Benim her hareketim ona batıyor sürekli her şeyimi gözetliyor bu durumdan çok sıkıldım yemek koyarsam kendime tabağıma koyduğum yemeğin miktarına bakıyor ben uyurken sabah evdeki bütün camları odadaki cami açıyor sanki yaz ayındayız kendisi üşümüyor tabi bizim de üşümedigimizi zannediyor yani inanır mısınız 23 yaşında kız ama küçücük çocuk gibi aklı hiç gelişmemiş hiç büyümüyor ben bıktım artık bu durumdan ya geçen gün misafir gelicekti ben duştan çıktım odaya girdim arkamdan banyoya girdi hemen bağır çağır çığlık atmaya başladı annemi çağırdı burayı dağıtmış annem de ona kızdı ne bağırıyorsun kendine gel
Hep kızıyor ama neye fayda gözü ağzı bir açıldı mı kapanmıyor kimsenin ona gücü de ytmiyor çok baskın bi karakteri var zorbalık deseniz var az önce kahvaltı için peynir kutusunu tutarken (kapağı açıktı) yine cinnet geçirdi.. elim içine giriyormuş. Hani elim kirli olsa haklı diyeceğim ama yıkayıp geldim benden hep tiksiniyor , o öyle bağırınca annem bile artık yorulduğu için susup izledi biz birbirimize bağırdık benim artık sabrım kalmadi annem sus alttan al diyor olmuyor susamiyorum aprtmandaki komşulara rezil oluyoruz her gün her gün
Ne evleniyor ne okuyor ne çalışıyor ben onun gibi olmak istemiyorum bu evden gitmem lazım gerçekten bıktım artık küçücük çocuk gibi ama dışardaki insanların önünde böyle değil supsus sessiz sakin aynı melek gibi ben bu duruma artık hayret ediyorum aynı evde yaşayan iki hayv. an iki düşman gibiyiz lütfen bana fikir destekleriniz nedir? 😔
Hep kızıyor ama neye fayda gözü ağzı bir açıldı mı kapanmıyor kimsenin ona gücü de ytmiyor çok baskın bi karakteri var zorbalık deseniz var az önce kahvaltı için peynir kutusunu tutarken (kapağı açıktı) yine cinnet geçirdi.. elim içine giriyormuş. Hani elim kirli olsa haklı diyeceğim ama yıkayıp geldim benden hep tiksiniyor , o öyle bağırınca annem bile artık yorulduğu için susup izledi biz birbirimize bağırdık benim artık sabrım kalmadi annem sus alttan al diyor olmuyor susamiyorum aprtmandaki komşulara rezil oluyoruz her gün her gün
Ne evleniyor ne okuyor ne çalışıyor ben onun gibi olmak istemiyorum bu evden gitmem lazım gerçekten bıktım artık küçücük çocuk gibi ama dışardaki insanların önünde böyle değil supsus sessiz sakin aynı melek gibi ben bu duruma artık hayret ediyorum aynı evde yaşayan iki hayv. an iki düşman gibiyiz lütfen bana fikir destekleriniz nedir? 😔
Güncellemeler
1 yıl
Verdiğiniz b. oktan tavsiyelerden ötürü hepinize teşekkürler. Adam akıllı yorum yapmicaksaniz ne diye yorum yapıp sayfadan düşürüyorsunuz sorumu hepinizin mkkkk
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer