Hersey cok guzel ilerlenirken bir an da haber gelmiyor karsi taraftan?
Sizce neden? Sizce ne oldu? Neden bi sesizlik diye mesaj atmalimiyim?
Sizce neden? Sizce ne oldu? Neden bi sesizlik diye mesaj atmalimiyim?
Keşke yazmasaydın. Böyle şeyler hem karşı tarafın egosunu tatmin ediyor hem de soğutuyor. Seni cepte görmesine izin verme. Bence karşı taraf bi anda yazmayı kesiyorsa kesin başkası var. Kaçan kovalanır oyna ki değerin bilinsin. Kovalamıyorsa da zaten seni hak etmiyordur.
Yaa sorma iste burdan sordum yazayim mi yazmayim diye cogu kisi yaz demislerdi. Ve bende yazdim. Iste belki senden adim bekliyor belki sen yaz istiyor ya da sana yazmaktan cekiniyor vs dediklerin de dedim olabilir ben yazayim o zmn dedim ve goruldu magduru oldum 😅
İşte bi erkek adım beklemez. Beklese bile karşıdan adım gelmeyince kendi yazar.
Ben bekliyor zannetmistim bilmiyorum bana buni inandirdilar 😅 o zmn beklemeye devam edeyim.. belki geri doner.
Sakın yazma bak 😅yazmamak çok zor biliyorum ama beklee
Hahha yemin ederiiimmm ki zor tutuyorum kendimi ya 🤣😅 ama yazmayacagimmmmm kendimi ezmiryecegimi vede kimsenin egosunu tatmin etmeyecegim.. sen kimsin laan sen 36 yasinda olan birey bende 26 yasinda olan bir gencecik kizim sen kimsimmm boyle diyerek kendimi motive ediyoruummm 😂😂😂😂
Aferin devam şdlcld
Cevap
1Cevap
Hayır, beklemen en doğru olanı
Aslin da dayamadim yazdim..
Gordu ama cvp vermedi.. en son konustugumuz da gayet guzel konusuyordu oysa ki anlamadim.
Hata yapmışsın
Aynn yaa cogu kisi yaz deyince belki cekiniyordur falan dediler dedim belki haklilar belki cekiniyor ama yazmam birsey degistirmedi.. numaram halen onda kayitli bu arada onda.
Detaylarını bilmiyorum ilişkinin, ne kadar süredir tanisiyorsun, iliski boyutunuz nedir vs,, o yüzden bir şey söylemem pek doğru olmaz sanırım
Anladimm tesekur ederiiim
Rica ederim
Gitmiştir o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?