Evli bağımlılığı yaşayan arkadaşıma karşı mesafe koyuyorum. Benzer durum yaşayan var mı?

Çocukluk arkadaşımın seçimleri beni rahatsız etmeye başladı. Mühendislik okurken staj yaptığı dönemde, kendisinden yaşça büyük ve evli bir adamla ilişki yaşadı. O dönemden bu yana da benzer şekilde evli biriyle birlikte ve ayrıca ortak arkadaşımız olan biriyle de zaman zaman görüşüyor.

Bu durum, hem ahlaki olarak beni rahatsız ediyor hem de arkadaşlığımıza zarar verdiğini düşünüyorum. Daha önce kendisine profesyonel destek almasını önerdim ama bir değişiklik olmadı. Sonuç olarak, kendi huzurum için mesafe koyma kararı aldım. Çocukluk arkadaşım olduğu için bu kararı almak benim için kolay olmadı, ama artık bu durumun içinde olmak istemiyorum. Benzer bir deneyim yaşayan var mı?
Güncellemeler
1 yıl
Yakin Arkadagim gebzede staj yapmaya gitti mühendislik okurken orta büyüklükte bir girkette staj yaparken cilveli de bir kadin patronu buna yürüdü bizim kiz 26 yasinda o zamanlar adam 45 ama geng gösteriyor ve adam evli neyse bi gün adamla yemek yediler bi otelde adam bunu sikmis çok güzeldi dedi arkadagimdir demiyorum tam kuzum neyse simdi 29 yaginda evli bir adamla birlikte yine arada da ortak arkadasimiz erkek kankasina bippp hadi ordan
Güncellemeler
1 yıl
ortak arkadasimiz erkek kankasina bippp hadi ordan bu erkek kankamiz cani istedikçe * geçen ben evdeyken sikistiler diger odada ve evli sevgilisi de var ben artik dicek bisey bulamiyorum psikologlara önerdim sonuç yok bende mesafe koydum arama bu durumu yasayan var mi çocukluk arkadasim olmasa bi dk tutmam hayatimda hataları düzelt
Evli bağımlılığı yaşayan arkadaşıma karşı mesafe koyuyorum. Benzer durum yaşayan var mı?