Akrabalarim dükkandan beni utandirip bedava şeyler alıyorlar napmaliyim?

Eczanem var yeni açtım borçluyum hem de 2,5 milyon tl borcum var. Sürekli kuzenlerim , halalarım, amcalarım gelip bedavaya ilaç alıyor. Eczanede küçük bir köşede makyaj malzemesi ve parfüm de var. Kuzenim gelip arkadaşının doğum günü için bedava almış. Hatta tanıdıklarını yolluyorlar. Adamın teki gelip ben senin amcasının arkadaşıyım diyor ve bedava vermemi bekliyorlar. Sadece kendi ailem değil evliyim daha yeni 2 aylık. Eşimin kardeşleri ve kaynanam da musallat oldu bana. Eczaneyi da eşimin parasıyla açmadım babam bana para verdi ve 2.5 milyon tl yi amcaminoglundan borç aldim. Ve tahmin edersiniz ki her gün eczaneye gitmiyorum ben yokluğumda çalışanlar idare ediyor. Ve çalışanlar da ne yapacaklarını sasirıp birkaç kere bedava verdiler bana sormadan. Diğer eczacı arkadaşlarım normal dedi. Bizde de tüm sülale bedava alır dedi. Ama ben batacağım yani. Özellikle eşimin ailesi bedava almakta ısrar edince utaniyorum. Kendi kuzenlerimi kovarım bile ama eşimin ailesinden utaniyorum. Napmaliyim?

Akrabalarim dükkandan beni utandirip bedava şeyler alıyorlar napmaliyim?