Sevgiliyken telefonda saatlerce konuşup evlenince yanında olduğu halde hiç konuşmazsın, hepsi böyle mi evliliklerin.. sebep ne acaba?

Sevgiliyken telefonda saatlerce konuşup evlenince yanında olduğu halde hiç konuşmazsın, hepsi böyle mi evliliklerin.. sebep ne acaba?
Biriyle oturup hiç konuşmak istemiyorsanız "evlenin"demek doğru değil. Evlenirse bu durumda çok mutsuz olur. Evliliklerde sohbet , paylaşım olursa ortak amaçta buluşulur. Evlilik keyif verir. Evlendikten sonra birçok insanda diyalog eksikliği , iletişimsizlik , kendini salma , onemsememe durumlar oluyor. Çiftlerin biribirine ilgisi kalmıyor. Evlilik sıkıcı bir hal alıyor. Ama çiftler birbirine değer verir, jestler yapar , değerli olduğunu yürekten hissettirir ise evlilik keyifli olur. Ama evlenmiş olmak icin yapılan evlilik gerçek anlamda üzer insanı.
Tabi doğrudur ama birde mesela hapşurduğun zaman bütün organlar dururmuş. Kalbin dahi duruyor o esnada. Mesela dikkat et gözleri açık hiçbir delikanlı görmemişsindir hapşururken. Hapşırık metabolizmayı bozduğu için o yüzden söyledim. Yoksa tabi senin lafının derinliğine gelince de yarabbi şükür demek daha mantıklı oluyor.
🤔
Evliliklerde zamanla sohbetlerin azalmasının birkaç doğal sebebi olabilir. İş, sorumluluklar ve günlük telaşlar derken eşler birbirine yeterince vakit ayıramayabilir. Sevgiliyken o heyecanlı sohbetler, birbirini tanıma çabasıyla dolu oluyor; ama evlilikte bazen bu alışkanlıklar azalabilir. Bunun çözümü, birbirinize yeniden vakit ayırmak, hobiler paylaşmak ve küçük anları keyifli hale getirmek olabilir. 😊 İçten bir konuşma, kısa bir yürüyüş veya birlikte bir şeyler izlemek bile iletişimi canlandırır. Soğumaya izin verme; eşine, sevgiliyken nasıl ilgi gösterdiysen öyle yaklaşmaya çalış. 💕
Cevap
14Cevap
Hayır ben evlenseydim eşimle sürekli konuşmak isterdim. onun dertlerini dinlerdim hiç olmadı havadan sudan konuşacak konu bulurduk illa ki
Özellikle susmak, susturulmaktan daha kötü. Kendi sesinden dahi vazgeçen insan, içinde sakladığı yükle ağırlaşır.
Konuşsa da karşıya geçmeyeceğini hissetmekten gelen bir vazgeçiştir bu. Anlayış öldüyse, kendi sessizliğinde boğulur insan. Evliliklerin ortak sorunu bu galiba.
Bana ayak öldürebilirsem her türlü eğlence açayım mı Sap gibi oturmayı da beklemem, eli dolu olursa gecenin yarısı yapacak bir şeyler bulabilir insan...
Kimi öldürüyorsun gecenin yarısı 🥹
Sıkıcılığı öldürüp, organlarını monotonluğa başlayıp, gecenin karanlığında bir kokoreç gömmeden olur mu :)))
Sesli yazma kullanmıştım saçma bir cümle kurmuş ama bence çok hoş toparladık bence 😀
Artık bu sesli yazma işini bırakmam ve parmaklarımı kullanmam lazım.
Ama çok sıkıcı böyle yazmak...😬
Sadece kokarece KATİLdım 😄
KATİLmana sevindim sen azından gömerken yardım edersin😈( kokoreçi) :))
Tek gömersem kabul 🫡
Çok bencil gördüm seni 😄 iz bırakma ama iyi göm yoksa seni de gömeriz 😬
Uzun süre Adana'da yaşamanın yan etkileri hocam 🥹
Adana'nın ben de özel bir anısı var. Kısa sürede yan etki yaptığına göre uzun sürede size neler yaptığını tahmin edebiliyorum. Saygı duyarım...
