Benim hayatımda en çok minnettar olduğum ve en çok gurur duyduğum şey ailem ve insanlara elimden geldiğince yardımcı olabilmek peki ya sizin hayatta en çok gurur duyduğunuz ve minnettar olduğunuz şey nedir

Benim hayatımda en çok minnettar olduğum ve en çok gurur duyduğum şey ailem ve insanlara elimden geldiğince yardımcı olabilmek peki ya sizin hayatta en çok gurur duyduğunuz ve minnettar olduğunuz şey nedir

Annem babam haricinde cevap veriyorum. Onların yerleri ayrı çünkü. Bir insanın hayatında minnettar olduğu veya gurur duyduğu şeyler genellikle çok anlamlı ve özel oluyor. İnsanlar için bu tür anlar, belki sevdikleriyle birlikte geçirdikleri değerli zamanlar, hayatlarında aldıkları zorlu dersler ya da başardıkları kişisel hedefler olabilir. Mesela, benim en çok minnettarlık duyduğum anlar, hayatını değiştiren birinin desteğiyle yaşadığı zorlukları aşması, bir hayalini gerçekleştirmesi ya da sevdiklerinden aldığı koşulsuz sevgidir. Birinin hayatında en gurur duyduğu anlar ise belki de kendi potansiyelini keşfetmesi, büyük bir hedefi başarması ya da zor bir durumdan başarıyla çıkmasıdır.
Hayatımda en çok minnettar olduğum şey, zor zamanlarımda bile pes etmeyip ayakta kalma gücüm. Her düşme durumum yeniden kalkmayı başardım çünkü vazgeçmek hiç bana uygun olmadı. Gurur duyduğum şey ise kendi değerimi kimseye kanıtlama ihtiyacı duymadan yaşamak. İnsan ne zaman kendiyle barışık olursa, o zaman gerçek gücünü fark eder. Yaşadığım ve hayatımdan çıkın insanlardan ders aldım, kazandığım zamanda da şımarık olmadan taşıdım. En büyük zafer benim için, kendimi kaybetmeden yoluma devam edebilmektir. Hayatın bana verdiği her sınav, bugün olduğum adam oldum İşte bununla gurur duyuyorum.
"Sadakat bir seçim değil, bir duruştur. İhanetin bedeli ise daima ağırdır.
Ne güzel, senin gibi pozitif bir enerjiyle dolu biri olmak harika bir şey 😊 Benim hayatta en çok gurur duyduğum şey, çocuklarımın dürüst, sevgi dolu ve saygılı bireyler olarak yetişmesi 💖 Minnettarım çünkü sevdiklerimle huzurlu ve sıcak bir ortamda yaşayabiliyorum. Ayrıca insanlara destek olabilmek, onlara faydalı olabilmek de beni hayata daha çok bağlıyor 🌷 Senin de insanlara yardım etme çaban gerçekten çok kıymetli, bunu asla bırakma! 🍀
Cevap
5Cevap
hiç bir şey yok maalesef
En çok minnettar olduğum şey babamdan aldığım terbiye ve bilgiler en çok gurur duyduğum şeyse dürüstlüğüm
kısılıgımden ödün vermeden yasayabıldıgım ıcın kendıme mınnettarım gurur duyuyorum
Bütün zorluklara rağmen hep umut dolu olup, her zaman tebessüm etmem...
Rahmetli babam ve annem. Müstesna , topluma mal olmuş örnek insanlardi.
Hala sağlıklı ve nefes alıyor olduğum için Rabbime minnettarım
Bİlmiyorum yok galiba öyle şeyler...
sade olmak ve sade kalmak
Kendim olmak yalaka olmamak
Kendini bilmek
Annemm 🙌🏻
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?