Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Tarihimiz gençlerimize örnek şahsiyetlerle dolu, bilim insanlarıyla dolu, tarihçilerle dolu. Aslında bizim başka kültürlere, başka medeniyetlere ihtiyacımız yok” dedi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Tarihimiz gençlerimize örnek şahsiyetlerle dolu, bilim insanlarıyla dolu, tarihçilerle dolu. Aslında bizim başka kültürlere, başka medeniyetlere ihtiyacımız yok” dedi.

Bakancım
Ülkenin orta egitiminin içine ettiniz, matematik, Fizik, kimya, Sosyoloji bilmeyen boş hödük bir kuşak yetişdirdiniz, kadın cinayetleri arttı.
Kırk tane din dersi koydunuz, o yetişdirdiginiz hödük kuşak Ateist-deist oldu.
Ülkemiz hep başka kültürlere hayrandı vede olmaya devam edecek üstelik yine kendi cahillikleri ile dillerini bilmeden kültürleri anlamadan.
Batılı ülkeler 50-100yıl aynı egitim sistemi ile aynı toplumsal yapıyı koruyor, birazda siz kafa yorun neden acaba diye Bakan bey
Başka kültürlere bakma ki kıytırık bir gazozdan özel tüketim vergisi alan devletine tapasın. Başka ülkelerin tarihlerine karanlık dini anlayışı skolastik düşünceyi nasıl defettigini anlama. Deve sidigi öven çöl bedevisi sevicisi ol. Cumhuriyet ve inkılap tarihini de maymundan bozma kırmızı külahlı davardan öğren ohh mis gibi sömürülüp kütür kütür parası emeği aklı fikri ve hayatı çalınacak bir insan yığını haline gel..
Cevap
5Cevap
saçmalıktır
Siz kadrolaşıp adam kayirirken, yolsuzluk yaparken, insanları ötekileştirip nefret saçarken hangi medeniyeti, kültürü temsil ediyorsunuz mesela?
O hâlde neden başka insanları ülkemize almaya devam ediyorlar? Bizim kültürümüzle uyuşmayan insanların ülkemizde işi ne?
Haklı kesinlikle bilim adamı olarak Aziz Sancar var lider olarak Atatürk fatih Sultan Mehmet var her türlü kişiyi tarihimizde buluruz
Züğürt tesellisi. İnsanın her zaman yeni ufuklara ihtiyacı vardır, hep olacak.
Kendi ahlaki yapımızı yeterli görüyorsak konu kapanmıstır.
Doğru demiş bizim tarihimiz herkes tarafından imrenilerek bakılacak tarih başkasının kültürüne ihtiyaç yok
Üf bunlarda başımıza eğitim kesildiler yıllardan beri böyle alışın artık.
Bu adam da çok cahil.
o sirada osmanli niye battigi gelir akila.
@Geiltoy kardesim eger itirazin varsa karsi yorumunu yaparsin sen simdi bana bu soruyu kuru kuru sormanin ne anlami var.. yanlisi söylersin konusuruz. lale devri diye bir donem var ac sen oku bilmiyorsun herhalde ogrenmrk icin soruyorsun baska ne diyeyim.
Sormaya ihtiyacım yok ama soracağım enson kişide KSden biri olurdu.
Osmanlının başka kültürleri bilmemesini kusur buluyorsan sen
Avusturya Macaristan imparatorlugu hatta İspanyolların (aynı dönemden oldukları için) başka kültürlere bakışından bahset.
Osmanlı zamanındada günümüzde oldugu gibi en cahil halk anadoludaydı
Ama hanedanın halkı oldugundan adam yerine konuluyordu.
Tarihin bir yerinden cımbızla çekmeyin, sorun gördüklerinizide aynı dönemin kıyaslanacak ülkeleri ile kıyaslayın.
Tabii bu havaya girip, şişerek kendinizide güzelleştirmeyin.
Ayrıca bu kendi tarihinin vede osmanlının hep kötü oldugunu ve batılı krallıkların daha iyi oldugu saçmalıgınıda bırakın.
Saçmalıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?