AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
Ekmeğe saygım sonsuzdur severim yerde buldum mu kaldırır bir yere koyarım çöpten çıkardığım olmuştur, evde boş bir çuvala koyar anam bayatları artıkları kurumuş olanları toplar biriktirir köye yollarız hayvanlar için
Ekmek severim. Israf olmasin diye bayatlamis ekmegi tost makinesinde kurutup yag suruyorum güzel oluyor :)
Öğünde en fazla bir dilim yerim. Fazla ekmek dondurucuya gider bizde. Lazım olunca çıkartılıp fırında ısıtılır..
Ekmeklerimizi annem yapar , asla atmayız. Babam da çok hassas israf konusunda.
Allah başımızdan eksik etmesin.. Amin :-)
sabah kahvaltisi disinda ekmek yemiyorum hayatta ekmegi cope atmam az alirim israfta etmem
Ekmeğin küçük bir parçası bile çöpe gitse kendimi kötü hissediyorum. Bu yüzden dilimli uno lardan alırım, 10 gün saklama süresi var. Bayatlamıyor. Böylelikle israf etmemiş oluyorum.
Firinda kurutuyorum robottan gecirip iyice ufaltiyorum kavanozlara koyup koftelere kullaniyorum
Ekmek severim. Makarna ve mantiyla bile yerim. Genelde beyaz ekmek tercih ederim. Evde asla ekmegin israf olmasina izin vermem. Ya boş bir alanda kuşlar için bırakırım, ya da artan yemeklerden katıp kediler için bırakırım.
Food crush yapıyorum. Yani yiyeceklerin manevi değeri yok benim için. Sadece sokak hayvanları ile paylaşırım onları aç görünce içim eriyor.
Ekmeği severim, bazen acıktığımda sadece ekmek yerim.
Bu ekmeksiz yemek yiyen insanları da anlamam hiç.
Yetecceği kadar alırım. Artanı duvar diplerine serperim. Veya penceremin önüne konan serçeler için ufalarım.
Arkadaslar yiyeblecgnz kadar ekmek alin israf olmaz. Ek olarak bayatlayan ekmegi tost mak isitin harika oluyo citir citir. Kitir kitir :)
ekmek severım yemek yemezsem doydugumu anlamam asla artan ekmeklerıde hayvanlarımız var onlara verırız
ekmek tüketiyorum;ama kesinlikle israf edilmez bizde, tek kırıntı bile...
Ben bizim evde bir kere ekmeğin atıldığını bilmem. Annem bayat ekmek nasıl değerlendirilir konusunda makale bile yazabilir.
Cok az ekmek tüketirim aram pek yoktur, kahvaltida bazen keyifli de olmuyor degil...
Ekmeği severim.
Yemeklerin yanında ekmek yerim her zaman.
Normal bildiğimiz ekmeği yiyoruz.
Çok da alsak yeniyor, hiç küflendiğini görmedim.
ekmek kadayıfını severim.
Bizim sitede bayat ekmekler için ayrı toplama üniteleri var burada toplanlar barınağa gider
Ekmeği yemekler dahil çok tüketirim. Bu aralar biraz azalttım. Ekmek yemekten yemekler israf oluyor.
Ailecek kepekli ekmeğe geçtik. Beyaz ekmek aldığımız zaman hem kilo aldırıyordu hem de günlerce ekmeklikte kalıp bayatlıyordu.
Eskiden bayatlamış ekmeklerden annem bir güzel börek yapardı. Ama sağlık için bırakmak zorundayız..
Hiç yemem. Ama evde artan ekmekleri sokak kopeklerine et suyuyla birlikte didikleyip veririm.
