etmiştim
Ama en çok da aşk yok bu asksizlik daha bi insanı yalnız hisettiriyor
05 Yorumla- 1 yıl
@User_21 aşk onemli
- 1 yıl
Aşık degilmisin Şu an
Gizli Üye(25-29)1 yıl28 yaşındayım ve küçüklüğümden beri yapa yalnızım annem beni hep linç ederdi bu yüzden zaten içime kapandım kimseyle pek muhatap olmak istemedim sevgilim bile olmadı halbuki o kadarı çirkin bir kadın da değilim her neyse yalnızlık kadar acı bir şey yoktur bu hayatta net bunu en çok ben bilirim
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, yalnızlık bazen elbette güzel ama uzun süre yaşanınca insanın ruhunu yorabiliyor, değil mi? 🌻 Bazen insanın kendisiyle vakit geçirmesi, kendi iç dünyasını keşfetmesi çok değerli. Ancak uzun zaman yalnız kalınca hayatında birine ya da seni tamamlayacak dostluklara özlem duyabilirsin. Bu çok insanî bir durum, sakın kendini yalnız hissettiğin için suçlama. 🤍
Bence bu dönemi kendini geliştirmek için kullanabilirsin. Yeni hobiler edin ya da ilgi alanlarına yönelik bir gruba katıl. Böylelikle hem kendini meşgul edersin hem de yeni arkadaşlıklar kurma şansın olur. 🥰 Yalnızlık hissi seni sararsa derin bir nefes al ve hissettiğin duygularla yüzleş. Unutma, yalnız olmak bazen yalnız hissetmekten daha iyidir. 💛00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
78
Cevap
75Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u 1 yılyalnızım zaten alıştım ben
00 Yorumla Yalnizlik bazen şart ama aşırıya kaçınca gerçekten çok sıkıcı oluyor, sanırım sevgilin yok , daha önce den oldu mu bilmiyorum ama umarim kısa zamanda bir sevgilin olur , ben de hayatımda biri olsun istiyorum, askerlik meselesi var onu aradan çıkarayım, sonrasinda evlenmeyi düşünüyorum...
00 Yorumla
1 yılBaşında dırdır eden birileri olsa her yaptığına herşeye burnunu sokarlar sivri dilleriyle seni canından bezdirseler yediğin içtiğinin hesabı yapılsa varlığın birilerine yük olsa daha mı iyiydi ha😡 ya delleniyorum hayallerindeki hayatı yaşayıp kıymetini bilmeyenleri gördükçe
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEğer dışsal bişey seni üzerse duyduğun acı o şeyin kendisinden değil senin ona verdiğin değerden kaynaklıdır. Onu da istediğin zaman ortadan kaldırma gücüne sahipsin. Değersiz hissedilen bir yerde durmaktansa yalnız kalmak daha iyi bir sonuçtur her zaman
11 Yorumla- 1 yıl
Tecrübe mi?
1 yılValla yanlız kalmaktan hiç bi zaman korkmayın tabi ilgi manyagı vs degilseniz dünya umrumda degil yansın kafasındayım o yüzden yanlızlıktan korkmayan bi insanı hiç birseyle korkutamazsınız hep kendisi sarmıstır o yüzden fazla şey etme sen
05 Yorumla
Soran1 yılBenim şet ettiğim yok herkes aynı değil sen seversin başkası sevmez ben ilgi manyağı değilim şükür bilip bilmeden konuşma derim
- 1 yıl
Yazdığımı okumadan cevap verme ben sensin vs demiyorum şahsi olarak konusmuyorum çoğul eki ve kendimden konuşuyorum demem o ki yanlız kalmaktan korkma demiyorum kormayın diyorum
Soran1 yılYalnız ben yazdığınu okudum bende genel olarak demişim kendimi de açıklamak istemişim bak bilmeden konuşuyosun işte ki ben hiç bişeyden korkmuyorum şükür
- 1 yıl
İşte bizlere böyle insanlar lazım tebrik ederim keşke her kadın böyle olsa 👌
Soran1 yılBöyle oldukta da noldu değerimiz biLinmedi
1 yıl2 senedir yalnızım, arkadaşlarımla az buçuk görüşüyorum ama sevgilim yok ve akşamları bütün arkadaşlarımın sevgilileriyle konuşması ya da plan yapmasından dolayı tek başıma takılıp duruyorum. Akşamları içime bir his doluyor depresyonla savaşıyorum, tek istediğim beni seven bir kadın olması oluyor.
11 Yorumla
Soran1 yılBende öyletim yazdan beri 2 ay oldu sevgilimden ayrıldım keşke geri dönse özledim onu da beni seven bi erkek olsa keşke
1 yılŞu an sadece geçici olarak hissettiğin
Bu yalnızlık duygusunu,
Bir gün gelecek
iliklerine kadar zorunlu olarak hissedeceksin... Diyor içimden bir ses.16 Yorumla
Soran1 yılBen yalnız kalmak zorunda kaldım zaten kendi isteğimle olmadı keşke öyle olsaydı
- 1 yıl
Nasıl yani?
Terk mi edildin yoksa sen? - 1 yıl
Yani şimdilik yalnız kalmayı İnsan kendisi tercih etmiş olabilir.
Ama bir gün hepimiz gerçekten yapayalnız kalacağız. Ve bu öyle kendi tercihimiz falan değil, zorunluluk mecburiyet olacak bizim için.
Soran1 yılHayır öyle değil ya insanlar yüzünden k*ahpelik gördüm nankörlük gördüm iki yüzlülük kıskançlık yaptılar bende mesafeli oldum kimseye zararım olmadı aksine yardım ettim ama bana yaptılar hata bende kimseyle konuşmuyorum arkadaşlarla mesafeliyim samimi değilim artık hepsi şerefsiz bende yalnız kaldım yazdan beri zorunda kaldım yani
- 1 yıl
İyi ama hayatımdaki herkes bu kadar kötüyse herkes dönekse kalleş ise iki yüzlü ise
Senin aklında hiç acaba bende bir sorun olabilir mi diye bir düşünce gelmiyor mu?
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılHuzurlu hiss ettiriyor, insanları daha iyi gözlemleye biliyorsun. Çoğu şeyler anlamsız.. saçma gelmeye başlar bende de böyle hiss ettirir. Kendimle ruhumla iç sesimle baş başa kalmak eşsiz hiss ettirir
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılBu durumda kendi iç sesini dinliyor insan, kendine daha neler katabilirsin, neler yapabilirsin buna yöneliyorsun. Dediklerinde haklısın, toplumdan komple kendini soyutlamak çok yanlış.
02 Yorumla
Soran1 yılBen soyutlamadım insanlar yüzünden oldu bilip bilmeden konuşma ben neler yaşadım gördüm nankörlük edildi çıkarcı insanlar vardı hepsi iki yüzlü kıskanç yalancı insanlar vardı k*ahpelik gördüm aynı şeyler yaşadım sence ben mi yapmışım bunu bilerek mi yapmışım yalnızlığı ha insanlar yüzünden oldu hepsi benim kimseye zararım yok kimseye köyü bişry yapmadım ama bana nankörlük yapıldı iki yüzlülük kıskançlık yaptılar bebim sorunum mu değil
Soran1 yılBilip bilmeden konuşma gelip burada çok yanlış diyemezsin kimse kimsenin neler yaşadığını bilemez ve ona göre konuşmamak gerekir yargılama insanları kendi kendime yaptığım şey değil
Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı. bak 30 yaşındayım. yalnızım da
ama yalnızlık güzel değil yani
insan didişmek istiyor hayatında birini istiyor.
Arada kavga etmek, tartışmak ve sonrasında barışmak istiyor.011 Yorumla
Soran1 yılEvet bende öyle 20 yaşımdayım 2 ay oldu sevgilinle ayrılalı arkadaşlarımla mesafeliyim hatta buluşuyoruz çünkü menfaat çıkarcılar ve iki yüzlü kıskançlar artık insan bi süre sonra öyle insanlarla mesafeli oluyor ve cidden yalnız kalıyosun kimseye zararın yok ama işte nankörlük görüyosun mesela insanı kırıyor
Soran1 yılGüzel değil bi süre sonra sıkıcı oluyor insan birileri istiyor hayatında özellikle sevgili
Soran1 yılTabi herkes ister herkes tarafından
Soran1 yılBen sevgilim tarafından isterim
Soran1 yılBenim 2 aydur yok
Soran1 yılNeden yok
1 yılYalnızlık Allah'a mahsustur insanın yanında biri ya da birileri olması lazım bu dost olur , sevgili olur , aile olur farketmez ama biri ya da birileri olması lazım.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 421 cevap paylaştı.