Sende ne yaptı kısa sürede
Uzun hikaye ☺️
Bu konuda çok sitem var Hayat şartları inlanlar buna zorluyor sanırım sevgili iken hayat şartları umruında olmuyor ama evliyelken hayatın her sorunu gelip sizi buluyor aklınızda sürekli bir sorun çözme telaşı var.
Kadınlar sohbet edecek entellektüeliteye sahip değil, aklınız hep fitne fücur a çalışıyor
Sevgiliyken niye ediyorlar o zaman da etmesinler sohbet birde bu evli adamlar kendine sevgili yapınca onların evinde gör sen sohbeti 😄
E madem bu kadar sohbet seviyorsun bi sohbet klubüne katıl😂😂tabi derdin üzüm yemekse... yok ben bağcıya gıcık kapptım onu dövücem diyorsan🤣
Mevzu bu değil ama neyyyyyyse
Ahaha belki sen adamı bezdirdin adam da susmak şifaymış deyip sustu😂😂😂
Boşadım ayrı eve çıktım kendi kendime konuşuyorum artık 🤣
Bak tahmin ettim😂😂😂çene sağlam
Sevgiliyken ki bu 7 sene sürdü sabaha kadar dinlerdi ama 🥲😂
Allah ex enişteye bundan sonraki hayatında sessizlik ve huzur versin😂😂😂
E asam katlanmış katlanmış, e biliyorsun bir kağıdı 7 kereden fazla katlayamazsın, e bu kaat mı koca adam😂😂😂
Barışmak için attığı taklalari görmüyorsun tabi sen.. benim çenem şifadır olm değerini bilene sjshhsh
Allah cami cümlemizi çeneden korusun diyorum😂
Amin amin boş çene çekilmez ama şöyle çeşit çeşit meze eşliğinde bir büyük açıp hoş sohbet eden mumla aranır 😌
E enişte niye boraktı seni o zaman, dürüst ol ama
Ben bıraktım o hala mücadele veriyor
😂😂😂😂😂sormuyorum neden diye, tahmin ettim
Aldattı
Tahmin ettim
Neye bakıp tahmin ediyorsun pardonda
Bi daha yapmasın affet bence madem takla da atabiliyor😂😂😂sıkılınca takla attırırsın😆
Midem almaz daha lağıma düşmüş iğğk
Ankattıklatına, rakı meze ve sohbet varsa sen anlayışlı tarafsın, bu da sıkılıp macera arayan ama yüzüne gözüne bulaştıracak kadar da dangalank olan
Bırak bilelim biz de hayatı yedik😂😂😂
Yok ya canım sadece olayı dinlesen üç gün gülersin 😂
Yıkarız çamaşır suyuynan
Ger*zekalı sadece yazdımdi
Anladım zaten, idrak tarafım oldukça kuvvetlidir, anlat 3 gün gülecek konumuz olsun😂
Vazgeçtim merak et ya da idrak tarafını kullan en kuvvetlisinden asjdjs
Olur öyle yaparım😂
Hizmet istiyorsunuz hep
Aslında evlilik Bence o kadar da kötü bir şey değil ama biz insanlar tarafından yediğimiz kazıklar artık boyunuzu açtığı için güvenmekte sıkıntı yaşıyoruz
Iki arkadaş gibi vakit geçirebilen sohbeti güzel çiftlerde çok
Benim annem babam öyleydi..
Ne güzel maşallah. Allah muhabbetlerini artırsın. Bi çok çiftin hayalî bence
Annem rahmetli oldu 2013de
değil. ben evlensem eşimle herşeyi konuşurum.
hayır böyle değildir gayet şahsen ben olsam hep eşimle olurdum
Öyle saçmalık mi olur huyunu husunu bilmeden ya kötü huyları varsa ilerde şiddet olursa tanıman lazım
Soruyu yanlış anladın sanırım
Sıkıcı birini istemem
Evlenince sıkıcı olmayan erkek var mıdır acaba 💬
Olması gerek nadirde olsa var
Hayır yanlış çünkü insan toplumun olması için evlenmek zorunda. Üremeliyiz, sevgi saygı olduğu sürece her şey bir şekilde yolunda olur. Yingyang gibi düşünün evliliği.
Belkide sorun sizdedir
Adamı rahat bırak
İlk kez duydum
Bu seninkim, yok sana denk gelmiştir bence.
Evet böyle aksjjsjs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?