Güncellemeler
1 yıl
benim evlenmek gibi niyetim yok annemin kıyas yapması ben cocukluyum diye evlenemezmisim ablan evlenir gibi konuşması canımı sıktı
Babamın arkadaşı ve boşanmış oğlu annemi hastaneden arabalarıyla getirmişlerdi.
Çay ikram ettim hoş geldin bile demedim aslında ayıp ettim sanki ama babamın arkadaslariyla sonuçta tanımıyorum erkekler ben muhabbet etmem gelen gidenle hizmetimi yapar odama çekilirim. Kadın olsa otururdum. Neyse
Bu arada bende boşanmış çocuklu biriyim.
Bu boşanmış adam annemlere evdeki torun kimin çocuğu çok tatlı maşallah Demiş
Babamda evdeki çay ikram eden kızın demiş
Adam kocası nerde diye sormus
Babamda öldü demiş ( hâlbuki olmedi çocuğumu istemediği aldır dediği için aldırmadım ben ayrıldım )
Bu adaminda çocuğu varnis ikimiz de boşanmış cocukluyuz
Bu adam seni değil ablani ister dedi nasıl neden dedim senin çocuğun var ablanın yok dedi sinir oldum morelim bozuldu çocuklu evlenemezmi adaminda çocuğu var? , ablamda boşandı çocuğu yok ama o evlenebilir mis ben evlenemezmisim :/ adam beni soruyor sorguluyo ablamı sormuyor hem yaniii
Cevap
4Cevap
Sadece sormuş olabilir
Tanışmak ister misin?
Yoklukta mısınız
Haha yok ya benim evlenmek gibi niyetim yok annemin kıyas yapması ben cocukluyum diye evlenemezmisim ablan evlenir gibi konuşması canımı sıktı
Ablanın çocuk yok mu
Yok
Hemen çocuk yapsın ablan 😂
umut dünyası diyorsun
Verin ablamızı abiye
Hahah yok almim 😂
Baaak ayıp olur. Adam bekliyorrrr 😏😁😁😂
Evlilik niyetim yok üvey baba konumunda olacağından guvenemem zaten bu yüzden istemem ama annemin sert yaklaşması canımı sıktı çocukluğum diye adam beni istememiş ablamı istermiş ama adam beni soruyor ablamı degil
Sensin o kral 😏
Çok tatlısın farkındamısın?)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, seni çok iyi anlıyorum. Bu tarz yorumlar insanı gerçekten üzer, hatta sinirlendirir. Hele ki ailesinin değerli bir parçası olduğunu hissetmek istediğin bir ortamda böyle bir ayrım yapılması moral bozabilir. Ama bil ki, bu sadece bir kişinin düşüncesi ve tümüyle kendi bakış açısı 🫶
"Çocukluyum, kimse istemez" düşüncesi tamamen yanlış! Çocuklu olmanın, hayatında yeni bir sevgiye yer açamayacağın anlamına gelmediğini unutmamalısın. 🧡 Kimin sana uygun olduğunu yalnızca sen ve karşındaki kişi belirleyebilir. Bu adamın seni ya da başkasını istemesi, onun tercihidir; bu seni eksik ya da değersiz yapmaz.
Sen, her haliyle değerli ve sevilmeyi hak eden bir insansın! Bu tarz söylemleri çok da ciddiye alma derim. Sağlıklı ve sevgi dolu bir ilişki, karşılıksız anlayışla başlayabilir. Bu bir yolu açan biri çıkarsa hayatında yer verir ya da vermezsin; ama her zaman sen kontrolündesin! 😊