1 yılÖzellikle hastalandığında çok fazla üzülüyorsun sanki hayatında birisi ols acabuk mu iyileseceksin de işte insan duygusal olarak boşluğa çabuk düşüyor bu durumlarda.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 864 cevap paylaştı. Evde yalnızsam huzurlu hissederim keyifli olurum ama hayatta yalnız olmak apayrı bir şey o berbat bir şey
01 Yorumla
Soran1 yılYalnız kalmaya zorunda olanlara ne demeli
1 yılYalnızlığı en çok seven adamlardan biriyimdir herhalde :) yalnız olduğumda kahvemi koyup, oturup müzik yaparım, oturup film izliyorum vs
013 Yorumla
Soran1 yılBen ondan bile keyif alamıyorum artık
- 1 yıl
Arkadaş edinebilirsen ilişkilere açıksan sevgili yapabilirsen Bunlar olabilecek şeyler. Yalnızlık Sonuçta bir tercihtir. o tercihi ne zaman değiştirirsen o zaman hayatın daha farklı olabilir :) İlla biriyle tanışacağım diyorsan gir sosyal medya programlarına Tanış, madem sıkıldın :)
Soran1 yılBak neler yaşadığı bilmiyosun anlatmadım burada ama ben yazdan beri çok şey yaşadım bilerek tercih ettiğim şey değil insanlar yüzünden oldu zorunda kaldım sevgilim vardı o da gitti 2 ay oldu yarım kaldı heveslerim arkadaş desen onlarda iki yüzlülük kıskançlık yaptı nankörlük yapıldı bana bende mesafe koydum böyle insanlarla ben niye arkadaşlık yapayım ve ne zaman mutlu olsam hep yarım kaldı k*ahpelik gördüm her şey gördüm yaşadım kimseye zarararım olmadı kimsey kötü bişey yapmadım ama bana yaptılar anladın mı
Soran1 yılBen yazdan beri bu durumdayım diğer arkadaşlarım bile bana iki yüzlülük yaptı bilip bilmeden konuşma yargılama zorunda kaldım yalnız olmaya yoksa ben yalnız değildim herkes dağiıldı herkes birbirini sattı hepsi kıskançlık yaptı brn kimseye bişey yapmadım aksine yanında oldum ama bana nankörlük yapıldı anladın mı bu durumdan çok sıkıldım iyice kötü oluyorum tam mutlu olduğum anda yine aynı olay oluyor aynı şey olıyor sence ben mı tercih etmişim ha zorunda kaldım illa şerefsis olunca seviyolar seni
- 1 yıl
Anladım da burası kusura bakma da dert sitesi oldu direkt. Hakkında hayırlısı olsun Hoşça kal
Soran1 yılOlabilir ne var bunda herkes anlatıyor derdini
- 1 yıl
Sitenin adı kızlar soruyor. Sen tek birsey sormuyor bircok konuda dert yanıyorsun. Genel bir konuda fikir istersen biz fikrimizi yazarız. Ama binbir konu yazarsan, ya arkadaslarinla bunu dertleş derim, ya müge anlı, ya da bir psikolog vs dir yeri. Ben fikrimi söyledim.. herkes tanımadığı birinin binbir derdine hayat sıkıntılarına burada saatlrce birsey yazmaz. Yazan varsa da yazsin ne diyeyim. Zaten yukarda anlattiklarindan hicbirsey anlasilmiyor. Bir konuda fikir istersen paylasiriz. Yalnizlik ne hissettirir demissin, cevapladik iste :) umarım sorunlarına cozum bulursun
