1 yılHem iyi hem kötü bu her aileye göre cevabı değişen bir soru. 2 insan evlenmeden önce bu konuyu mutlaka konuşmalı. Benim annem baba evinde zengin ve rahat bir yaşam sürmüş ve evlenince sanmış ki hiç çalışmayacak sadece ev işleri ve çocuklarla geçecek vakti.. ama maalesef hayat onu tandır ekmeği yapıp satarak, kina gecesi elbiselerine boncuk dikerek, büyük markaların karton çantalarını katlayıp çocuklarının harçlıklarını çıkararak ve kına gecesinde nişan günlerinde dağıtılan süsleri yaparak para kazanmaya mecbur etti.. Mecbur etti diyorum çünkü annemle aynı kültürün içinde olan ve aynı annem gibi olan başka akrabalarımız hiç çalışmak zorunda kalmadı. Annem de hep onlara özenir "ben niye çalışıyorum yoruluyorum yeter ne zaman rahata ercez" derdi. Ki hala diyor. Çok önemli bir konu kadının çalışıp çalışmaması... Ben evliyken dar gelirli bir aileye gelin gittiğimden iş başvuruları yapıp ise alınmak için kabul edildiğim halde kayinpederim izin vermemişti mesela çalışmama... Ki beni biliyorsun kadın evde işini yapsın yemeğini yapsın erkek para getirsin kafasında olduğum halde bazen çalışmak da gerekiyor ve bunu konuşarak orta yolu bularak halletmek önemli. Çocukların önünde büyük kavgalara dönmemeli calisma ve para kazanma mevsuzu.
12 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel anlatmışsın. Yarın ne olacağımız belli olmaza güzel bir örnek.
- 1 yıl
Teşekkür ediyorum.
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBen çalışmaları taraftarıyım kendi adıma konuşmak gerekirse hayatın önümüze neler çıkaracağı belli sonrasında sudan çıkmış balığa dönebilirler bu yüzden bir erkeğe muhtaç olmak anlamında değil de ilerki zamanlarda Kendi Ayakları üzerinde de durabilmek için çalışmalar erkeğin karşısına var olmak için değil Onu desteklemek için yanındayım demek için çalışmalar
02 Yorumla- 1 yıl
E. i. c Teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim 🌹😊
1 yılEvlendiğimde eşim değil ama çevremdeki kişiler çalışmamamı söylemişti. Bence evli ya da olmasın her kadın kendi ayakları üzerinde durabilmeli.. Başkasının eline bakacağıma çöpçüde olurum, kendi paramı kazanırım.
12 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel bir cevap
- 1 yıl
Teşekkür ederim
Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evlenince kadınların çalışmaması, tamamen kişinin ve çiftin tercihine bağlı bir durum. Kimi kadın için çalışmak, kişisel tatmin ve bağımsızlık anlamına gelirken, bazıları evde kalıp aileye odaklanmayı tercih edebilir. Önemli olan, her iki tarafın da bu konuda mutlu olması ve birbirinin seçimlerine saygı göstermesidir. Kadınların çalışıp çalışmaması, birinin değerini veya başarısını belirlemez; her ikisi de sağlıklı bir ilişkinin parçası olabilir, yeter ki birbirine destek olan, anlayışlı bir denge sağlansın.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 1 yılEvlilikten sonra kadınların çalışıp çalışmaması, modern toplumda sıkça tartışılan ve farklı görüşlerin olduğu bir konudur. Bu konuda kesin bir doğru ya da yanlış olmamakla birlikte, hem kadının bireysel gelişimi hem de aile ekonomisi açısından çeşitli açılardan değerlendirmek mümkündür. Çalışmak, kadına ekonomik özgürlük sağlar. Kendi gelirine sahip olmak, kadının kendine güvenini artırır ve karar alma süreçlerinde daha aktif rol almasını sağlar. Çalışma hayatı, kadının yeteneklerini geliştirmesine, yeni bilgiler öğrenmesine ve kariyerinde ilerlemesine olanak tanır. Bu durum, kadının öz saygısını artırır ve toplumsal statüsünü yükseltir. Çalışma ortamı, kadının sosyal çevresini genişletmesine ve yeni insanlarla tanışmasına yardımcı olur. Bu durum, kadının sosyal ve psikolojik sağlığına katkıda bulunur.
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle. Kadın özgüvenli de olur.
