Evleniyorum ve ailem hakkında?

Arkadaşlar merhaba ben evlilik yoluna gireceğim Allah nasip ederse. Tanışma vs olacak karşı tarafın ailesi giyimine kadar bizim gibi insanlar yani denklik söz konusu şayet bu önemli ise. Ben evlerini vs biliyorum görmüştüm bizden tabi daha iyi bir maddi durumları var evleri falan da daha güzel. Bir de şöyle bi durum var annem erkek arkadaşımın müteahhit olup ev yaptığını öğrenince o çok lükstür belki bizim yemeklerimizi bile yemez gibi konuşup beni biraz yaraladı açıkçası. Bende öyle biri olmadığını tanıyınca anlayacağını söyledim. Bizi beğenmez gibi konuştu açıkçası. Benim annemde bi dernekte hem çocuk bakıp hem temizlik işlerini hallediyor. Sanırım kendisini hakir gördü ama bu durum beni akşamdan beri çok üzdü bide borçlarımız var annemler ev aldı bundan dolayı bana destek pek olamayacak bunun da eksikliğini yaşıyor ailem. Normal standart bi aileyiz maddi durum olarak. Annem karşı tarafa karşı ister istemez ön yargılı oldu korktu yani. Özellikle erkek arkadaşımın dış görünüş olarak hep marka olması arabaları vs gereği siz böyle bir durumda ne yapardınız?
Evleniyorum ve ailem hakkında?