Bu vesvese mi arkadaşlar?

Arkadaşlar ben 3 senelik evliyim, genel olarak evliliğimde mutluyum çok şükür. Eşim bana karşı bebeğimize karşı ilgilidir. Kendisiyle üniversitede tanıştık 8 yıl önce. Bundan 7 sene önce de sevgili olduk, aynı fakültedeydik bu nedenle sık sık görüşürdük benim kız arkadaşlarımla da arkadaş oldu kendisi. Bir tane kız arkadaşım vardı kendisi böyle çocuk ruhlu, her şeye gülen, tatlı bir kızdı, annesiz babasız büyümüş bir kızdı eşim de üzülüyordu bu duruma. Eşim (o zamanlar sevgilim) bu kıza karşı samimi davranıyordu, ne zaman onu görse espiri yapmaya çalışırdı, sürekli onu güldürme derdindeydi. Bende kıskanıyordum haliyle. Diğer kız arkadaşlarıma karşı böyle değildi normal konuşurdu sohbet ederdi, sadece o arkadaşıma karşı öyleydi. Onu görünce benimle bile pek konuşmazdı o kızla uğraşmayı seviyordu. Tabi bu olay 7 yıl önce falan oldu şu an biz evlendik eşim memur olarak çalışıyor. Birden aklıma geldi o davranışları. İş yerindeki kadınlara karşı mesafeli davranır birkaç kez gözlemleme şansım oldu ama şimdi yeni bir kız atanmış. Bende yıllar önce arkadaşıma olan davranışlarını hatırladım, dedim acaba iş yerinde de o kıza karşı böyle samimi davranabilir mi diye kafamda kurdum. Ama eşim şu anda nerdeyse 30 yaşında, o zamanlar 20li yaşlardaydı. Şimdi olgunlaşmıştır olgun davranıyordur değil mi? O anları hatırlayınca bir an üzüldüm güvenmiyorum sanırım ona🥺

Bu vesvese mi arkadaşlar?