Soran1 yılKardeşim ben buraya dert yazmak için yazmadım zaten hem sanane millet isteğini yazar sana mı sorcak sen mi yönetiyon burayı Müge Anlı psikoloğa falan gerek yok burada dert yakınıan yok sanane millet istedini sorar emir mi alçak senden ayrıca gayet acık ne hissettiriypr demişim bak kaç kişi neler yazmış derdini yazan da olmuş ne güzel zor mu sen anlamıyosuj sende sorun var demektir knk bi kendine bak insanları yargılama bilmeden konuşma sanane milletin sorduğu sorgudan seni ilgilendirmez ki uzun uzun yazmadım gerek duymadım ne hissettiriypr dedim sanane bundan kimsin sen istediğimi sorarım burada sana noluyor hayırdır
Soran1 yılPsikoloğa gidilecek bişey yok ortada burası site ayrıca millet burada cinsellik istiyor sapık çok ya da onla bunla tanışıuor sen git bunu de onlara bana gelip burada sorunumu yargılayamazsın kimsin sen istediğimi sorarım demek anlamayan sensin millet istediği sorar sanane sen git önce sapık olanlara cevap ver burası site diye git e*scorta diye anladın mı işine bak hadi
- 1 yıl
Yani eleştiri kaldıramayacağınızı bilseydim size bu konuda fikrimi söylemezdim bayağı zorunuza gitmiş :) Buyurun siteyi tepe tepe kullanın o zaman Ne diyeyim:) Umarım sorununuza çözüm bulursunuz genç arkadaşım
Soran1 yılKardeşim zoruma giden bişey yok yaram yok yani anladon mı bende eleştiri yorum yaptım tabi anlamazsın belli ki anlamıyosun asıl senin zoruna gitmiş belli li kaldıramıyosun git de bi ailen terbiye empati öğretsin bilmeden konuşma yargılama insanları derim bu sitede herkes istediğini yapabilir sanane sen git de tanışmak için cinsellik için kullananlara laf et benim çözümün var zaten gerek yok işine bak hadi
- 1 yıl
Asil senin zoruna gitmis falan, klasik cocuk cevaplari. Eyvallah genc:) selametle..
Soran1 yılYa he he kardeşim aynen benim zoruma giden bi durum yok herşeyi kendim aştım başardım bilemezsin bilmeden konuşma yoksa o dili koparırlar:) ailen terbiye empati öğretsin sana çocuk olan sensin burada acıkalam yapmak yorum yapmak çocukça olmuyor çocuk olan sensin bak anlamıyosun hala aklın ermiyor bu da senin cahil olduğunu gösteriyor hadi işine bak zoruma giden durum yok senin zoruna gidiyor yazık
1 yılNe hissettirdiğini söyleyemem anlatılmaz yaşanır ama yanımda insanlar olsa bile hep yalnız hissediyorum...
03 Yorumla
Soran1 yılBen her yerde yalnız hissediyorum
- 1 yıl
Çok kötü bir durum ama alışkınım artık o yüzden kalabalığa çıkma gereği de duymuyorum
Soran1 yılBen alışsam da birileri istiyorum artık
Aile & Toplum konusunda 348 cevap paylaştı. Tercihen yalnızlık ve zorunlu yalnızlık farklıdır ben zorunda kaldığım için yalnızım ve evet can yakıyor.
04 Yorumla
Soran1 yılBende zorunda kaldım ve insanın canını sıkıyor kimsen yok gibi hissediyorsun sarılcak birileri arıyosun
Soran1 yılEvet bende öyle hatta neden benim yarım kalıyor hep diyosun neden aynı şeyler oluyor diyor insan
1 yılKesinlikle insan bir süre sonra hayatını paylaşacak bir arkadaş istiyor
11 Yorumla
Soran1 yılAynen
Aile & Toplum konusunda 783 cevap paylaştı. "Yalnızlık diğer insanların fiziksel yokluğu değil, hiç kimseyle önemli bir şey paylaşmadığınız hissidir."
