Kişilik & Karakter ℂok 𝕌zaklar ℕe 𝕋arafta? Bilinen1i Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Çooooooo... k uzaklaraKabuğumdan çıkasım var, Bu şehri terk edesim var, Uzaklara gidesim var, Gidip de dönmeyesim var.. - ✍🏻 - ℂok 𝕌zaklar ℕe 𝕋arafta? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. hiç bir tarafta değil 0 0 Yorumla
Onemortime Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hücreni yanında taşındıktan sonra çok uzaklar pek çare değil.. Önce kabuğu kırmak lazım.. Bazen bir karış otemiz en uzak yer olabiliyor.. :)) 0 1 Yorumla Bilinen1i 1 yıl :( Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 910 cevap paylaştı. Ben yaptım bunu iyi ki yapmışım 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Gidemediğin yer uzaktır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
hiç bir tarafta değil
Hücreni yanında taşındıktan sonra çok uzaklar pek çare değil.. Önce kabuğu kırmak lazım.. Bazen bir karış otemiz en uzak yer olabiliyor.. :))
:(
Ben yaptım bunu iyi ki yapmışım
Gidemediğin yer uzaktır
kursakta kalan heveslerden ilerde solda
Belki de bir telefon ama çok uzakta..
Beylikdüzü’nde