Gizli Üye(36-45)+1 yılKötü yapmışsın diyemem. Ama bu olay karşısında sevinmesen daha iyi olurdu. Ne olur ne olmaz. Fakat vicdanen rahat olmak da ayrı bir rahatlık. Kuzenin maalesef o insanı aldatıyordu. Tamam varsayalım ki başına istemediği bir olay geldi bu üzücü bir durum ama bunu karşısındakine baştan dürüstçe söylemeliydi. Gitsin başına gelenleri olumlu karşılayacak onu her haliyle sevecek başka birini bulsun. Kandırmasın kimseyi. Umarım akıl parası olur.
25 Yorumla
Soran+1 yılsonunda beni anlayan biri
Soran+1 yılkimse iste gercekleri kabul etmiyor cunku o insanlar yiyisip yiyisip ben temiz birini kandirim demeye haklari yok
Cevap sahibi+1 yılYa sen boşver bu mezhebi geniş gevşekleri. İsterse balına gerçekten de tecavüz olayı gelsin. Bunu yine de açık açık söylemesi lazım. Dürüstlük her zaman kazandırır. Üstelik evlenecekti bu sefer de vicdanım sızlıyor diycekti. Böylesi daha iyi olmuş
Soran+1 yılaynen oyle😂
Soran+1 yılcocugun ailesi geldi annesi kuzenime saldirdi seni sillik seni dedi sen tecavuze filan ugramamissin eger ugrasaydin azcik utanma olurdu icinde kandirim demezdin cocugumu ne guldum ya ben orda tutamadim kendimi
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSananeki seni neilgilendirir duyulursa onlarin sorunu ozaman caresine bakarlar ve hickimsenin ayibini hiç kimse kimseye soyleyemez hele kesin deyil diyosun islamda bunu araştır sen derdin kuzenine kizip intikam almakmis senin derdin uyumamazlik kuzenin kiskandigindan yoksa sen namus brkcisimisin
410 Yorumla
Soran+1 yılhayir gercekleri bilmeye herkesin hakki var senin basina boyle bisey gelse hic sana bunu soylemese kiz kendini yiyip bitirirsin direkmen ayrilirsin
Soran+1 yılayrica ben kiskanmam 😉
- +1 yıl
Hayır sananeya seni neilgilendirir çocuk senin anan deyil Bacon deyil akraban deyil kim yasadıysa kaderini yaşar bırak insanları kendilerine onuda kendileri dusunsun o kızın yerinde olsam seni parcalrim ama eminim bu duyulacak ve senden intikamini alacaktır kimsenin kimseye yaptığı yanına kalmaz ve hicbirsey duyulmaz sanma ve yine diyorum islami araştır bir musluman bir Müslümanın ayibini bir başka biryerde soylemeyi uygun görmez ve bunuda söyleyen muhammet peygamberimzdir
Soran+1 yılherkesin gercegi bilmeye hakki var kiz o zaman kendine guvenseydi neden tecavuze ugramadigini soyledi senin basina boyle bi kiz gelseydi sana bunu soylemese neler yapardin ve ayrica tecavuze ugrayan kiz rahat davranmaz sadece aptal kisileri kandirir ve olayin icinden sıyrılmaya calisir ayrica tecavuz ugradigi halde varsayalım ki o zaman neden surekli erkeklerle konusup fingirdesiyo
Soran+1 yılbu kadar saf erkek varken kizlar iyi kandirir sizi😉
Soran+1 yılkimsenin ben yuvasini yikmadim gercekleri bilmeye hakki var umarim senin basina gelir ve kiz seni kandirir o zaman anlarsin
Soran+1 yılgercekleri duymak kimsenin neden isine gelmiyor 😂
Soran+1 yılbide kizlara derler erkekler durustu hanimefendi sevgili isterim diye sizin gibi erkekler bu kafayla daha cok kandirilir😂
Soran+1 yılsenin gibi erkekler daha cok ugrar😉
Soran+1 yılama sende goruceksin boyle bi durum yasasaydin ben seni gorurdum😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin kadar karektersiz biriyle yan yana bile gelmek istemezdim. Kim ne söyler, ne söylemez seni. İlgilendirmez o kişiyi bağlar seni değil. Kimsenin hayatına karışma lüKSün yok. Bir de iyilik yapmış gibi böbürleniyor mal. Sanane onların hayatı. Karektersizsin net.
215 Yorumla
Soran+1 yılo cocugun dogrulari bilmeye hakki var kudur😂
Cevap sahibi+1 yılSeni ilgilendirmez ne kudurayım. Buraya çıkmışsın ben şerefsizim diye haykırıyorsun. Bide mal şerefsizliğin havasını atıyor şaka gibi.
Soran+1 yıl😂😂sen bi kandirilda o zaman gorim seni
Soran+1 yılayrica senin gibiler ors yalancinin teki
Cevap sahibi+1 yılkardeşimsin bu kadar net.
Cevap sahibi+1 yılKardeşim değil şe#refsiz ve karektersizsin
Soran+1 yılkaraktersiz olan sensin baya yaran var demekki😂
Cevap sahibi+1 yılHiç yaram yok. Senin gibi içten pazarlıklı, iki yüzlü insanlardan nefret ediyorum. Gene diyorum akşama kadar da diyicem sen gibiler kadar şe#refsiz insan yok. Şe#refsizsin.
