Yabancı insanların evliliği ve aile kurması Türkiyede yaşayan insanlara göre neden bin kat daha kolay ve rahat?

hep görüyorum amerikada avrupada 18-19 yaşında kızlar evlenmiş hatta hamileler çocukları olmuş kızın 18 yaşındaki kocasının altında arabası jipi var daha 18 yaşında olmalarına rağmen kendilerine ait müstakil evleri var. türkiyede insanlar evlenmek için neredeyse yıllarca uğraşıyorlar evlenince çoğu pek mutluda olmuyor zaten evi arabayı geçtim hayal. bence bu ülkede kötü bir ekonomi olmasaydı bile yine evlilikler yabancı insanlardaki kadar rahat ve kolay olmazdı diye düşünüyorum bu ülkede işleri zorlaştıran engel olan istemeyen kıskanan illaki bir şeyler oluyor mesela evleniyorsun ailenden akrabalarından kurtulamıyorsun ama yabancılarda evlendikten sonra bizzat aileleri diyor kendi hayatınızı kurun gidin diye bilmiyorum ya belki kızacaksınız ama bazen bu ülkede doğduğum için kendimi çok şanssız hissediyorum her anlamda coğrafya kesinlikle kaderdir mesela şu an amerikada veya avruapada doğan bir insan olsaydım böyle şeyleri düşünmek yerine yazmak yerine evimde gitarımı çalıp eğlendikten sonra miami sahilinde yürüyüş yapardım Türkiye diye bir ülke umurumda bile olmazdı bunları düşününce insan üzülüyor biraz içimi dökmek istedim dinlediğiniz için teşekkürler.

Yabancı insanların evliliği ve aile kurması Türkiyede yaşayan insanlara göre neden bin kat daha kolay ve rahat?