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eskiden bu konuda çok kararlıydım kesinlikle tüm kadınlar çalışmalı derdim (ben de yıllardır çalışıyorum ve çalışmadığım bir hayat düşünemiyordum) ama şu an fikrim çok değişti. İmkan varsa kocanın geliri yetiyorsa çalışmasa da olur, çünkü çalışan annenin çocuğuyla çalışmayıp çocuğuyla ilgilenen (ama gerçek anlamda ilgilenen) annenin çocuğu arasında çok fark oluyor. Tabii bu her meslek grubu için aynı değil mesela bir öğretmenin çalışma şartlarıyla özel sektörde çalışan insanın şartları aynı değil. Kısaca kadın çalışacaksa da mobingin, tacizin, yoğun çalışma koşullarının olmadığı bir işte çalışmalı, diğer türlüsü kadını yıpratır dolayısıyla evliliği de yıpratır.
21 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel konulara değinmişsin ✌️👏
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılEşim 1,5 yıl önce vefat etti bağlanan para Allah eksikliğini göstermesin ama 11 bin 500 Rabbime bin şükür kendim çalışıyorum çalışmasam 11 bin tl neye yeter Allah aşkına ev kirasına mı? Elektirik su doğalgaz internet telefon faturası hangisine yeterdi? Onun için kadın kesinlikle ekonomik özgürlüğünü eline almalı dünyanın bir bir türlü hali var son olarak Mehmet Aslantuğ unda dediği gibi “Hiçbir kadın geleceğini bir adamın vicdanına, aşkına, günün sonunda bir gün aklının karışmasına bırakmamalı”
11 Yorumla- 1 yıl
Çok haklısın çok doğru söylüyorsun. Evet daha önceden bahsetmiştin eşinden biliyorum ama başkaları bilmiyordur tabii. Dediğin gibi kadının altın bileziği olmalı kolunda.
1 yılÇocukları varsa en azından kreş yaşına gelene kadar çalışmaması eğer ailenin ekonomik şartları el veriyorsa daha yerinde olur. Zira çocuk 7-8 yaşına kadar gerçek annesini genelde ailenin büyük fertleri bakımı üstlendiğinden anneanne veya babaanne zannedebiliyor. Çocuk anne ile ekstra bağ kurmalı. Bağ kurma en başında emzirme ile başlıyor anneyle vakit geçmedikçe birden o bağlar zayıflayarak kopuyor.
16 Yorumla- 1 yıl
Biz 2 yaşında kreşe vermiştik. Oğlanı bırakırken içim parçalanıyordu. Gitmek istemiyordu ağlıyordu.
- 1 yıl
Zor oluyor kreş diyorum ama şahsen bende bu durum söz konusu olsa en az 5 yaşa kadar benden koparmazdım ama ben anne olmayı düşünmüyorum sakın yine bana sevdirme bak çocuk falan sjsjsi
- 1 yıl
Ahaha çocuk güzeldir yine de ama bakabilirsen. Dediğin gibi kendin bakarsan harika oluyor.
- 1 yıl
Ben uzaktan seveceğim hep çocukları beni pas geçelim sjsjs
- 1 yıl
Kısmetinde kaderinde ne varsa onu yaşarsın. Çok şey yazılır da bunun hakkında hem güzel şeyler çıkar hem üzücü şeyler çıkabilir.
- 1 yıl
Orası öyledir muhakkak.
- Aile & Toplum konusunda 357 cevap paylaştı.
s 1 yılKadın ister çalışır ister çalışmaz. Doğa kadını bu konuda serbest bırakıyor çünkü evrimsel sürece baktığımız da (dini geçtim bakın, evrimsel süreç) kadınlar evde yemek pişirir, çocuğuna bakar, kendiyle ilgilenir. Erkek dışarda avlanır. Evrimsel süreç bunu bu zamana kadar böyle getirmiş. He tabiki sosyal kavramlar ve bazı sistemler eşitlikçiliği savunmuştur. Ve günümüzde sosyal evrim diye bir kavram çıkmıştır farkındayım bunun😀 Ancak hala kadın çalışmakta ya da çalışmamakta hür iradeye sahiptir.
Erkekler seçimlerinde bunu göz önünde bulundurmalı. Yani çalışan bir kadın istiyorlarsa çalışan kadınlara bakmalılar. Çalışmayan kadın istiyorlarsa çalışmayan kadınlara bakmalılar. Sırf sevdikleri için bir kadına çalışmak zorundasın veya çalışmaman gerekiyor diyemezler çünkü kendileri seçti o kadını.