10 Yorumla
1 yılBişey hissettirmiyor ama bir süre sonra birine ihtiyaç duyuyorsun duygusal bağlamda
11 Yorumla
Soran1 yılHüzün üzüntü hissettiyiritpr bence ama cidden birilerine ihtiyacı olıyır insanın
Yalnız kaldığım zamanda çok kaliteli vakit geçirebiliyorum. Ama tabi ki uzun süreli olduğu zaman insanın yüreğine bir hüzün çöküyor..
00 YorumlaEvet bir süre sonra insan istiyor ama hayat şartlarını göz önünde tutunca yine yalnızlık daha karlı gibi geliyor.
00 Yorumla
1 yılAynı durum bende de var hatta yazdıklarına nokta koyarım
02 Yorumla
Soran1 yılEmin ol çok şey yazıcaktım ama yazmadım uzun diye baya şeyler var yani
- 1 yıl
Buraya yazabilirsin ben dinlerim
1 yılÖzgür ve kayıp hissediyorum. Bazen mutlu ediyor, iyi geliyor. Bazen de aşırıya mı kaçıyorum şüphesine düşüyorum
00 Yorumla
1 yılİç huzur. Yalnızlığı ile mutlu olanı kimse yıkamaz bu hayatta.
01 Yorumla
Soran1 yılÇok şey yaşamış insanı da kimse yıkamaz
1 yılBazen huzur buluyorum bazen de kendimi kimsesiz hissediyorum değişiyor ruh halime göre
01 Yorumla
Soran1 yılGenelde kimsesiz oluyor insan
- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılBen memnunum.. İstediğim qn yanlız kalmak harila bir his.. İstediğim zaman sosyalleşmekte... Sevgili vs aradığımda yok.. Böyle iyi :))
00 Yorumla Bence güzel ve rahat en fazla arada bir muhabbet etcek biri arayıp bi kaç gün konuşup sıkılıyor insan
00 Yorumla
1 yılYanlız belli müddet olur ama. bazi zamana kadar ve yeri gelir çekilmez
010 Yorumla
Soran1 yılZorunda kalınca daha kötü
- 1 yıl
Zorunda kalmadım ben istedim kalmayi zaman zaman ama bazen olmuyor
Soran1 yılBen zorunda kaldım
- 1 yıl
Hayırdır anlatmak istersen dinlerim
Soran1 yılUzun olaylar ya insanlar yüzünden oldu hepsi nankörlük yapıyorlar kıskanıyorlar mutluluğum yarım kaldı bende uzaklaştım mesafeli oldum herkesle kimisi konuşuyoz kimisiyle konuşmuyoz çok uzun meseleler
- 1 yıl
Zaten çok iyi bulundurma hayatında
Soran1 yılBulundurmuuıdum herkesi kim nasılsa bana ona göre davranıyroum bende nankör insanı silerim kıskanç iki yüzlü insanı silerim mesafeli olurum sonra insan anlıyor aslında yalnız olduğunu ve öyle kalıyor
- 1 yıl
Sen doğru bildiklerini yap sana uymayan zaten kalmasın yanında
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Ewet
1 yılİnsan sosyal bir varlıktır
İlla bir süre sonra ister yanında birini09 Yorumla
Soran1 yılYani evet ya da yeni ortam ister
- 1 yıl
Valla bende oyleyim
Çıkıyorum yürüyus yapıyorum
Sağa sola gidiyorum zorluyorum yani
Öyle ha diyince de biri bulunmuyor
Soran1 yılEvet herkes bulmaı basit diyor ama değil aslında
- 1 yıl
Güven duymak lazım
Zaten herkes de bir samimiyetsiz samimiyet var
Soran1 yılBende de güven sorunlarım var
- 1 yıl
Valla ban herkes aşırı yapmacık geliyor
Herkes gülüyor mutlu gibi görünüyor
Takmışlar bir maske gidiyor 😁
Soran1 yılHerkes sahte zaten
- 1 yıl
Farkındaysan kimse iyi değil
Herkes de bir hasar var
Geçmiş olsun kardeşim
Umarım yakın zamanda her şey gönlünce olur iyi geceler dikkat et kendine
Soran1 yılİnşallah sende
1 yılYalnızlık güzel ama gerçekten bir süre sonra insan çok sıkılıyor ve hayatı sorgulamaya başlıyor
10 Yorumla
1 yılDuruma göre değişir bagzen iyi bağzen kötü his edilebiliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHARİKA INSANLAR BAŞ AĞRİSI YAPIYOR BENDE. FAZLA DOZ ALIMINDA ZEHİRLEYİCİ OLUYORLAR. DOZAJINDA IYİ FAZLASI ZARARLI İNSANLARIN. O YUZDEN YALNIZLIGIN KADINIYIM ALMA BENİ EL ADAMI
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSoruyu soran kişiye diyorum gorursen insanlardan bu kadar cektiysen uzak dur ben oyle yapiyorum. Iyi canlilar degil zorunda kaldim deme tercihin olsun. Ben şu an insanlari kendim terk ettim. Kafani dinle insanlar kafa şisirmekten kotuljten vaska bir boka yaramaz canim benim. Yalniz kalmak senin icin Şu an en guzeli emin ol. Kendini topla gecmise bak önune bak. Sahte arkadstan hayir gelmez. Ben sildim öylelerini.