Bizim evde israf olmaz birsürü kedi köpeğimiz var her hafta 2 torba aliyoruz firindan onlara özel bırak israf etmeyi
Türkiyede hep disardaki köpeklere süt ile werioruz :) ekmek yerim panini yaparim misir ekmegi Kabak ekmegi yerim
Ailede çok ekmek tüketmeyiz zaten ama arta kalanları da ya kuşlara ya da köpeklere veriyoruz tavuk veya etle beraber
tost yaparım genelde ya da annem yumurtalı ekmek yapar çok güzel oluyor ıslatıp kuşlara veriyoruz eğer yenemeyecek haldeyse
Ekmekleri israf etmemek lazım kesinlikle bayat ekmekleri fırında pişirin çıtır çıtır oluyor çorbalara falan atın ya atılmazki çöpe ben ailemden öyle gördüm
eti form light ekmek yiyorum 1 hafta gidiyo bir paket. israf filanda olmuyo. kzarmış ekemk sonuçta
Ekmeksiz doyduğum söylenemez, yeteri kadar alıyoruz, artarsa eğer tost yapıyoruz sabah kahvaltısında
Haftada 1 defa falan. Ekmekle aram yok. Evde hakkım olan dilimi ıslayıp cam önüne koyuyorum
Ben küp küp kesip fırında kızartıyorum. Çorbaların üstünde çok güzel gidiyor
az alıyoruz bitmeden almıyoruz ve buzdolabında tutuyorum bozulmasın diye
Sonunda Master oldun demek :)
Ekmek çok sevmem ama yeterince ekmek alırız. Oldu ki bayatlıyor ekmeği kurutup çekeriz toz olarak köfte vb. Şeylerin içine katarız.
susamlı ekmek çok güzel ve hep ekmek yerim yani makarna pilav dışındaki yemeklerde. ekmek yemezsem doymuyorum
Fazla tujetm ekm. normal ejmek yiyorum. genelde gá zlaca kahvaltida. bayatlasa xa cope atmamaya calisiyorum.
tost yapılır çorbaya atılır yumurtalı ekmek çok güzel oluyor v. s v. s bir sürü seçenek var ama bazı insanlar direk atıyor
Ekmeği çeşitli yiyorum az alıyorum severimde. israf olmuyor kalanları tost yapıyorum :)
ekmekleri ufalayıp köfteler ve bazı yemeklerde kullanıyoruz.
Asla , ihtiyacın olmayan şey başkasının ihtiyacı olabilir.
Aldığım ekmeği bitiririm var sen düşün zaten israfa vakit kalmıyor
Kalmasin diyee hepsini yiyorumm ;) musruflugun luzumu yok
Ekmek tüketirim genelde yemeklerin yanında. İsraf etmemek için de kedi köpeklere atıyorum
kırıntılara zaafım var. etrafa aldırış etmeden kırıntıları özellikle yerim. çerez niyetine :/
Ekmegi kahvaltida tuketiyorum genelde bizim evde ekmekler cope gitmez
severim tabi bayatlamasına yakın buzdolabına koyarım , pratik ekmek pizzası , çorba için çıtır ekmek vs yapılabilir.
bayatlayan ekmekleri tarhana çorbasında kullanıyoruz genelde
Dikkat ediyorum. Kücük bir lokmasına kadar cöpe atmiyorum
günde 1 belki 2 dilim belkide hiç yemem. kepekli yerim yersemde. malum spor
Pilavı, makarnayı bile ekmekle yiyen birinin ekmeği sevmemesi mumkunmu.:P
Gerektigi kadar aliyoruz atilmaz mutlaka annem bir seyler yapar
Bizde bayat ekmek bile cöpe atılmaz ya tost ya da kuşlara
sadece sabahları yerım. bahçemızde kedılerımız var. yemeklerde ekmeklerde israf olmuyor.
Az alıyorum bana kalsa
Hiç almam ısıtıyoruz bazen kalınca
tatlı tariflerini bilip tatbik ediyoruz ki büyüyen israfın önüne geçelim..
Yaklaşık 3 aydır ekmek yemiyorum daha sağlıklı bence
Bizde alinan biter
bayay ekmekte tost yapilir
Bu sekil hiç kalmaz
Ekmek yemeden doyduğumu anlamıyorum. İsrafı önlemek içinse hepsini yerim
Önce bayatlari ve dilimlenmiş olanları tuketiyoruz...
Minimum derecede tüketirim fakat beyaz ekmek tüketmem
Ekmeksiz sofraya oturmuyorum.
Genelde tahıllı ekmek tuketirim.
makarnayi bile ekmekle yerim ekmeksiz yemek yemem :D ekmek israfina karsiyim yeteri kadar alirim