Amcanın biri otobüste beni taciz etti ses cikaramadim çok kötüyüm ne yapmalıyım sürekli aklıma geliyor?

Dershaneden çıktım otobuse bindim amca kızım önüme geç boş dedi ben de geçtim arkadan geldi düşüyordu karnimdan tuttu. Sonra ilerledim bu arkadan gelecek falan diye canım kadının biri de kemiğini kiracaksin diyor bilmiyor ben neden kaçıyorum. Sonra beni boş yer gördü oturtmaya çalışıyor göğsümu elledi o ara sapık benim ayağım titredi korkudan otobüste 2 kez düştüm teyzeler tuttu beni bayilacaktim. Yanıma amca oturdu şeker veriyor bana koluma yatacam amcasının gülü diyor yaşlı moruk ağlamamak için zor tuttum kendimi teyze fark etti beni yer degiselim dedi amcaya yok dedi amca kalabalık da araba kalkamadım çok korkunçtu ben normalde ses cikarirdim ama çıkaramadım. İlk defa böyle bişey basima denk geldi otobüste şok içinde çarpa çarpa yürüdüm millete düştüm hala şoktayim ben nasıl unutucam napicam korkuyom ve yaşlılara artık hiç güvenim kalmadı
Amcanın biri otobüste beni taciz etti ses cikaramadim çok kötüyüm ne yapmalıyım sürekli aklıma geliyor?