Annem abime tapıyor?

Küçüklükten beri abim beni sevmez zaten şu an aramız açık. Babamda hayatımızda yok annem ben abim yaşıyoruz ama annem sanki ben yokmuşum gibi davranıyor yani şöyle abim çalışmıyor etmiyor anneme sevgi de göstermiyor sadece para kaynağı olarak görüyor ama annem bunu görmezden geliyor yine abimin her istediğini yapıyor abim ne yaparsa yapsın alkol alsın sigara kullansın kötü bi işe başlangıç yapsın yine onu destekliyor abim akşam 8de dışarı çıksın sabah 5de gelsin hiç kızmıyor sadece nerdeydin diyor cevap vermeyince zorlamıyor ama bana gelince tam tersi bir şey istiyorum neden istiyorsun okul için harçlık isterken bile utanıyorum ne verirse onu alıyorum fazlasını istemiyorum o söylemedikçe kıyafet vb şeyler almıyorum fazladan para istemiyorum okuluma gidiyorum okuyorum yaz tatilinde annem için işe giriyorum ona para veriyorum ama bana bu ayrıcalıklar gösterilmiyor dışarı çıktığımda kiminle olursam olayım afedersiniz ‘@ro*spu’ damgası yiyorum biriyle konuştuğumda saygı göstermiyor sabote ediyor ama abimin hiç bir vasfı yok okumuyor okulu lisede bıraktı para getirmiyor anneme kötü davranıyor ama annem hala onu cok seviyor bi akrabama annem oğluma tapıyorum demiş yani ben anlamıyorum nedeni ne ve ne yapmalıym
Annem abime tapıyor?