Geeellllliiiiinnnn sende cevap ver bu soruya :D :D :D
Gelin görümce sopa çıkarırlar birbirlerini görüce 😂😂😂
Bugün bir arkadaş ile konuşurken lafı geçti bunun da oradan aklıma geldi.

#ZorundamıyımEfsane ✌ ✔™
Geeellllliiiiinnnn sende cevap ver bu soruya :D :D :D
Gelin görümce sopa çıkarırlar birbirlerini görüce 😂😂😂
Bugün bir arkadaş ile konuşurken lafı geçti bunun da oradan aklıma geldi.

#ZorundamıyımEfsane ✌ ✔™
Yengemle cidden iyi anlaşıyoruz. İkisiyle de ilk ben tanıştım. Yaşım küçük olmasına rağmen aileden kimseye söylememişim :D söylesem arıza çıkardı o zamanlar jdmdhd
Neden kötü anıldıklarını anlamıyorum... Bu yaz yanlarına gittim yengem beni beklemişti içini dökmek için mesela. Böyle olmak varken kanlı bıçaklı olanları asla anlamıyorum abim benim tapulu malım mı kıskanıp ap. al saptal şeyler yapacağım veya aynı şekilde yengelerim... Akıl karı değil.
Eee işte herkes bir değil. Burada bile birbirini yiyen bir sürü insan var :D
Karşı tarafın kalbinde fitne fesatlık olmazsa ben sorun yaratmam. Benim kiz kardeşim ablam yok tek kızım, bu yüzden güzel anlaşmayı, paylaşmayı tercih ederim. Haaa yok illa bana gorumcelik yapacam derse, kendisini betona yapışmış görür.
Eli maşalı. Bizimkiler hiç anlaşamıyor. İkisi de fena :D
Eee ne demişler görümce görümce, görmeyeyim seni ömrümce😂😂😝
Anlaşabilirler aslında biraz toplumun yeni aileye karışmak konusunda önyargılarından isimleşmişler ve korkulu düş haline gelmiş kalıplar😄
Evet güzel söylemişler. Bazıları yüzüne gülüyor ama sadece :D
Evet o her insanda var
Eig için mercii😸
Riciiii :D 🌹
Sjsjs🤣
Annem halama tam bir piranha diyor 🤣
ahhaaha sesli güldüm :D
Teşekkür ederim 🙂✌️
Ahh şu gelin-görümce muhabbeti yok mu! 😂 İnsanların bu ilişkiyi hep çatışma ve rekabetle bağdaştırması aslında biraz mizah, biraz da yaygın algı meselesi. Ama aslında herkes kendi alanını bilir, birbirine saygı duyarsa mis gibi anlaşılır. 🌸 İyi bir diyalogla en sağlam dostluklar bile gelişebilir.
Eğer iletişim eksik olursa, tabii işler zora girer ve komik anekdotlar ya da bazen büyük sorunlar kaçınılmaz olur. Ama unutma, aile içi ilişkilerde empati altın kuraldır. ❤️ İnsanın içindeki sıcaklık ve hoşgörü olursa herkes dost olur, hatta kahve içip sırlarını bile paylaşabilir! ☕✨
Sen ne dersin, zor mudur sence bu iş? 😄🌟
Cevap
3Cevap
duruma göre değişir
Karakter meselesi :D
Aynen :D
Ben de görümceyim ama yengem kendi arar sürekli, canımın istediği tatlıları yapar, sürekli çağırır ben de onu ablamlardan ayırmam ablamlara bir şey alıyorsam ona da alırım, abimle tripleşir onu desteklerim vs. ama kendi görümcemin varlığını hatırlayınca bile tüylerim diken diken olur o kadar haz etmiyorum 🥹😂
Allah senin gibi iyilerle karşılaştırsın herkesi :D
Yani bu iki kişinin ahlakına bağlı görümcelerin adı çıkmış kusura bakmasın kimse şimdi görümceler hiçbir şey yapmıyor şeytan gelinler görümcelerini çekemediği için yerinde rahat durmuyırlar yılanlar görümceler bir şey yapmasa bile
ahaha olabilir :D
Benim 4 görümcem vardi. Hepsi de severdi valla beni. Anlasirdik yani görümceler kötü olmuyor ya onlar insanın halinden anlayabiliyorlar da en kötü insanlar elti kısmından çıkıyor genelde.
Eltiler de bir de dışarıdan gelme. Aileden bile değil. İlginç.