Soran+1 yılgercekleri soylemek ne ara serefsizlik oldu ya😂
Soran+1 yılbundan sonra demekki yalan soylemek gerekiyo
Cevap sahibi+1 yılAy pislik miş. şe#refsiz kendine bakmaz laf atar. Birde hiç bir Kadına o#ospu demem. Or#ospuluk sekste değil kalpte olur işte o lafı sonuna kadar hak eden kadın sensin
Cevap sahibi+1 yılSen kimsenin hayatına burnunu sokamazsın. Kendi hayatına bak. Onların bileceği iş. Senin değil. Allah varsa kat kat çıkacaktır senden.
Soran+1 yılo cocuk bunu evlenip ogrenseydi haksizlik bu kimse kusura bakmasin😊
Soran+1 yılsoktum ve dogrulari soyledim sana ne oluyor hem😂
Soran+1 yıl😂 aa sensin heralde ors
kuzenin onu aldatmış. iyi yapmışsın. böyle şeyler işler ciddiye binmeden söylenir. yalan söyleyen kadından hayır gelmez. çocuğa çok iyi bir iyilik yapmışsın. tebrikler
03 Yorumla
Soran+1 yıliste bunu kimse anlamiyor haketmisti
Soran+1 yılaynen oyle😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanane ki? Sen ikisinin arasina nasıl girip bozduruyorsun bu nişanı? Yorumlarıda okudum ve bence sen kuzenini kıskanıyorsun deli gibi hemde pislik fesat seni... bu ikisinin arasinda olan birsey soyelmiyirsa söylemez sanane yuva yıkıcı seytan. Belki söylemek icin hazırlanıyordu kiz ne biliyorsun? Zaten ne yaoarsa kıskanç insanlar yapar
267 Yorumla
Soran+1 yılne kiskanicam😂komiksin tabikide soylicem cocuga goz gore gore kandirsin mi orsp
Cevap sahibi+1 yılAyrıca tecavüze uğradı diye butun hayatini ağır depresif geçirmek zorunda da degil güçlü bir insandir çabuk atlatir veya zar zor bir sekikde atlatır ama hayatina devam eder etmek zorunda erkekler de konusur bu da seni ilgilendirmez resmen ben kuzenimi kiskaniyorum ulasamadigim ete mındar diyorum catliyorum kiskancliktab diye bagriyorsun. Birgun bu olayin senin basina gelmeyeceginin garantisi yok Allah korusun gelmesin de zaten ama bir düşün ya beynin yok mu hic senin sen ne yapardin o haldeyken korktu kiz belki inanmayacak bana diye sevdigi kaybeymek istemedigi icin söyleyemedi ama soyleyecekti belki sanane seni ne ilgilendiriyor burnunu her seye sokma
Soran+1 yılsenin gibi enayiler daha cok kandirilir😂
Soran+1 yılmadem tecavuze ugradin neden ben bakireyim dedi komiksiniz cocugu kandirirsa bende gercekleri soylerim
Cevap sahibi+1 yılBen kadınım zaten canım. Kimsenin kimseyi kandırdığı yok burda kandırılan tek kişi sensin kendi kendini kiskanmadigina dair kabdiriyorsun
Soran+1 yılsen dogrulari savunan bi insan degilsin bu haksizlik olurdu
Cevap sahibi+1 yılSanane?
Soran+1 yılcirkini kim kiskansin😂
Cevap sahibi+1 yılSana mi düştü doğruları soylemek
Soran+1 yılsenin gibi aptal insanlar daha cok kandirilir tabikide soylicem bildigim gercegi saklayamam ben😂😉
Soran+1 yılevet bana dustu
Cevap sahibi+1 yılSen eger kuzenini kiskanmasaydin ve doğruların ortaya cikmasini isteseydin gider kuzeninle konusurdun soyle derdin ama sen ksikanip aralarini bozmak icin yaltin bunu
Soran+1 yılsenin gibi ors her halti yesin sonra yalan soylesin yok oyle bisey😂
Soran+1 yılo yalanciyla ne konusucam gozumun onunde cocuk dedi senin hic sevgilin olmadi ve bakiresin dedi dime oda evet ben bakireyim hic sevgilim olmadi yalancinin teki neyseki cocuga dogrulari soyledimde senin gibi bi ksrdan kurtuldu😂
Cevap sahibi+1 yılOrs sensin kiskanc köpek
Soran+1 yılcahil sensin erkekler benim umrumda olmaz😉
Cevap sahibi+1 yılGuzrk senaryo yazmissin kimse boyke bir konuyu baskasinin yanında konuşmaz gerizekali bu sitede dikkat cekmeye çalışıyorsun belli ki sana malzeme vermeyecegim daha fazla biraz beynini kullan tabi varsa
Cevap sahibi+1 yılNiye lezbiyen misin hahahha
Soran+1 yılkudur sen😂
Soran+1 yılsana kuzenimin a*ini atim bakire olmayan😂
Soran+1 yılonu senin gibi orslar yapar😂
Soran+1 yılherhalde sen s*k*s istiyon😂
Cevap sahibi+1 yılInsanin doğasına olan bir istektir bu yemek yemek gibi nefes almak gibi ama sen insan olmadihin için bilmezsin ve cahil olduğun icin
Soran+1 yılsen yaniyosun😂k*ltak
Cevap sahibi+1 yılchienne
Cevap sahibi+1 yılPutain
Cevap sahibi+1 yılIgnorant
Soran+1 yılben kimsenin yuvasini bozmadim ve kiskanmamda gercekler ogrenildi ve cocuk mutlu😊
Soran+1 yıl
yalancinin birini bastan ogrendi
Cevap sahibi+1 yılMeslegin ne meslegin soyelmiyorsun bile kesinnn erkek parasi yiyor
Soran+1 yıl😂😂sen erkeklere ne kadar meraklisin
Cevap sahibi+1 yılMerakli olan ben degilim bebegim kendimi erkeklere baglamadigim icin bir mesleğim var sen peki? Hahah