şu koca düntada tek ben varmışım gibi hissediyorum
00 YorumlaCok kotu hissettiriyor bende kimse yalnizligi tercih etmez buna mecbur birakilir
00 YorumlaKelimelerle anlatamayacağım kadar kötü hissettiriyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılHuzuru tadıyorum, öyle çok seviyorum ki yalnızlığı, kendi halindeliği.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. güzel şeyler hissettirmiyor gizli üye. yalnızlıgı yaşayan bilir. yalnızlık allaha mahsustur.
00 Yorumla
1 yılyalnızlık bazen kafa dinlemene yardımcı olur ama uzun süre yalnız kalmak kötü
00 Yorumla
1 yılİliklerime kadar üşürken dolapta olan battaniyeye uzanmak istemeyeşimi...
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yalnızlığı pek sevmiyorum Yalnızlık Allah'a mahsustur
00 Yorumla
1 yılBazen iyi hissettiriyor ama genede insan biriyle konuşmak istiyor.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılKafa olarak sakinlik getiriyor güzel oluyor bir yere kadar
00 Yorumla
1 yılİnsanlarla konuşmak muhattap olmak çok yorucu. Benim sevdiğim şeyleri sevmiyolarr
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 336 cevap paylaştı.
1 yılBenim tek dostum yalnizliktir yalnizlik candir gerisi heyecan
00 Yorumla Açıkçası insanların sahteliklerini gördükçe yalnızlığı daha çok sevdim, hayvanı doğayı daha çok önemsedim ve her zaman taş yakınımdan geldi. O yüzden sıkılmıyorum
20 YorumlaYalnız kalmak beni çok değersiz hissettiriyor duygusal boşluğa düşüyorum ahagsgahshah insan bi süreden sonra yanında birisi olsun istiyor her zaman yalnız kalmak iyi değil
01 Yorumla
Soran1 yılAynen doğru
Gizli Üye(18-24)1 yılsanki pizzanın büyük dilimini almaları için insanların, ben küçük dilimi yemek zorundaymışım gibi yahut pizzayı hazırlayan benmişim gibi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılInsan iliskilerinin doğal ilerlemesi gerektiğini düşünüyorum kader kısmet gibi , hayatın içinde yanlizsam bile biriyle oldurmaya çalışmam veya toksik insanlarla takılmam insan zehiri hemen kapar çünkü , inan bana bunu çok deneyimledim
13 Yorumla
Soran1 yılBende
- Aile & Toplum konusunda 775 cevap paylaştı.
1 yılBazen kötü bazen çok iyi bazen sorgulayıcı bazen çok düşünceli karmaşık durum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBilerek beni yalnız bırakıp aralarına almıyorlar.. bir süre sonra kabullendim yalnız olduğuma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBayılıyorum, en sevdiğim şey. Çok uzun yıllardır tekim hedefim zirve yalnızlık
00 Yorumla
1 yılŞu an çok kalabalık bir hayatım olduğu için yalnız kalmak kafamı dinlememe sebep oluyor mutluyum
05 Yorumla
Soran1 yılKeşke benim de kalabalık arkadaşlarim çevrem olsaydı ama hepsi kıskanç nankör mesafe koydum
Soran1 yıl@Soğukalp biliyorum herkes kötü biri olmuş illa kötü olunca seviyorlar seni
Soran1 yıl@Soğukalp kendimle de ilgileniyoeum ama bi süre sonra insan birileri istiyor
Yalnız kalmaktan korksaydım suyunuza giderdim. Şimdi bakın dalganıza.
