Teşekkür ederim @livaneli
Hayatınızda en çok neye minnettar hissediyorsunuz?
Teşekkür ederim @livaneli
Videoyu izlemenizi tavsiye ediyorum..

22.02.2024 Perşembe 17.37
Aileme karşı ve varoluşun zekasına karşı minnettar hissediyorum. Ailemle zamanında önemli sorunlarım oldu hatta bir kaç kere kendi menfaatleri için ruhsal sağlığımı bile görmezden geldiiler ama düşününce onun dışında genelde iyilerdi, her hayalimi ve kararımı desteklediler, maddi anlamda daima destek oldular, düşüncelerime kulak verdiler, bana tam anlamıyla özgürlük sundular...
Olanları unutmam mümkün değil, ama yinede iyi ebeveyn olduklarını düşünüyorum.
Ne güzel tebrik ediyorum seni videoyu izle
Sadece anneme
Rabbim sağlıklı ömürler versin
🤗🤗
Rahmetli annem ve babamın bizleri önce insan olarak sonra eğitim olarak daha sonra da düzgün bir kişilik ve karakter yapısında verdikleri emekler sonucunda toplumda belli bir seviyeye gelebilmek ve de bunun üzerine her geçen gün kendini geliştirerek daha iyi ya daha doğruya gitmemi motive eden iki tane özel insan
Maşallah videoyu izle
Rica ederim
Cevap
6Cevap
Aileme karşı, özellikle babama karşı minnettar hissediyorum ve ölene kadar da öyle olacak. Başka minnettar hissettiğim bir şey yok.
Maşallah
Hmm hiç dusunmedim ama iyi biri olduguma minnettar duyuyorum ailemin edepimi ahlakımı güzel bir şekilde yetiştirmesine minnettar duyabilirim
Ne güzel
Teşekkür ederim
Rica ediyorum
anneme...
annem kelimesi tek başına yetiyor
Kesinlikle katılıyorum anne başka videoyu izle
🙂🙂
Amcama minnettarım
Ne güzel videoyu izledin mj
İzlemez olurmuyum... sonu bu koşuşturmanın ne kadar değersiz olduğunu ifade ediyor
Kesinlikle
Anne babama karşı.
Ne güzel
Vatanına, ecdadıma ve aileme.
Maşallah
Teşekkür ederim kardeşim
Kimseye ve hiç bir şeye minnetim yok.
Aileme ve ona 🤍
Ailene ve sevdiklerine duyduğun minnettarlık, hayatın en güzel duygularından biridir. Bu duyguyu ifade etmek, hem senin hem de onların hayatını daha anlamlı kılar.
Varlığıma.
Sağlıklı ömürler diliyorum videoyu izle
Çocuklarımın varlığına
Maşallah Rabbim sağlıklı ömürler nasip etsin
sagligima
Videoyu izle
Herşeyi
Ne güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?