Soran+1 yılsenin meslegin heralde kerhane😂erkekleri ve kendini ön plana attigina gore
Soran+1 yılve erkekler benim umrumda olmaz muck😉😘
Cevap sahibi+1 yılKerhane bir mekandır meslek değildir daha bunu bilemiyorsun kime ne soruyorsam hahaha
Cevap sahibi+1 yılNeyle geçniriyorsun lezbiyen eskortluk mu yapiyin
Soran+1 yılk*s*r kizlari savunmak gibi bi huyum yok😂😉
Cevap sahibi+1 yılNe alaka simdi benim sorudgumla Bahahhaha kes ya daha konuşmayı bilmiyorsun
Soran+1 yılsen daha konusmayi bilmiyon😂meslegini soyleyen sensin ben napim ortama iyi alismissin yalniz yapma oyle seyler😉
Cevap sahibi+1 yılVasıfsız
Cevap sahibi+1 yılNeyse canım iyi eğlendim sabah sabah hadi git baskalarini eglendir birazda
Cevap sahibi+1 yılSen seversin
Soran+1 yıl47 kromozom engelli sabahtan beri komiksin 😂yalanci kizlari hakli cikarmaya calisiyo sende onun gibi kudurursun anca boyle😂
Cevap sahibi+1 yılUf kimin kurdurduğu ortada şu yazdıkların gerçekse boş yapma bi sktr git insan ol ya
Soran+1 yılhazmedemeyenlere gazoz benden😂
Cevap sahibi+1 yılGazozunu ben severim şişesini sen
Soran+1 yılbana heralde su mesaji veriyon ben gozozumu keyifli icerken sen gotume s*k sisesini diyon heralde seni dildocu😂
Cevap sahibi+1 yılYok canim ben açıklayım ozir dilerim senin anlayamayacak kadar beyinsiz olduğunu bir an unuttum ben gazozou icerim den şişesini gö tüne sokarsin
Soran+1 yıl😂😂sen kendin dedin her soyledigin seyi oraya ceken sensin seni zilli seni
Cevap sahibi+1 yılCanım benim belli ki yaşın küçük milletle kavga eder eglenirim diye yazdin bunu bende cevap verdim eğlen diye uzatma hadi yol al
- +1 yıl
kanka bununla diolaga girmen hata boş koy kendini tatmin ediyor doğruları söyledim diye
Soran+1 yılyazik kucuk bi ksr daha😂
Cevap sahibi+1 yılBilge haklisin
- +1 yıl
senmi tek iyisin ağzını topla yazın en fazla 18 dir seni kendini parmakyalan küçük surtk demiyor benim gotumde ateş var ben nişanlasi o seviyorum kuzenimi kıskanıyorum çekemiyorum boş konuşuyor doğruyu dedim diye sana mı kaldı çirkin git kendini odanda parmakla
Soran+1 yılgercekleri neden kabul etmiyosunuz fazla yalanlarla yasayamazssiniz siz😂
Soran+1 yılsen kendini cok parmaklamissin heralde atesini alirlar😂kiskanclik duygusu demekki sende var baksana bunlari yazdigina gore
Cevap sahibi+1 yılSeninde bu kiskanclikla sonun beliiii
Soran+1 yılcocugun annesi yalniz iyi dedio yalanci kuzenime rezil oldu icimden baya bi guldum tutamadim az da disarida guldum😂
Cevap sahibi+1 yılYazma şuna boşver kendi bokunda boğulsun
Soran+1 yılcirkin bi patlagi mi kiskanicam yapmayin komiksiniz😂
Soran+1 yıleee boyle kalirsiniz iste😂kudurun
Soran+1 yılneyse ben kacar siz devam edin kudurmaya😂sizin gibi salaklarla daha fazla ugrasamicam
Soran+1 yılsen kocani demekki cok aldatmissin baksana savunduguna gore😂
Soran+1 yılyalan uzerine yalan hayat kurulmaz ben kimseyi ayirmadim gercekleri soyledim simdi sen karar ver dedim iyi yapmisim soylemisim iyiki
ama demekki sen cok yalan soylemissin yaran var demekki😉bide evli olucaksin peh zaten ne orsluklar var bu evlilerden cikiyo
Soran+1 yılsenin gelistirmen lazim😂kalitesiz k*sar
Soran+1 yılbana kufur ediyosun diyene bak😂kendisi acaba ne yapiyor evlisin saman altindan iyi su yurutuyon ha
Soran+1 yılsiz yalanci insanlari anca boyle savunursunuz nede olsa kendinizde ayni malsiniz😂
+1 yılhe aferin şimdi git o çocuğu kendine ayarla kuzenin nişanlasi ile kendin beraber ol catlatin beraber kuzenini
010 Yorumla
Soran+1 yılicinde var senin bi orsluk esinin kuzenine mi diktin gozunu😂
Soran+1 yıloo tecavuz edilmeyi cok istiyon sizin ailede olsam o esine senin ne ksdar ors oldugunu soylerdim😂
Soran+1 yılseni terkerdi cunku sen tam bi ksrsin fahiseligin ortada nede olsa
Soran+1 yılama ben dayima soylerim seni siker daha yeni esinden bosandi😂cani senin gibi karilari cekiyo
Soran+1 yılhic bi kiza el surmesin ama senin gibu oruspular cani yaprak cekiyo nede olsa😂
Soran+1 yıl😂😂senin gibi bi ors kim napsin
Soran+1 yılkocanda eminimki senden tiksiniyodur yalanciyi savunacak kadar zavallisin
Soran+1 yılsen isi hep yarraga getiriyosun ama olmuyor ayip ors evli kari😂
Soran+1 yılkullanip atilmalik bi orssun😂
Soran+1 yılsimdi gidebilirsin 47 kromozom engelli😂
- Aile & Toplum konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yıl
01 Yorumla
Soran+1 yılseni mi😂
Tecavuze ugrayip ugramadigini bilmeden oyle birsey mi yaptin yani?
12 Yorumla
Soran+1 yıliyi soylemisim cocuga soylemesem asıl rahat uyuyamazdim
Soran+1 yılbirseyleri bilip susuyosan sen pisligin tekisindir kusura bakma😉
Empati yap kuzeninin yerinde sen olsaydın ve nisanlindan önce bir birliktelik yaşasaydın ve kaybetmekten korktuğun için gerçeği saklasaydın ve kuzenin nişanlıma gerçeği anlatsaydı ve ayrilsaydiniz ne hissederdin?
217 Yorumla
Soran+1 yılsaklasaydim oyle mi komiksin ya yalan uzerine hayat kurulmaz
Soran+1 yılayrica erkekler benim umrumda degil o cocuk yalani haketmiyodu o zaman sen o cocugun yerinde olsaydin kizin yalan soyledigini anlasaydin siz sadece yalanci bi kizin acisindan bakiyosunuz
Soran+1 yılkomiksin siz aptal erkekler ve kizlar aldatilmayi hakediyosunuz
Soran+1 yılve dogru soyledigimi sen ve digerleride biliyosunuz yalanci kisilere sadece aptallar inanir😂
Soran+1 yılve bu olayda empati diye bisey yok sırf kimse ona ors demesin diye cocugu kullaniyordu az daha
Soran+1 yılevet o cocugun hayatini dusundugum icin kimseyle kisisel bi problemim yok ama o yalanci ors kuzenimde ayrica hakketti yanimda resmen cocuga bi sekilde kandircam soylemicem diyodu boyle bisey var mi ya
Soran+1 yılyalan mi soyleseydim
Soran+1 yılof o cirkin ve patlagin neyini kiskanim😂
Soran+1 yılbu dedigini sakin unutma olur mu bigun senin basina boyle bisey gelirse o zaman aklina ben gelicem artik bol bol soguk su icersin
Soran+1 yılbi tek bu cocuk vardi 😂yeterki talibi cok olsun ben soylerim gene
Soran+1 yılayrica ananem oruspunun sansi olur derdi😂
Soran+1 yıldogru demis kadin😂
Tecavüze uğradım deyip yalan söylemek mi vay be kırk yıl düşünsem aklıma gelmez kıza bak
050 Yorumla
Soran+1 yılsonunda beni anlayan biri sencede bu erkekler kandirilmayi hakketmiyo mu😂 sonucta yazdiklarina bak hepsinin
Soran+1 yıl😂😂aynen oyle burcun ne
- +1 yıl
Erkekler bazı seylere inanmış gibi yaparlar sadece
Soran+1 yılkomikler😂
Soran+1 yıldemekki yalan soylemelerini kandirilmayi seviyolar bosuna dememisler bu dunyada enayiden cok var
Soran+1 yılburcum yay benim bu arada😂
- +1 yıl
Öyle demeyelim bazıları da aşık olduğu için kaybetmemek icin inanmış gibi yapar
Soran+1 yılerkekler bu kadar gurursuz genis ve onursuzlar mi 😂
- +1 yıl
Genelleme yapma derim bn olsam dünya güzeli de olsa kabul etmem ama aşkın yaptırmayacagi sey yok ve şunu düşün evlenmeyipde bakire olmayan bir sürü kız var kim alıyor bunları evlenmiyolar mi?
Soran+1 yılama onlar en azindan gercekleri soyluyolar bunun gibi gercekleri saklamiyolar
- +1 yıl
Yinede bence sen karismasan iyiydi
Soran+1 yılsimdi sana bisey soylicem durust ol sen tertemiz erkeksin hic kizla isin olmamis ve bakire kiz istiyosun kendin gibi ama bu kiz hala ben bakireyim diyo bakire olmadigi halde sana yalan soyluyo ister tecavuze ugrasin ister normal seyiyle sey olsun konu bu degil seni bildigi halde kandirsa naparsin
- +1 yıl
Bizim Gaziantep kültüründe felan bakire degilse gerdek gecesi babasının evine gönderilir
- +1 yıl
Profilini acda normldenn yaz millet bizi dinliyor 😂
Soran+1 yılee o zaman neden bos yapiyon sende dedigime geldin
Soran+1 yılo zaman simdi ben sana diyim neden almiyon az once bu gorusu savunuyodun😂
- +1 yıl
Bir sacmalama bn ne diyorum sen ne diyosun
- +1 yıl
Ve ayrica nişanlısının temiz olduğunu eline kız eli degmedigini nerden biliyon
Soran+1 yılne oldu ayni seyler o zaman kizi birakmicaksin😂
Soran+1 yılkomiksiniz siz erkekler ha
- +1 yıl
Ben birakmam demedim sadece sana şunu soyledim sen karismasaydn ikisi arasinda halletselerdi
Soran+1 yılkizin soylicegi filan yok😊
- +1 yıl
Gerdek gecesi belli olmayacak mi?
Soran+1 yıliste bende bunu diyorum neden cocuk kendi hayatini yiksin bu cocuk diyelim bununla evlense bosanicakti sonra bu cocugu hic bi kadin istemese kimse kusura bakmasin temiz insan temiz insanla durust insanla o cocuk bunu haketmiyodu
- +1 yıl
Cocuga hic bisey olmazdi ama kuzenin kafasini yerden kaldırmaya yuzu olmazdi
Soran+1 yılcocuk o kadar emek veriyo ne demek bisey olmazdi
Soran+1 yılbastan kurtuldu iste cocugu dogrulari soylerek
- +1 yıl
Cocuk sütten çıkma ak kaşık mi peki?
Soran+1 yılbunu bilmeseydim heralde bu kadar dogrulari soylemek icin ugrasmazdim sende biliyosun hakli oldugumu
Soran+1 yılsenin gibi kisiler asagida cok komikler kendilerini bu sekilde savunuyolar hala
- +1 yıl
Ben savundugumu düşünmüyorum tek savundugum bunu senin söylemen düzgün degil
Soran+1 yılben soylemesem kim soylicek gercekleri soylermisin cocugun hayatinin kararmasina izin veremem
Soran+1 yılevet o cocuk benim hic biseyim degil ama boyle biseyide haketmiyo
- +1 yıl
Gece yastığa başını koyduğun zaman kafan rahatsa iyi yapmışsın
Soran+1 yılama bugun boyle olanlar oyle bi durum yasalar o zaman akillari basina gelicek yine gelmesin
- +1 yıl
Özelden yazsana bana
Soran+1 yılsoylemesem rahat olmazdi cunku zaten bosanirdi sonradan ogrenmesi haksizlik olurdu yalanlar uzerine hic bisey olmaz
- +1 yıl
Dediğim gibi vicdanın rahatsa kimseyi takma
Soran+1 yılaynen oyle
- +1 yıl
Özele bekliyom seni
Soran+1 yılof sabahtan beri ozelde ozel ne yazicaksan burda yaz😂
- +1 yıl
Adı üstünde özel 😂
Soran+1 yılsana gore yorumlarda bir suru kerhane kiz var😂 onlarla konusabilirsin
- +1 yıl
Ters bisey söylemek istemiyom görüşünüze saygı duyuyorum iyi günler
Soran+1 yıl😂😂sen git saflar cok var burda 😂
- +1 yıl
Sen kendini aceba ne saniyosun çok merak ediyom insan gibi oturduk konuştuk dusuncelerimizi soyledik ve tek kelime saygisiz kaba laf olmadı arada özele gel dedim saygisizlasmaya başladın konusmak istemeye bilirsin gayet doğal hakkindir ama terbiyesizlik yaparak konusman gerçekten ayip.
Soran+1 yılherneyse bosver kizlsri😂
Iyi yapmissin yeni moda oldu zaten bu da bir seyler yasayan tecavuze ugradim diyor.
01 Yorumla
Soran+1 yıliste yalancilar😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakire değil diye evlenmemişse onun kafasını... Yuva yıktın diye senin kafanı...
110 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂ben kimsenin yuvasini yikmadim gercekleri bilmeye hakki olan bi erkege gercekleri soyledim
Cevap sahibi+1 yılGerçeği zamanı gelince öğrenirdi neden pislik çıkarıyorsun
Soran+1 yılevlenincede cocuk bosanirdi ayni sey kimsenin bi erkege bunu yapmaya hakki yok
Cevap sahibi+1 yılBakire olmadığını nerden biliyosun ki nasıl bu kadar eminsin
Soran+1 yıloff hemsire gozumuzun onunde bakti
Soran+1 yılayrica kendisi fotoraf atti cekti bana atti bende cocuga attim cocukta bana basta inanmadi sonra kendisi gozleriyle gordu
Cevap sahibi+1 yılPeki hayatı boyunca karşısına çıkan herkese mi söyleyeceksin bunu?
Soran+1 yılcocuk bilmek istiyosa evet 😊
Soran+1 yılkimsenin kimseyi kandirmaya hakki yok
Cevap sahibi+1 yıl🤷🏿♂️
Gizli Üye(25-29)+1 yılHadi söyledin hadi yaptın gerçi sana düşmezdi haddin bile değil böyle bişey yapmak yaptın diyelim bu labalilik nedir kahkaha emijisi felan dua ette kuzeninin ayakta dura bilen biri çıksın gidip kendini felan öldürürsede kahkaha atarsın gerçi sen.
045 Yorumla
Soran+1 yılyalancilar kendine bisey yapmaz😂hakketti asıl o cocuga gercekleri soylemesem ben o elbet ogrenicekti ve gene terkedicekti
Cevap sahibi+1 yılKimse kimseye acısını yansıtmak zorunda değil yakinen şahitlik ettiğim davada kendi ağzımla kiza gülmek zorundasın ağlamaya hakkın yok diyordum ve öylede yapmıştı ama tek başına cektiklerine ben şahit oldum şimdi bence için rahat bir şekilde uyuya bilirsin bu konuyu onunlada oturup konuşa bilirdin
Cevap sahibi+1 yılEee tabiki içine gelmedi yazmıyorsun senin yaptığın sadece kıskançlıktı haberin olsun cekememekti sadece sen gerçekten birilerini düşünseydin o kızı karşına alıp böyle böyle der konuşurdun ama sen sadece keyif almak için gidip çocukla konuştun alkış sana iyi geceler 👏
Soran+1 yılkonusmadim mi saniyosun bu cocuk benim gozumun icine baka baka dedi ben temizim tipim fena degil ama hic bi kizlada munasebetim olmadi o zaman kuzenim neden ben bakireyim diye cocugu kandirdi tecavuzden sonra kusura bakmada erkekle fingirdesip konusan bu cocukla gorusurken bide yalandan diyo ben derdimi anlatiyom sen anca saflari kandirirsin
Soran+1 yılayrica cirkinin tekinin neyini kiskanim😂
Cevap sahibi+1 yılDoğruyu bi o bir Allah bilir iyi geceler
Soran+1 yılee gercekler insanlarin isine gelmez bende oyle dusunmustum😉
Soran+1 yılsiz daha cok kandirilirsiniz
Cevap sahibi+1 yılSana anlatamadım galiba olayı her tecavüze uğrayan ağlayıp kendini eve kapatıp hiç birşey yapmamasımı lazım senin dediğine göre böyle oluyor
Cevap sahibi+1 yılGerçekler felan yok ortada sen o burnunu sokmaman gereken yere burnunu soktun o kız oturup konuşa bilir di belki zammını bekliyordu belki sana anlatmadı gerçeği ona anlatcakti ve ayriliyorsada adam akıllı ayrılacaktı sen kim oluyorsun ki
Soran+1 yılo zaman neden soylemedi kusura bakmada burda kizi hakli cikartmaya calisiyosun konu bu degil madem hakliydi erkege ben bakireyim demicekti tecavuze ugradigini soylicekti sanki bu cocuk ogrenmicekti bakire oldugunu gerci o kandirirdi dime komiksiniz
Cevap sahibi+1 yılBisi diyim mi Allah bu acıyı yakınına bile yaklastirmasin iyi geceler
Soran+1 yılbunun zamani filan yok siz aptallar anca kendinizi kandirirsiniz o zaman evli bi erkek seni kandirsin ben oyleyim ben soyleyim sen bunu ogrensen napardin
Soran+1 yılkonu tecavuz olayi degil konu yalan soylemesi nisanlanicagi erkege kadin yalan söylüyosa ondan hicbisey olmaz ayni sekilde erkekte
Soran+1 yılayrica halamin basina geldi ve oda simdi herkesi dolduruyor insanlar cok komikler ve hakediyolar gercekten
Cevap sahibi+1 yılSen beni anlamıyorsun anlamak ıstemiyorsun bu olay gerçek ola bilir %50 % 50 eğer gerçekse bununla ilgili korkuları vardır ve kendini açamaz sen kendini böyle hiç bişey bilmiyormuş gibi kandırmaya devam et he bu arada git kiza böyle böyle yaptım de bunu unutma
Soran+1 yıltabikide soylemicem asıl sen kendini kandirmaya devam et Şu an sinirden kuduruyo agliyo ve cok komik hali😂
Soran+1 yıldiger erkekler bunu sevgiliyken niye terketti saniyosun saf erkekler ve akilli erkekler vardir😊
Cevap sahibi+1 yılBen kendimi niye kandirim iyi misin sen milletin acısından zevk felan mı aliyon keşke o kıza ulaşa bilsem
Soran+1 yılulassan ne cok gulerdim evet sen kendini kandiriyosun erkekler bu kadar aptalken siz daha cok kandirirsiniz😂
Cevap sahibi+1 yılKızım sen galiba bulaşmaya yer ariyon benimle konunun ne alakası var ya malı beni nerden taniyonda gülüyorsun sen anca milletle uğraş hadi naş teşekkür ederim agzimida bozdurdun
Soran+1 yıleee bisey bulamadin dime hakliyim cunku kudur sende onun gibi😂
Cevap sahibi+1 yılYa sen cahilin tekisin sadece bu kendini büyük görme 🤣
Cevap sahibi+1 yılAnca milletle uğraşırsın sen ve senin gibiler
Soran+1 yılasil cahil olan sensin😂e artik bi erkekte sana yalan soyler kandirir kiz arkadaslarin bildigi halde sana soylemezler sizin gibi aptallar aglamaya mahkum mutsuz olmaya nede olsa enayiden bol ne var😉
Cevap sahibi+1 yılKendini böyle avut 🤣
Soran+1 yılsenin gibi enayiler cok avutuyor zaten ben niye avutim kendimi😂
Cevap sahibi+1 yılAllah’tan sakının’
Müminler arasındaki ilişkilerin temellerini açıklayan Hucurat Sûresi’nde şöyle buyurulur: “Ey inananlar! Zannın çoğundan sakının, zira zannın bir kısmı günahtır. Tecessüs etmeyin (birbirinizin gizlisini-gizli hallerini-özel hayatlarını/suçunu-kusurunu araştırmayın); kimse kimseyi çekiştirmesin; hangi biriniz ölü kardeşinin etini yemekten hoşlanır? İşte bundan tiksinirsiniz. Bu konularda Allah’tan sakının, şüphesiz Allah tövbeleri daima kabul edendir ve acıyandır” (49/12).
Bir kimse günah işlediğinde felaketi kendinedir, zararını sadece günahkar kişi çeker. Ne zaman ki o günah gizlilikten çıkar, alenen işlenir veya duyulur, duyurulursa zararı kişiyi aşar; topluma da sıçrar. Çünkü günahlar nefislerin hoşuna gittiği için kolayca benimsenir ve örnek alınırlar. Tecessüsün ardından da, maalesef dedikodu ve gıybet seansları ile korkunç bir kul hakkı alanına girilmekte ve büyük vebâller yüklenilmektedir. Halbuki her türlü tövbe yapılsa bile, o kuldan helâllik alınmadığı takdirde, kul hakkı affedilmez.
Tecessüsün çirkini
İnsanın işlemiş olduğu hata ve günahlar kul ile Allah arasındadır. Bunu kimsenin araştırmaya hakkı yoktur. Allah her şeyi görür ve bilir. Bu
hususu Kuran-ı Kerim şöyle açıklar: “Göklerdeki ve yerdeki her şeyi Allah’ın bildiğini görmüyor musun? Üç kişi gizlice konuşmaz ki dördüncüleri O olmasın. Beş kişi gizlice konuşmaz ki altıncıları O olmasın. Bundan daha az yahut daha çok da olsalar, nerede olurlarsa olsunlar O mutlaka onlarla beraberdir. Sonra onlara yaptıklarını kıyamet günü haber verecektir. Allah, her şeyi hakkıyla bilir” (el-Mücadele 58/7).
Cevap sahibi+1 yılSeni Allaha havale ediyorum o en doğrusunu bilir iyi geceler
Soran+1 yılgercekleri soylemeyen senin gibi aptallar dunyadaki en pislik insanlar😊
Cevap sahibi+1 yılTek kelimem dahi yok sana daha ama yaptığında kul hakkı var unutma
Soran+1 yılo zaman cocuga gercekleri soylemeyim susim oturim e bu cocuk ogrenmicekmiydi siz bildiginiz halde bana niye soylemediniz o cocugun ne seyi var kimse kusura bakmasin
Cevap sahibi+1 yılBaşkalarının özel durumlarını, izinleri olmaksızın öğrenmeye çalışmak, mahremiyetine girmek, genel bir yasaktır. Tecessüs yasağı, bir insan hakkı olan "özel hayatın gizliliği" kapsamında, özel hayatın gizliliğinin korunmasını sağlayan ilkeler arasında yer alır.
İnsanlar, genellikle ayıp şeylerin gizli tutulmasını isterler. Ancak, bazı insanlar, ayıplarını açıklar veya ayıp sayılan bazı davranışları açıkça işler, gizleme ihtiyacı ve gereği duymazlar. Bu durumların, artık gizliliği kalmamış demektir. Tecessüs yasağında ilke, gizli hususları araştırmamaktır, açık hususları merak etmekte yasak yoktur.
Kişinin gizli kalmasını istediği durumlar için Hz. Peygamber (s. a.), şu ölçüleri verir: "Bir kimse konuşurken, başkasının işitmemesi arzusuyla etrafına bakınırsa, o şey gizli sayılır." (Ebu Davud, edeb, 32; Tirmizî, birr, 39); "Bir örtüyü aralayıp kendisine izin verilmeden bakan kimse, aşılması helal olmayan sınırı aşmış olur." (Tirmizî, isti'zân, 16, edeb, 76); "Kim bir topluluğun kendisinden kaçtığı (hoşlanmadığı) bir haberi işitmeye çalışırsa, kıyamet gününde iki kulağına kurşun dökülür." (Buharî, ta'bîrü'r-rü'yâ, 45) İnsanları tecessüse itmek de doğru değildir: "Üç kişi olduklarında, ikisi üçüncülerini bırakıp gizlice konuşmasınlar." (Buharî, isti'zân, 45; Müslim, selâm, 36)
Hz. Peygamber (s. a.) tecessüsün imanla ilgisini şöyle kurar: "Ey diliyle inanıp kalbine iman girmeyenler! Müslümanlara eziyet etmeyin ve onların gizli tarafını araştırmayın. Allah, müslüman kardeşinin gizli tarafını araştıranın gizli tarafını araştırır. Allah, kimin gizli yanını araştırırsa, evinin içinde bile olsa onu herkese karşı mahçup ve rezil eder." (Ebu Davud, edeb, 35, no:4884; Tirmizî, birr, 85, no: 2032)
Gizli halleri araştırmak, gönül yaralayıcı ve bozguncu bir davranıştır: "Müslümanların gizli hallerinin peşine düşerseniz, onları bozarsınız (fesada uğratırsınız)."
Soran+1 yılo cocuk bunu evliyken ogrenseydi haksizlik olurdu kimse kusura bakmasin😊
Soran+1 yılsen boyle biseyi bilsen demekki susucaksin ama gunun birinde boyle bisey yasarsan beni aklina getir😉
Soran+1 yılo zaman ben seni gorcem
Cevap sahibi+1 yılBen sevmesem bile bir insanın arkadaşından bunu yapmam oturur onunla konuşurum olmadi darlarım zorlarım ama ben yapmam
Soran+1 yılhe canim he senin gibi insanlar asil pislik insanlar yani soylemeyip oylece beklicektin yalan soylemesini sizin gibi pisliklerin basina daha cok olay gelir
Cevap sahibi+1 yılSen yaptığın işi temizle git kızla konusta kızın hakkı üzerinde kalmasın bilirsin hangi günaha gelirsen hel kul hakkıyla gelme demiş iyi geceler
Soran+1 yılben dogrulari soyledim ve pisman degilim😂😉
Soran+1 yılkimse kusura bakmasin dedigim gibi goz gore gore o erkegin haksizliga ugramasina yalancinin birisi tarsfindan kandirilmasina izin vermem😂
Soran+1 yılsende biliyosun gercegi ama yalancinin birini savunmayi insanlar ne cok merakliymis komikler
Cevap sahibi+1 yılHas kardeşim yorumları felan siliyorsun ama doğruları söylüyorum ben senin soz hakkin yoktu sen bunu anlamıyorsun
Soran+1 yılgayetde vardi o yalan soyluyosa birinin gercekleri bu cocuga soylemesi gerekiyo buda ben oldum😂
Soran+1 yılcocuk bana tesekur etti senin sayende kurtuldum dedi bende bisey degil dedim😂
+1 yılTecavüz uğradım diyen kızların %99 u yalan bizzat benim flört ettiğim kız uğradı o kadar yalan hikaye uydurdu ki çocuk bile inanmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılsencede dogru yapmamismiyim 😊
- +1 yıl
iyi yaptın tabi bende bu yüzden ayrıldım uzaklaştım kızdan yalan söylüyorsun dedim ses kayıtları var istersen mesaj at bana bı konuşalım
Senin ona soyledigini ogrense, kaçmaya delik ara
37 Yorumla
Soran+1 yılneden kacicakmisim gercekleri bilmeye herkesin hakki var
Soran+1 yılsana boyle bi haksizlik yapilsa soylerim
- +1 yıl
Nerden biliyosun belki soylicekti ama hazir degildi onun ne yasadigini nerden biliceksin tecavuze ugramış, kolay bir şey değil. Tamam baştan söylese çocuk vazgecer diye soylememis bastan soylemesi gerekiyodu orda hatası var. Ama sen şu an çok buyuk vebal aldın kimsenin hayatina karisamazsin onlarin problemi. Sen demekki bu kızın mutluluguna göz dikmişsin bu kadar basit. Allah katında hesap günü gelir
Soran+1 yılsoylicegi filan yoktu kendisi soyledi bana kusura bakmada kim vebal almis herkesin bilmeye hakki var yalancilari savunarak hicbisey olmaz sizden😊
Soran+1 yılgercekten tecavuze ugradi mi neden bu kadar rahat davraniyo komiksin yalancilar hakketigi belasini bulur
Soran+1 yılgöz göre göre birinin kandırılmasına müsade etmem
+1 yılsende tam fitne fesatmışsın
110 Yorumla
Soran+1 yılpeki sen bu durumda olsaydin soylermisin o nisanlisi sen olsaydin bilmeye hakkin yok mu
Soran+1 yılayrica fitne fesat oldugumu dusunmuyorum
Soran+1 yılgecmis gecmiste kalir diye bisey yok cocugun haberi yok bu onu kandirmaktir icim cok rahat benim asıl soylemesem uyuyamazdim
Soran+1 yılayrica erkekler umrumda degil sonucta herkes ozgur😉
Soran+1 yılsenin deyiminle ayrica erkekler kandirilmayi hakediyor
- +1 yıl
Ya yok kuzenine kızgın amacı intikamı almak yoksa islam kimse kimsennin ayibini anlatmasin diyor hele birde kesin deyilse buda tam bilmiyor
- +1 yıl
niye yazdıgımı sildin? insanlar kötü biri oldugunu görecek diye mi? öyle rahatsınki benim dediğimi bile kaldıramadın :D ama o kuzenin gün gelecek senin yaptıgını öğrenecek ve emin ol acısını senden cıkaracaktır.. herkes ektiğini biçer bi gün ayrıca yargılamak Allahın işi senin benim veya sevgilisinin değil..
Soran+1 yılhicbisey yapamaz😊yalanci kudursun simdi😂
Soran+1 yılerkekler umrumda degil gercekleri soyledigim icin asla pisman degilim 😊
Soran+1 yılkudur
+1 yılVe vicdanın rahat öyle mi
25 Yorumla
Soran+1 yılevet gayet rahat o tecavuze ugramadi guvenmiyorum ona
Soran+1 yılcocugu resmen kandircakti
- +1 yıl
Böyle Bir şeyi yapmakta haklı bile olsan rahat olmaz vicdanın. Sen basbaya kıskanıyormuşsun bu kızı
Soran+1 yılben kimseyi kıskanmam ve yaptigim hic pisman degilim
- +1 yıl
Peki
- Aile & Toplum konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılIyide sanane
14 Yorumla- +1 yıl
Ben seviyorsam gerisi önemli değil
Soran+1 yılgercekleri bilmeye herkesin hakki var her erkek senin gibi genis degil😉
- +1 yıl
Siz dar olun aman
Soran+1 yılsenin kadar enayiler demekki cok varsa ben napim😂
+1 yılEe sonuc
07 Yorumla
Soran+1 yılcocuk terketti😂
- +1 yıl
Hii yazik olmus
Soran+1 yılhakketti soylemessen boyle olur cocuk cunku ben ne olursa olsun bakire isterim cunku kendim temizim hic sevgilim olmadi tipim fena degil ama durustum en azindan dedi cocuk bunlari duydugun halde sen olsan soylemezmiydin kimsenin kimseyi kandirmaya hakki yok ayrixa kuzenim dedi ben bakireyim madem gercekten tecavuze ugradin bunu neden soylemiyosun yalan mi yads tecavuzden sonra neden erkeklerle konusup telde fingirdesiyon sanada sacma gelmiyor mu
- +1 yıl
Yani
- +1 yıl
Sevismek cok guzel ama bnce
Soran+1 yılaman bosver yapma
- +1 yıl
Neden
+1 yılYa oyle degilse
07 Yorumla
Soran+1 yılherkesin gercekleri bilmeye hakki var
- +1 yıl
Ya kiz masumsa yani. Ne olacak.
Soran+1 yılmasumsa o zaman soyleseydi bi insan kusura bakmasinda tecavuzden sonra hala erkeklerle gorusup fingirdemez o yalancinin teki sadece bilirsin aile kandirmak cok kolaydir
Soran+1 yılayrica bildigin biseyi sakliyosan sen dunyada en pislik insandir
- +1 yıl
Emin misin bak. Kizin gunahina girme sonra.
Soran+1 yılof tecavuze ugrasa bile bunu soylicekti cocugu kandirmaya hakki yok
- +1 yıl
Özelee gelir misin. Orda konusalim lutfen
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler