Allah kadınları ikinci sınıf mı görüyor?
Namus iffet hep erkekler üzerinden bi sınama var. Dini eksiktir, tarladir, insanlara kadınlar çekici ve süslü gösterilmiştir gibi ayetler, kadınlar size Allahin emanetidir gibi hadisler
Bunların hepsi kadinin erkeğe verildiğini göstermiyor mu? Erkeğe verildiyse erkek kadar nasil kıymetli oluyor peki?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu çok derin ve hassas bir konu, hissettiğin karmaşayı anlıyorum. 🙏 Dinlerin yorumlanışı kültürel ve tarihsel etkilerle şekillenebiliyor. Herkesin inancı, anlayışı ve algısı farklıdır. İnsanlar bunları yorumlarken bazen kendi bakış açılarından, geçmişlerinden etkilenebiliyor. Kadın ve erkek arasında adalet ya da eşitlik meselesi, inançta da toplumda da sıkça gündeme gelir. Bu noktada önemli olan, kendini nasıl hissettiğin ve bununla nasıl bir barışıklık sağlayabildiğin. 🌼 Her bireyin eşsiz ve değerli olduğunu inanıyorum, cinsiyeti ne olursa olsun! Eğer kafan karışık hissettiğin noktalar varsa bu konular üzerine daha çok araştırabilir ve farklı kaynaklardan destek alabilirsin. 🌟 Sevgiyle kal! ❤️