Annem abime takıntılı?

Annem abime aşırı derecede takıntılı. Biz küçükkende annem abimi benden çok severdi farkederdim ama çok önemsemezdim ama şu an abime hayatını adamış gibi davranıyo. Örneğin bir şey yiyeceğiz hemen ben ömer olmadan yiyemem benim hakkımı ömere verin ya da bir film izleyecegiz ömer olunca izleriz yemek yapıcağı zaman hep abime sorar. Babamda bence sinir oluyordur. Annem abimi hep öper sever ama bana asla böyle yapmaz. Artık yengemler vs fark etti bu beni daha çok üzüyor. Annemin ayrımcılık yapması canımı sıkmıyo ama abime 8 yaşında gibi davranması onu pamuklara sarması ve aşırı yakın olmaları canımı sıkıyor. Annem hep sen bize yaklaşmıyorsun der bana ama asıl o bana yaklaşmıyor beni sevmiyor ve bunu açık açık bell ediyor. 2 sene önce kavga ettik ve bana sen bu ailede sevilmiyorsun biraz abin gibi olmayı dene dedi kalbim aşırı kırılmıştı çünkü bunları mezuniyetimden 2 3 gün önce elbise bakarken söylemişti bu arada bunları söylemesinin nedenide onun beğendiklerini beğenmemem. Bu olaydan sonra özellikle ailemden çok uzaklaştım ve her şey daha kötüye gitti.

Annem abime takıntılı?