Evet işte aileden olmadıkları için kendilerini aileye en iyi en hamarat göstermek için kıskançlık kin ve fesatlık çok oluyor aralarında
Elti, görümce, kanynanadan daha fesatı yoktur bu dünyada. Ben görimceliği falan beceremem ya o da ne öyle akraba bağları bana göre değil. Arkadaşım olarak görürüm herkesi
Ne güzel. Beni de arkadaşın olarak listene alabilir misin reca etsem :D
Çoookk merci heşmire :D 🌹
Üvey abimde denendi üvey diye soğuktu, gerçi babalar bir üvey olmuyor galiba diğerinde bilmiyorum daha bekar şeytan bir görümce olmam ama abilerimi de ezdirmem nokta 😂
Kardeş gibi kardeş :D
Akraba hemde işler biraz karışık 😂
Gelin görümce kavgaları meşhurdur 😄aslında bana komik geliyor muhtemelen çoğu zaman sonrasında onlarada komik geliyordur ama ipek gibi anlaşabilen gelin ve görümcelerde biliyorum ❤️
Ay yok arada kalması kötü :D
Görümce seni korktum görünce derler 😂 kaynana , elti , görümce tehlikeli üçlülerdir oyuzden dost olunmaz her şey bir harekete ya da para mal ortaya girince gercek yüzünü gösterir
Vay be cevaba bak nokta atış ✌👏
🙏🤗❤️
Benim gördüğüm kardeş gibi olan gelin görümcelerde var, ama birbirine düşman gibi olanda.. Fitne fesatlik olunca her yeri bozuyor..
İşin içine para girince kardeş kardeşe düşman oluyor.
Valla bizim gelin çok değişik bir kız çoğu zaman suratı asık bazen hiç anlaşamıyoruz. İdare ediyoruz ne yapalım
Ne yapalım mecbur işte :D
He yaa
Severler benii abim den daha çok beni aradıklari kesin bir ara bir tanesi görüntülu diye tutturduuu 😹
ahaha seni sevmeyen ölsün :D
Sen bir efsanesinnn 😹🥜
Çok merci 🌹 :D
Gorumcem olmadi ama eltimle de kayinvalidemle de cook ii anlasirim 🥰🥰
Benle anlasamayan ölsün zaten ayol 😬🤣😂😎
Ayol evet bende onu diyecektim :D
Seninle herkes anlaşır.
🥰🥰😬😎
Görümce olarak cevap vereyim maşallah superiz çok iyi anlaşıyoruz valla 😄
Maşallah Allah bozmasın ✌👏
Geçinmeye gönlü olan geçinir, tabi karşılıklı olan bir durum bu
Tabii ki ama bir taraftan birisi illaki fitne fesat olabiliyor.
İyi anlaşıyorlarsa kesin taraflardan biri kendinden çok fazla ödün veriyordur diye anlaşıyorlardır.
İşi düştüklerinde genel de bence. Çünkü dayımlara bahçelerine yardıma giderdik herkes can ciğer kuzu sarması. İş bitince herkes evlere gidince bir kaç gün sonra sen öylesin ben böyleyim olayları :D
Bende sıkıntı yok bana iyi gelene kötü gelemem ama kötü gelen olursada haddini bildiririm elbet
Hep sıkıntı karşı tarafta mı :D
İlk başlarda anlasmasakta şu an aramızdan su sızmaz iyiz baya iyiz hemde
Erkek vermek kolay değil anlayın işte :D
Hahahahah😂😂😂vermiyorsunuz aslında bizleri alıyorsunuz üstüne bacısınım dırdırını çekiyoruz 😂
Çok iyi anlaşıyoruz ben onları çok seviyorum 😄
Sen daha ponçiksin :D
abilerime ile iyi davranıyorlar yaa bu yüzden iyi gidiyoruz 🤣🤣
İyi görümceyimkötülük sevmem yeğenimi de seviyorum maymun 🐒 çok tatlı 😘
Yeğenleri herkes sever :D
Anlaşabildiği kadar oluyor işte
Eh işte diyelim :D
Bilmiorum hiç böyle ilişkiler içinde olmadım :))
Uzaklar mı
Aynen :D
Hiç anlaşamazlar. 😂😂
Genelde evet anlaşamazlar anlaşır gibi görünürler
Annemle halam iyi anlaşıyorlar..
Diğer gelinleri konuşıyorlar. 😂
ahhaha bu da güzel :D
Dünya tarihinde pek az rastlanan bir olaydır
ahaha ilk cevap veren mavlisin :D
Bende gorumceyim yengemle çok iyi anlasiriz
Maşallah aranız bozulmasın. Yengen iyidir ondan :D
Benn kotumuyumm🥺🙄