Kadın, kendi fikrini kendi vermelidir.15 Yorumla- 1 yıl
Kadın kendi altın bileziğini her zaman kolunda bulundurursa iyi olur.
- 1 yıl
Okumak farklı, çalışmak farklı. Altın bilezik okumakla elde edilir, okumuşsa zaten altın bileziği vardır, çalışması yani altın bileziği aktifleştirmesi ise tamamen kendi özgürlüğündedir.
- 1 yıl
Okumak ile alakası yok. Bir iş yerinde başarılı olursun ve aranan eleman da olabilirsin.
- 1 yıl
Okumak zaten lise üniversite okumak değil ki sadece?
Okumak kendini geliştirmek, bu işin akademisini okumak veya bizzat o işle ilgili bir yerde kendini yetiştirmek demektir. - 1 yıl
Aynen öyle ✌️👏
Gizli Üye(30-35)1 yılEv işi bitmez. Çocuk bakımı vs eğer çocuk varsa çalışmamalı zaman kötü hee daim çocuğa mukayet olmalı. Eğer çocuk yoksa çalışmalı. Kadınlar çalışınca dişil enerjinin azaldığını düşünüyorum. Hem dışarda hem içerde çalışmak yorar. Eğer baskı yapan bir eşi yoksa medeni bir kocası varsa çalışmaya gerek yok ama baskıcı küçük gören bir eşse her daim dimdik ayakta durmalı. Sudan çıkmış balığa dönmez genelde kadınlar çünkü kadınlar erkeklere nazaran daha güçlü. Bir erkek hem çalışıp hem çocuk bakamaz ama bir kadın altından daha rahat kalkabilir.
14 Yorumla- 1 yıl
Ama işte burada koca faktörü önemli. Her anlamda karısından yardım etmeli
Cevap sahibi1 yılAynen ama ben eğer masa başı iş yspmıyor sa çalışan kocanın da evde iş yapmasına karşıyım kendi isterse yapsın ama zorlamamalı. Dün gece eşim uyuyordu ellerine baktım nasır dolu. O an çok kötü oldum şimdi ben bu adama nasıl kıyarım bizim için çalışıyor senelerdir. Elleri nasır bağlamış getirip krem sürdüm masaj yaptım bol bol öptüm Allah başımızdan eksik etmesin diye dualar ettim. Bazı kadınlar çok acımasız akşama kadar nette gezer sonra işten gelen adama iş yaptırır çocugu tekmi yaptım diye bana bu merhamet sizlik gibi geliyor
- 1 yıl
Vay be ne güzel düşünce ✌️👏
Cevap sahibi1 yılSağol
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Her evli insanların ekonomik konusunda maddi durumuna bağlıdır. Genellikle erkeklerin gelirleri iyi olanları karısına çalıştırmıyor ya da kadın kendi isteğiyle işe girer. Kocasının geliri yoksa mecbur karısı da çalışır beraber geçinirler. Bazı erkekler kadınları çalıştırıyorlar. Zorlamayla olmaz fakat kendi aralarında anlaşarak çalışabilirler.
11 Yorumla- 1 yıl
Evet aynen öyle.
- Aile & Toplum konusunda 421 cevap paylaştı.
1 yılKadınlarını yorucu olmayan bir işte çalışmalı örneğin memur olsa en azından işte dinleniyor olur evde yoruluyor evde çocuktu eşti çamaşırıydı temizledi bir türlü bitmez ama en azından memur olsa mesela işteyken rahat eder vücudu dinlenir parası olduğu için kafası dinleniyor kimseye muhtaç değil sonuçta hayatta her türlü olumsuzluk bir insanlar için her şeyi getirebilir hayatta boşanma ölüm sakatlık.
13 Yorumla- 1 yıl
Yorucu olmayan bir iş yok ki. Gidip gelmek bile yorulmaya yeterli
- 1 yıl
Yani şimdi bir memurunun çalışma koşuluyla bir özeldeki birinin çalışıp koşulu bir değil. Mesela ben memurum eğer çok yorulduysam bir an önce işe gitmek istiyorum ki en azından işteyken 8 saat oturup vücudumu dinlendiriyorum.
- 1 yıl
Tabii canım işine göre de değişir.
