Ablamlarin psikolojisi iyi değil?

İkisinde 20 küsür senelik evli, madden manen çok coktüler. Biri eşinden diğeri maddi olarak zor günler geçirtiyor … bende yeni evlendim. . Şimdi beni daha iyi durumda görüyorlar 😒 düne kadar annemle yaşadım. Hem iyi hem kötü yanları oldu.. onlara kalsa en rahat bendim. Kusura bakmasınlar ama gelir giderlerdi hep ben hizmet hazırlık herseyi benden beklerlerdi.. şimdi hiçbirinin işine gelmiyor. Beni daha şanslı görüyorlar kendileri çok çekmiş anlıyorum ama benim suçum ne? 😟 destek oluyorum herzaman yazıyorum arıyorum onlar hiç umrunda değilim. Ama mesaj atarlar böyle yazılar sözler , saçma sapan bazen.. birazda insan kaderini kendi seçiyor öyle değilim? En büyügümüz eşiyle imtihanı, çalışmaz pek hasta raporu alıyor işte. Çıkartılmış yine. Bütün yük ablamın üzerinde.. biz ona seneler önce dedik ayrılmak istersen yanındayız. Ama dinlemedi. Ömür boyu bu herifi çekecek… adam sadece çocuk yapmak için var 🙄

Güncellemeler
1 yıl
Diğer ablamda kıskançlıkta ölecek 😒 iyidir düşüncelidir ama bu kinkanc halleri çok itici. Evimin rengine kadar aynısını yapmak istiyor şimdi bende bisey demedim. Ama dizilerde gördüğü estetikli kadinalra bile laf söylüyor mesela 🙄 oda eniştemi çok düşünür saçımı süpürge ediyor. Ben ona herzaman dedim biraz kendini düşün diye yapmadı. Şimdi gördü eniştem oku zerre düşünmüyor. Haftaici çalışıyor zaten Kasım, haftasonlarında dükkanda yardımcı olsun istiyor. Kadinalrin evde iş temizlik çocuk
Ablamlarin psikolojisi iyi değil?