Kizlar sırf mardine gitmemek için evlenmeyi düşünüyorum bana akıl verın 🥺😔?

Arkadaşlar 18 yaşındayım okuyorum da ailem çok kalıcı dindar bi aile açık giyinmeye hiç ezim vermiyorlar arkadaşlarımın olmasına bile izin vermiyorlar evden çıkmama hiç izin vermiyorlar giydiğim kıyafetler bile çocukluğumdan olan kıyafetler hergün şiddet görüyorum normal şiddet görmesem bile piskolojik şiddet uyguluyorlar sabah akşama kadar okul haftalık harçlığını sadece 200 tl veriyorlar sana fazla bile diyorlar ama hiç bir şeyime yetmiyor bunu sadece bana yapıyorlar ablama ve abime bunu yapmıyorlar bide mardine gittiğimizde zorla kapatacaklar beni kapanmak istemiyorum karşıyım arkadaşlar sporla ilgim var ama ailem izin vermiyor masa tenisinde orta seviyedeyim herkes çok yetenekli olduğumu söylüyorlar okuldaki hocalarımı bile yenmişim ama ailem oynamama karşılar hele şort giymeme ancak rüyamda görürüm giyersem ömür dünyayı gönderirler bende artık biktim bu durumdan kurulmak istiyorum hayatımı yaşamak istiyorum diğer yaşındaki kızlara bakıyorum ınterneten hergun arkadaşlarıyla çıkıp geziyorlar farklı farklı kıyafetler giyiyorlar ama ben okula giderken bile yırtık ayakkabıyla ve kirli ayakabiyla gidiyorum utanarak gidiyorum bide lekeli montla yırtık çantayla okula gidiyorum çok utanıyorum artık daha fazla bu duruma katlanamam o yüzden gidip evlenmek istiyorum hayatımı yaşamak istiyorum arkadaşlar bana akıl verin ne yapmalıyım

Kizlar sırf mardine gitmemek için evlenmeyi düşünüyorum bana akıl verın 🥺😔?