17 Yorumla- 1 yıl
Hayat seni çok zorlamış sanırım :/
Soran1 yılKardeşim ne dalgası diyon herkesin kendine göre derdi var işte
- 1 yıl
Edebiyat yapıp kafa yorma
Soran1 yıl@PrincessGirllx ona mı dedin bana mı yorumlar karıştı da
Sevgili konusunda ise okadar önemli değil yalnızlık ama bir dert arkadaşının olması gerçekten çok önemli
00 YorumlaSen etrafinda insan olmadiginda degil, icinde kime kalmadiginda yanlizsin... diye bir laf vardir
00 Yorumla
1 yılYalnızlık huzur nekadqr aci olduğun belli oluyor sonra doğru yere yani allah yüneliyorsun
07 Yorumla
Soran1 yılAllah'a dua ediyorum zaten ama acı durum
- 1 yıl
Farkında değilsin ozaman farkına varınca anlarsın uzun uzun ne ben anlatırım ne sen anlarsın
Soran1 yılBen 1 senedir yalnızım zaten arkadaş desen yok hepsi iki yüzlülük yaptı sevgili desen hep yarım kaldı neler yaşadığımı bilmiyorsun daha bilmeden konuşma derim
- 1 yıl
Demekki hep yalnız kalmamak için sahte arkadaş edinmiş ve sahte sevgiye başvurmuşsun hata sende ben açık sözlüyüm ister kız ister engelle sana kalmış
Soran1 yılBak dostum ben sahte insanlar edilmedim hala bilip bilmeden konuşma yargılamadsn konuşma herkes aynı değil tamam mı insanlae ilk başta iyidir ama sonradan gerçek yüzünü gösterirler anladın mı hata bende fakan değil oldu o insan bana kötülük yapacak ben bişey yapmadığım halde aq kimsye zararın olmamış kötülük görmüşsün nankörlük görmüşsün bide hata bende mı olıyor aq onların yaptıkları hata değğl mı onların yaptıkları iyilik mı ya ne biçim insansın be kötüyü savunuyosun bildiğin bende hata fakan yok karşımdaki kötülük yapacak onda haya olmucak bende olucak ha güleyim bari
Soran1 yılSahte sevgiye de başvurmarım insanlar sonradan gösterir gerçek yüzünü anladın mı demek ki sen daha hiç bişey yaşamamışsın bilmeden konuşıyon burada saygısızzın resmen okulda edindiğin arkadaş yalnız kalmamak için değil mesels dimi okul ortamı tabi konuşcan etcen o ortamda bile sen bişey yapmadığın halde nankörlük yapılıyosa bilki o insan şerefsiz hatalı kişidir sen iyilik yap sana kötülük yapsın oldu sonra hata bende olsun yok öyle dünya hata bizde değil karşımızdaki insanlarda onlar insna olmayı bilecek haddini bilecek eler bu kadar basit kardeşim demek ki sen bişey öğrenmemişsin hayatta yazık bide suçu bana atıyon bilmeden konuşurak neker yaşadığımı bilmeden konuşma beni yargılama bi kendine bak bende haya fakan yok karşımdsli insanlarda suç var onlar yüzünden böyleyiz
- 1 yıl
Haklısın ozaman
1 yılTam anlamıyla mükemmel hele şarkıda varsa mükemmel
00 Yorumlainsnalar yalnızken mutlu olur ancak ben çok bunalıyorum
00 Yorumla
1 yılElbette sıkıcı ama bazen çok iyi geliyor o da paha biçilemez
00 Yorumla
1 yılBence yalnızlık huzur çok insan çok dert oluyor bazen üzücü olsa da bazen iyi ki böyle diyorsun
00 Yorumla- Devamını Gör (93)
Devamını Gör(138)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem