Kız kardeş bildiğim kuzenim sözüne çağırmadı?

aynı yaşta olduğum 23 yaşına kadar kardeş gibi büyüdüğüm kuzenimle kısa süre önce aramızda kırgınlıklar yaşandı yedigimiz İçtiğimiz ayrı gitmez her gece görüntülü konuşur en ince ayrıntısına kadar her şeyi birbirimizle paylaşırdık farklı şehirlerde olmamıza rağmen üstelik sonra aramızda bir kırgınlık oldu ondan sonra kırgınlığını onarmak için hiçbir çaba sarf etmedi aile tanışmasını Sosyal medyadan öğrendim bana mesaj attığında Tanışmayı sosyal medyadan öğrenmenin beni çok yaraladığını bizim samimiyetimiz bir kuzenlerin böyle olmaması gerektiğini söyledim evet öyle yapman gerekirdi ama tarzı haklısın diyerek cevap verdi sonra sonra biraz konuştuk ama aramızda hala bir kırgınlık mevcuttu o soğukluk hissediliyordu aradan çok zaman geçmeden yine sosyal medyadan sözlendiğini gördüm ailem sözün olacağını biliyordu ama farklı şehirlerde olacağımız için söze değil nişana davetliydik ama ben her ne olursa olsun kendim otobüsle gider yine giderdim o sözde başı çekerdim ama iyi gününde beni yanında görmek istemedi demek ki diye düşünüyorum üstelik tanışmada sonradan öğrenmemin kırgınlığını belirtmeme rağmen bu böyleydi kırgınım a dostlar

Kız kardeş bildiğim kuzenim sözüne çağırmadı?