Ablanın psikolojik sorunları var?

Kendisi 24 senelik evli. Çok şeyler yaşadı geçirdi farkındayım… ama kendini mutlu etmesini bilmiyor. Enisteyle kaçarak evlendi ailem vermediği için bugün pişmanlık duyuyor biliyorum. Çünkü enişteyle sevmişlerdi birbimerini ama zamanla sevgi de bitiyor. Sevgilisz ilgisiz olduğu için çok agressif davranıyor. Herseye bagiriyor kızıyor artık ailesinin bizimle enerjimizi sömürüyor. Herkes bir nevi seçtiğin hayatın meyvesini yiiyor ama ben onun bu haline üzülüyorum. Bende yeni evliyim mutluluğumu paylaşmak istiyorum ama yapmıyorum onun bu halde olduğunu bildiğim için. Ona destek olmaya çalışıyorum manevi olarak konuşuyorum ediyorum ama artık bende tükendim. Hep kendi derdinden bahsediyor anla şöyle yap diyorum mesela yapmıyor bana kızıyor. Ben onun iyiliğini istiyorum halbuki.. mesela çok titiz bir insan kendisi abla diyorum arada kendine bak git bir dışarı çık kahve bile icsen iyi gelir diyorum oda bana evin işini kim yapacak diyor. Eşimde destek vermiyor ikiside çalışıyor ama ozaman kendine zaman ayrı diyorum çocuklar da var. Büyüdüler artık hadi eskiden küçüklerdi ama şimdi fırsat yarat birazdan aknesini düşün mutlu et diyorum. Dinlemiyor … bu sebepten iyice psikolojisi bozulmuş durumda..😟

Ablanın psikolojik sorunları var?