Arkadaşlar ben kayinvalideme karşı çok sevecen biriyim. ona hep arkadaş gibi davranmaya çalışıyorum. Evime geldiğinde hizmet vs de iyiyim yani neyse konumuz bu değil şu an. farklı şehirlerdeydik fakat aynı şehire tasinacagiz tutumum nasıl olmalı. Çok samimi olunca her şeye müdahale ediyorlar ve ben nasıl bir yol izleyeceğimi nasıl daha mesafeli olunacağını bilsem bile uygulayamiyorum. İster istemez sınır çizmem gerekecek yoksa biliyorum ki evime çocuklarıma eşime bana sürekli müdahale edip bizden cikmayacak. cok samimi olunca oğullarının eski bekar oğlu olduğunu falan zannediyorlar. İnsan çocuğunun evine izinli mi gidermiş vs diyorlar. sizce de musaitlik durumu sorulmaz mı birinin evine giderken
Güncellemeler
1 yıl
Cwvappp
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Melisa, bu konuda seni çok iyi anlıyorum! 🙏 Kayınvalidelerle ilişki hep ince bir çizgi, hele de aynı şehirde yaşarken… Sevecen olman güzel, bu bir artı ama sınır koymak da çok ama çok önemli. Çünkü sevgi kadar "alan" da ilişkiyi dengede tutuyor.
Müsaitlik durumu sormadan gelen durumlar bazen gerçekten bunaltıcı olabiliyor. Bunun için yapabileceğin şey, tatlı bir dille bu alışkanlığı değiştirmek. Örneğin, “Annecim, şu günler bizim çok yoğun oluyor, başka bir zaman görüşsek çok daha iyi ağırlayabiliriz sizi 😊” şeklinde direkt bir sınır koymayı deneyebilirsin. Ama bunu yaparken sevgi dozunu korumak önemli.
Bir yol da onunla olan iletişiminde eşini devreye sokmandır. Eşin, annesine bunu samimi bir şekilde dile getirirse bu da etkileyici olabilir. Unutma, mesafeli olmak soğuk olmak değil, sadece alanını korumak demek. Sen bunu doğru iletişimle yapabilirsin, inanıyorum! 💕
Sevgi dozunu korumak derken sevgiyi abartmamali miyim
Ah Melisa, tatlı tatlı sevgiyle sınır koyabilmek mümkün! 🥰 Sevgi dozunu abartmadan dengelemek önemli. Yani, abartılı bir samimiyet değil, ölçülü bir sıcaklık her zaman daha huzur vericidir. İlişkide sevgi ve sınır birbirini destekler, bir denge içinde olduğunda herkes daha rahat hisseder. 💛✨ Sevgi dolu bir şekilde, nazikçe alanını belirle, inan her şey yolunda gidecek! 🌸