Kizlar annem olup gebermem için hergun bedularar ediyor şiddet gösteriyor?

Arkadaşlar 19 yaşındayım hala annemden öldüresiye kadar şiddet görüyom bir şey yapmadık halde yüzüme bakıp çirkin sözler söylüyor bana ölmem için bedularar ediyor geçenlerde bana yeni bi ayakkabı aldi giyip okula gittiğim diye eve döndüğümde ben uyurken yatağımda geldi saçımdan çekti döverek uyandırdı beni banyan bile sürmene izin vermiyor okuldaki kizlar hergun farklı farklı kıyafetler giyiyor ben işe annemin bana getirdiği kıyafetleri giyiyom zorla giydiriyor o kirli lekeli kıyafetleri bende artık utanıyorum kendimden ailemden bugün okulda fenalaştim müdüre aileme aramasın diye yalvardım sonra müdür beni makyajsız gördü senin yüzün niye böyle sapsarı dedi arkadaşlarımda hep onun yüzü öyle dedi sonra budur bana dediki kızım git yüzüne bir şeyler sür makyaj sür dedi ilk defa bi müdür öğrencisine makyaj sürmesine izin veriyor sonra makyaj sürdüm eve geldiğim yatım uyandım gözlerimin altı sim siyah olmuş annemin odasına gittim bana dediki niye makyaj sürmüşsun dedi okula giriyorsun niye bu boku sürüyorsun ınşalah olursun ınşalah geberirsin diye bu sürü bedualar etti az kalsın beni dövecekti sonra odasından çıktım odama girdim şu an ağlıyorum yetenekliyim sadece derslerim kötü bi sürü el becerileri yeteneklerin var bide ses yeteneğim var ama ailem engel oluyor hep bide artık ailemden kendimden utanıyorum arkadaşlar bana akıl verin ne yapmalıyım

Kizlar annem olup gebermem için hergun bedularar ediyor şiddet gösteriyor?