1 yılMaddi durumları çok iyi olsa, kadın çalışmak istemiyorsa bile kadının düzenli bir aktiviteye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum ben. Çalışmayan, aktiviteler yapmayan insan mutlu olmuyor çünkü, boşluktan kafasında binlerce şey kurmaya meyilli oluyor. İyi bir psikoloji için hareketli bir yaşam şart bence ya 😅
11 Yorumla- 1 yıl
Her iki durumu da farklı savunan insanlar var.
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Her şeyden önce insanın birine muhtaç olmadan kendi ayakları üzerinde durması çok güzel.
Ama diğer işler sanki sadece kadının göreviymiş gibi onun üstüne kalıyor ve çocuklarda ilk iki yaşta annenin ilgilenmesi çok önemli. Anneanne, babaanne bakınca bile annenin verdiğini veremiyor. Bunların da düşünülmesi gerekiyor11 Yorumla- 1 yıl
Evet eş ortak olmalı. Çocuk konusu önemli.
Çalışması iyi ama düzenli bir aile hayatı olmuyor ne yazik ki , sonuçta günümüz çalışma şartları hep esnek eve birlikte girilmiyor akşam veya haftasonu beraber geçirebilecekleri vakit çok az.. bir de çocuk meselesi var annesi yanında olmayan çocuk ile annesi yanında büyüyen çocuk arasında çok büyük gelişme farkı var.. bunları düşünerek hareket etmek lazım.. bosanacagiz diye evlenmiyoruz sonuçta..
14 Yorumla- 1 yıl
Erkekte yardımcı olmalı her konuda.
- 1 yıl
Hayır çalışan kadına evde filan
- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılKötü ya da iyiliği şöyle açıklayabiliriz.
Bir müddet çalışır hem işini hemde evini aksatıyorsa ve maddi olarak da sıkıntıları yoksa çalışmayabilir. Aksatma olayı hem evliliği hemde işi sıkıntıya sokar.
Aksi halde çalışılmasından yanayım. Kadın evde durdukça ne paranın nede eşinin kıymetini bilir.11 Yorumla- 1 yıl
Bu konuda haklısın.
Gizli Üye(30-35)1 yılKadın ne istiyorsa o olmalı ama çalışma saatleri de düzgün olmalı. Hayat müşterek dense de toplumumuzda erkekler hizmet beklediği için kadın x2 kat fazla yoruluyor yıpranıyor ne hayatını anlıyor ne çocuğunu iyi yetiştirebiliyor ne de kadınlığını yaşayabiliyor. her şey para değil, eğer çok çok ihtiyaç yoksa düzgün de işi yoksa çalışmasın. Ama güzel bir mesleği varsa da asla ama asla evde durmasın. Mesleğini yapsın.
11 Yorumla- 1 yıl
Evet kadına bağlı ve dediğin gibi mesleğine de bağlı.
Zengin koca bulunca calismayacagim😂
11 Yorumla- 1 yıl
Zengin birisi varsa bir tane de bana bul 😂
1 yılBenim çevremde çalışmayan kadınlar nedense daha mutlu.
Diğerleri hep yorgun hep bitkin.
Tabii normal öyle olmaları ama şahsen ben dışarda fazla vakit geçirmeyi sevmem evde kalıp temizlik ve yemek yapmayı çok severim ondan dolayı böyle kadınlar calismazsa normal bence.21 Yorumla- 1 yıl
Tercih meselesi tabii ki
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Erkeğin kazancı yetiyorsa çalışmasınlar. Lakin ekonomi yüzünden bir çoğu çalışmak zorunda kalıyor. Keşke olmasa ama şartlar öyle gerektirenler de vardır
11 Yorumla- 1 yıl
Yine de çalışması güzel. Kendisi için.
1 yılçalışmalı ya da çalışmamalı diye bir şey diyemem. belki çalışmak istemiyordur ama ekonomik durumdan çalışmaya mecburdur kötü. Kadınlar ne istiyorsa onu yapsın diyorum :P
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle kendi fikrine bırakılmalı haklısın adminim 🌹
- Aile & Toplum konusunda 759 cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle çalışmalı. Erkeğe bağımlı olmak kötü bir durum, ben çok para harcarım, kısıtlanmak istemem, kendi paramı harcarım istediğim gibi. Anlatmışsın zaten, insan ileriyi de düşünmeli
16 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle doğru. Ama erkek de bu konuda yardımcı olmalı kadına. Ev işlerinde falan çocuk bakımında.
- 1 yıl
Çocuk yoksa çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Çocuk büyük sıkıntı.
- 1 yıl
O da illaki oluyor.
- 1 yıl
Keşke olmasa. Evlilikten soğuma ve yanaşmama sebebim
- 1 yıl
Aa olur mu bak şimdi. O doğduğu zaman yanında uyuyor minnak minnak ağlıyor karnını doyuruyorsun minik minik elleri var ayakları var. Sonra biraz büyüyor konuşmaya başlıyor hareketleri birbirinden güzel çok tatlı oluyor. Tamam bakması zor ama sevmesi de çok güzel. O kadar güzel zamanlar geçiriyor ki insan onunla. Altını değiştirmek yıkamak birlikte zaman geçirmek çok güzel
- 1 yıl
Sevmek için o kadar zahmete değer mi
Öyle bebek görünce falan içim kıpırdamıyor acaba sorun bende mi bilmiyorum ksjdf
Bu eşler arasında istişare edilerek ve en sonunda kadının kendi vereceği bir karardır.. Ama özellikle sevdiği bir meslekse, kesinlikle bırakmamalı..
11 Yorumla- 1 yıl
Bazen kadın sitesine eş izin vermiyor.
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılKadının kendi tercihine bırakılmalı ister çalışsın ister evinde otursun
Bana göre çalışmalı. Hem ruhsal açıdan hem ekonomik açıdan çalışmak iyidir.11 Yorumla- 1 yıl
Bence de
Gizli Üye(25-29)1 yılHem avantaj hem dezavantaj aslinda. Çalışınca eşine ve çocuğuna pek vakit ayıramıyor. Eve is yorgunluğu ve stresiyle geliyor. Fakat çalışmayınca da sosyal çevresi, aktif hayati olmuyor. Ekonomik özgürlük konusunda sıkıntı yaşanıyor. Bence eşinin kazancına göre değişir bunun cevabi
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bence evlendikten sonra kadında erkekte imkan varsa çalışmalı yani iyi tabi imkan ona yoksa bir şey diyemem
12 Yorumla- 1 yıl
İmkan derken nasıl yani.
Aile & Toplum konusunda 993 cevap paylaştı. Dengeyi sağlayabiliyorsa evet. Ben çalışıyorum dengeyi sağladığımı düşünüyorum ama destekçimde var tabi.
11 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel ✌️👏
- Aile & Toplum konusunda 554 cevap paylaştı.
1 yılİlk görselll 😹 ben istesem çalışırım sonuçta evde koca parası mi bekliyeyim belki kocami ben yemeğe çıkarırımmm 💗
12 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel düşünce kurabiye 🤣
- 1 yıl
🤭🤭
1 yılÇok haklısınız. Eğer ki kadın çalışmazsa karaktersiz erkeklerden çekeceği var.
21 Yorumla- 1 yıl
Bak ne güzel demişsin.
- Aile & Toplum konusunda 638 cevap paylaştı.
1 yılTercih meselesi ama ben çalışmasını istemezdim.
11 Yorumla- 1 yıl
Neden
1 yılKadının delirmemesi adına bir meşguliyeti olması şaart.
11 Yorumla- 1 yıl
Kadın her zaman meşgul oluyor ya bir şeyle. Ama çalışması ek olarak bence.
Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çocuk olduğunda çocukla ilgilenmek isteyebilir kadın bunu destekliyorum... Ama diğer türlü eşlerin birbirinden talep ettiği şeye bağlı. Adam kadından yemek, iş gibi şeyler talep ediyorsa beklenti buysa çalışmayabilir
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 866 cevap paylaştı. Adamın geliri yetiyorsa kadın çalışmasın zaten. Hobi olarak istiyorsa çalışsın
11 Yorumla- 1 yıl
Adamın işleri ileride kötü olursa peki. Çalışmadığı ile kalır sonra
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. İyide olabilir aslında çünkü enflasyon fazla olduğu sürece kötü olabilir
12 Yorumla- 1 yıl
Enflasyondan ziyade kadının çalışıp çalışmama kararı da önemli.
Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çalışmak iyidir her iki durumda da çalışmalı kadın
11 Yorumla- 1 yıl
Evde eşi de yeterince yardımcı olmalı.
- Aile & Toplum konusunda 863 cevap paylaştı.
1 yılTabi ki iyi ama sonra çocuk ile olursa biraz zordur
12 Yorumla- 1 yıl
Çocuk olunca işler karışıyor evet ama onunda kreş gibi anaokulu gibi çözümleri var.
- 1 yıl
Tabi ki
1 yılBen mesela çalışırım isterim çalışmayı tercih meselesi ve biraz da maddi imkana bakar
12 Yorumla- 1 yıl
İmkan meselesi evet ama yarın kimin ne olacağı belli olmuyor.
- 1 yıl
Haklısın tabikide
1 yılKadının mesleği olmalı çalışıp çalışmama konusunda özgür olmalı bi şekilde kendi düzenini kuracaktır
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle ✌️👏
- Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yılBen çalışmam şahsen normalde de çalışmıyorum gerçi de 😅
12 Yorumla- 1 yıl
O da iyiymiş 😅
- 1 yıl
Tercih meselesi 🤩
Gizli Üye(36-45)1 yılAbi şu zaman kadınlarıyla değil evlilik sevgili bile olsanız 5 kuruş harcamayın bunlar şeytanı susuz götürür susuz getirir düşmeyin
11 Yorumla- 1 yıl
Olur mu öyle şey. Eşin o senin köle değil.
Gizli Üye(30-35)1 yılDinen erkek bakmalı hem ev işi yemek çocuk hem çalışma sistemi ağır
21 Yorumla- 1 yıl
Ev işlerinde erkekte yardım etmeli.
1 yılÇocuk olana kadar çalışılması taraftarıyım bir yerden eşe de destek şahsiden ziyade birbirimize her koşulda destek olmak çok daha önemli bir nokta.
10 YorumlaBen çalışmasını istemem asla evinde olsun ev kadını da bir iş bana göre hatta zor bi iş iki işte çalışmasın o yüzden ben bakarım ona da çocuklarıma da
10 Yorumla
1 yılErkeklerin 25%ni s.. veyim. neyse herkes calismali bence
20 YorumlaTabi ki çalışmalı bir kadın kendi ayakları üstünde durmalı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu kişiden kişiye göre değişir. Ben bir meslek sahibi olmak için okul okuyorum, tabi ki evlilik benim çalışmama engel olacak bir durum değil. Ama çalışmak istemeyene de saygı duyarım
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle haklısın.
Gizli Üye(25-29)1 yılÇocuk küçükken mesela kreşe veya anaokuluna gidecek yaşa kadar çalışmama onun dışında çalışma taraftariyim yani kendim öyle yapicam
10 YorumlaEkonomik şartlar el veriyorsa çalışmaması daha iyidir
11 Yorumla- 1 yıl
Öyle ama yarın ne olacağı belli olmuyor.
- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılçalışmak iyidir hareket etmek olsun sıkılmasın
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle
u 1 yılİyiden kötüye, kötüden iyiye 😅
16 Yorumla- 1 yıl
Politik cevap. Kemal Kılıçtaroğlundan mı öğrendin :D
- 1 yıl
Ne münasebet, o benden öğrendi
- 1 yıl
Aaa bak kesin hiç beceremiyor muhalefetliği :D
- 1 yıl
Her şeyi öğretmedik :D beceriksizliği bu sebepten
- 1 yıl
Bende buradan nasıl yırtacaksın diye düşünüyordum helal sana
- 1 yıl
😏💅
- Aile & Toplum konusunda 979 cevap paylaştı.
1 yılBence kötü ekonomik özgürlük oo ki bu devirde şart
11 Yorumla- 1 yıl
Evet şart.
Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Çalışması iyidir ama sevdiği işte çalışmalı.
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle.
1 yılÇalışsın ne işleri var. Erkekler de çalışsın ne işleri var. Sonuç çalışsın ikisi de.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılBence kötüdür.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bilmem kafasına göre takılsın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAsgari ücretle mesailerde sürünecekse çalışması anlamsız.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılKötü ya
11 Yorumla- 1 yıl
Evet.
1 yılKötü
11 Yorumla- 1 yıl
Evet kadında çalışmalı altın bileziği olmalı
- Aile & Toplum konusunda 761 cevap paylaştı.
1 yılTercih bence
11 Yorumla- 1 yıl
Evet
Kötü
10 YorumlaKötü bence
21 Yorumla- 1 yıl
Evet.
Gizli Üye(18-24)1 yılYerine gore.
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?