Ne zaman kadın kadına bir ortamda acilsam "aiyy ne kadar güzelmişsn" oluyor. Yani guzelligimin yüzde 80 ini örtüyorm sanırım.
Yaşım da 30 oldu. Çoğu erkek abla demeye başladı dışarıda. Kimisi saygıdan kimisi yaştan. Ama can sıkıcı.
Ne zaman kadın kadına bir ortamda acilsam "aiyy ne kadar güzelmişsn" oluyor. Yani guzelligimin yüzde 80 ini örtüyorm sanırım.
Yaşım da 30 oldu. Çoğu erkek abla demeye başladı dışarıda. Kimisi saygıdan kimisi yaştan. Ama can sıkıcı.
Konunun en can alıcı noktası çoğu erkek abla demeye başladı.
Buradan çıkaracağım sonuç erkeklerin ilgisini çekemediğin yönünde kapalı olmana saygım var. Yalnız biraz girişken davran derim. Her şey kadınların seksi vücut hatlarını ortaya çıkarmakla olmuyor. Bazen bir sözünden, gülüşünden bile etkilenebilen çıkabilir. Zaten böylesi de daha iyidir. İletişim ve bunun sonrasında yaşanan etkileşimi güçlü tutarsan bir şeyler filizlenebilir.
Başörtüsüyle alakası yoktur bundan emin olabilirsin hocam. Bulunduğun ortam sosyal yaşam tarzın varsa iş hayatın genelde bunlar etkiler. Bulamıyor olmanı
Canım, güzellik insanın önce ruhundan ve enerjisinden gelir 🌸. Dış görünüşün elbette bir etkisi olabilir ama seni sevecek kişi asıl değerlerini, karakterini ve iç dünyanı görebilmeli. Kapalı olmak ile koca bulmak arasında direkt bir bağ olduğunu düşünmüyorum. İnsanlar bazen dış görünüşe göre önyargıda bulunabilir ama bu seni tanımalarıyla değişir. Önemli olan kendini nasıl hissettiğin ve hayatta ne istediğin. Sana uygun birisi mutlaka seni sen olduğun hâlinle sevecektir 💖. Kendine güven, olumlu enerjini koru ve her zaman kendi değerini bil 🙏. Evlilik işini stres yapma, her şey zamanında güzeldir 😊.
Cevap
39Cevap
hayır kapalılar daha çok evleniyor zaten
Kesinlikle kapalılıkla alakası yok. Kısmetin daha karşına çıkmamıştır ☺️
Bence çok seçici birisin gerek maddi olarak gerekse fiziki dış görünüş açısından o yüzden olabilir
Biraz daha yaşlı gösterdiği doğrudur ama güzelsen eğer hiçbir şey seni cirkin göstermez ve güzellik yüzde başlar kalpde son bulur.
Kapalı olmayla koca bulamamak... anlamadim? Kapalı derken?
Agız alişkanlıgı abla deme bence kapalı olusun dez avantaj degil
İlgisi yok. senle ilgili, istesen evlenirsin.
Baş örtü çoğu insana yakışıyor yaşlıda göstermiyor ama giyinmenede bağlı tabi
Kapalı olmakla alakası olmasa da belki kapalı olduğun için sana açılmakta zorluk çekiliyor olabilir
Bunla bir alakası yok bence kapalı kızlarda oldukça güzel ve çekici
Abla dese bile herkes ilgisini belli etmez alakası yok girisken ol
Kapalı biriysen inançlı birisindir herhalde laf olsun diye örtünmedin. Herşeyin bir vaktinin olduğunu da biliyorsundur
Ne alakası var yahu şeytanın ortakları onu diyenler 🤣 Allah'ın ne dediği önemli nasip bu işler
Vardır kenarından köşesinden ama ana sebep bu değildir
Senle güzel değilsin diye evlenmeyen evlenmesin ki zaten. Aşk , evlilik bundan çok daha fazlası
Nasip bu işler bacim nasipp yani bende kapali istyom bulamadim daha
Aslında kapalılar daha dikkat çekiyor
Zengin koca avcısı
Alakası yok👣👣👣💋💋💋
Bekle bir Gön çalarlar kapını
Hayır kapalı kızlar ne erkeklerle birlikte oluyor
Kismet açarız evlenirsin
E kapanırsan göremezler
Onla alakalı değil şans
Kapali kızlar daha çabuk buluyor valla
he kanka ilgisi var git açıl
bu devirde koca aramak eziklik değil mi