Ayrıca bir kadın;
Bu şekilde, hemcinslerini, fiziksel özellikleri yüzünden aşağılamaya neden ihtiyaç duyar?

Ayrıca bir kadın;
Bu şekilde, hemcinslerini, fiziksel özellikleri yüzünden aşağılamaya neden ihtiyaç duyar?
Ne kadar istemesek bile statü belirlemesine faydası veya zararı oluyor. Dünyanın en büyük katilleri ya da suç işlemiş kişiler hakim karşısına çıkınca kravatla ceketli ya da kadın olunca çok güzel olarak çıkıyor bunun sebebi jüriyi etkilemek. Kadınlarda gösterme daha yaygın. Gösterme yere göre değişiyor. Eğer fırsatı yakalarsa kolay yolu herkes seçiyor ve başarılı oluyor da. Başkasının fiziksel yapısı diğer kişinin onu aşağılaması düşük sınıfta hissetmesi. Kişisel bir kavga ya da iç travmanin açığa çıkması olarak algılıyorum. Mesela otobüs içinde kadınların göz ucuyla birbirlerini incelemesi bunlardan biri. Ama otobüs içinde sadece gözden geçirme. Türkiye gibi ülkelerde bu daha çok belirgin çünkü cehalet Medeni gibi görünsek de çok yaygın. Bilimden çok ruhaniyata inanıyoruz.
Benim yazacaklarımın hepsini @birazkülbirazduman yazmış yaa bana bir şey kalmamış 🤩 Hayır işin kötüsü eksik yer de bırakmamış ama bir deneyeyim 😂
Bu algının bir sebebi de plaza kadını yani sürekli koşturan, hareket halindeki kadınların daha farklı göründüğü. Mesela kadın atletlerde de spor yapan diğer kadınlarda da genel olarak bu görülür.
Fakat temelde bu genetik bir şey aslında. Bu durumun etkisi daha az.
Dışarıda düşman aramayın efenim kadın kadının düşmanı maalesef. Bunu zaten biliyordum ama bu sitede çok daha iyi anladım. Umarım bir gün değişir 🙏
Kendi bedenine, cinsiyetine, hemcinsine, varlığına, doğasına değer vermeyen kadına erkekler de değer vermiyor işte. Bu kaosu fırsata çeviriyorlar, hainler😂
Bazı şeylerin değişmesi için kadınların herkese yetecek kadar erkek oldugunu, üstelik erkeklerin aynı anda başka kadınlarla da ilgilenebilecek poligam dürtülere sahip olduklarını kabullenmeleri gerekiyor fjd
Bu gerçekleşmesi imkansız bir durum.
Bir de bu yazının arkaplanında kendisinin küçük olması sebepli büyüklere sataşma da var.
Yani biliyor ve farkında erkeklerin çoğunun öyle sevdiğini, onun hıncı bu jdjdj @firu_zen
"kadınların herkese yetecek kadar erkek olduğunu" şurayı detaylandır bakim ilk kabul eden ben olucam 😂
Yalnız etikeye göre şeediver çok şaapma 🤣 @birazkülbirazduman
@birazkülbirazduman kadınlar da hipergamik dürtülere sahip diyelim o zaman. Erkekler de bunu kabullensin😄
Kadınlar iradesini kullanabiliyorsa erkekler de kullanacak ki hayvanlardan farkları olsun..
Tabi ki.
Kadınlar bu davranışları yaparken kendi iradeleriyle mi yoksa hormonlarının etkisiyle mi hareket ediyorlar, bu tartışılabilir.
Erkekler daha basit varlıklar, bu yüzden stratejik düşünme gibi karmaşık olaylara girmeleri pek mümkün olmuyor bence. Ayrıca, kadınlar daha fazla aldatmasına rağmen genellikle erkekler yakalanır mesela. Onu yönetecek zemin yok çünkü, dümdüz hormonlar ne verdiyse dalıyorlar mevzuya.
Ayyh yazarken konudan sıkıldım, lütfen beynimi kullanmamı gerektiren sorular sormayın sjs
Egoist srtük gibi görünmeyeceksem burada sorularıma cevap alabileceğim donanımda üyeler olmadığını düşündüğümden sormuyorum demek istiyorum.
Görüneceksem, arada manita soruları soruyorum sj
Utandım ahshs
10 küsür yıldır burada hesabım var, aktif olmadığından kimseyi tanımıyorum. Arada gelir bi iki çıtır eller giderim. Bu defa elim ona çarptı eheh
Nabız yoklamayı severim, bilirsin 😄
@birazkulbirazduman da güzel nabız verdi sjj ordan aldık, yürüdük 😅
Memeyle veya kalça ölçüleriyle toplumda yer edinmeye çalışmak benim nazarımda sadece yetersizliğin ölçüsü olabilir.
Yanı sıra kadınlar arasında özellikle bu manada mükemmel bir rekabet söz konusu.
Erkekler bile bu kadar düşünmüyor bu işleri.
Rekabetciler çünkü. Ergenlikle yükselen üreme hormonlarını kontrol edemedikleri için tüm erkeklere ilgi duyuyorlar. Kendileri için en doğru dölü aradıkları bu süreçte, daha fazla çifleşebilmek için diğer kadınları gözden düşürmeleri gerektiğine inanmışlar. Oysa yanlış bu tutum. Erkekler seçici değildir. Döllemeye odaklıdır.
Uzun lafın kısası hayvani dürtülerini törpüleyememiş binlerce bacıdan biri, hoşgörün.
Ayrıca; memeliyim ve evet köylüyüm. Köylü milletinde memelerin de efendisidir.
Kahkahayı patlattım son kısımda 🫢🤣
Çok yaşa sen kızım 🤩
Ayrıca seçici olan erkekler de var. Tamam sayıları çok değil. Endemik tür sınıfa dahil olabilirler ahaha
Ah canım Firu, toplum gerçekten bazen fiziksel özelliklere gereğinden fazla anlam yüklüyor. 🙄 Fiziksel görünüm, maalesef hâlâ bazı insanların zihninde statü ya da değer belirlemede önemli gibi görülüyor, ama bu çok yüzeysel bir yaklaşım. Çünkü bir insanın değeri, görünümünden çok karakteri, kişiliği ve yaptığı şeylerle anlam kazanır. 🌿
Konu hemcinsler arasında fiziksel özellikler üzerinden yapılan eleştirilere gelince... Çoğu zaman bu, kişinin kendi özgüvensizliklerinden kaynaklanır. Toplumun baskıları, medyanın getirdiği güzellik standartları, kendisine yetememe hissi bu tür davranışlara yol açabilir. Empati kurup başka bir kadını aşağılama yerine, destek olmayı tercih etmeliyiz. 💞 Hepimizin hikayesi farklı ve özeldir; öyle değil mi? 😊
Cevap
20Cevap
Görseldeki söylemi ve benzetmeyi ilk kez görüyorum. Dünyada milyonlarca çeşit insan var gerçekten, yine de şaşıyorum.🤷🏼♀️
Fiziksel özelliklerin toplumsal statüye etki ettiğini sanmıyorum. Her türlü görünümde farklı statülü insanlar görebiliriz. Bu statüyü belirleyen sahip olduğu eksikliklerle birilerini karalamak için oluşturulan tutumdan gelir.
Gelgelelim insanların hemcinslerine karşı tutumlarındaki sebeplere. Biri karşısındaki kişiyi kendisi gibi ya da daha üstün görüyorsa kendi yetersizliklerini görür ve o kişiyi içten içe sevmez. Kişiye kendi eksikliklerini hatırlatacak en ufak unsur bu cepheyi almak için yeterli olabilir. Arkadan bu şekilde çekiştirenler içten içe çelişkilerle dolu kendiyle barışamamış kompleksli insanlardır.
İçten içe sevmeyebilir ama saygı duymak zorunda Pınar..
Kadınlar kendi aralarında anlaşamıyorken erkeklerden anlayış beklemek uzak bir ütopyaya dönüşüyor..
Bu sanırım zihinde bitiyor.
Bu esasında nasıl baktığın ile alakalı.
cok güzel bir birey olsada içi çürümüşse ne yapabiliriz ki.
Zihninde küçük bir vücut hayal eden birinin her şeyi küçük olacak diye kendi beyni tarafından kandırılmasıdır.
Tam tersi de olabilir. ya da bir kısmı küçük bir kısmı büyükte olabilir. Bu tamamiylen zihinsel bir şeydir.
Aynı bakış açısına sahip olan bireyler tarafından rolü vardır.
Bana sorarsan yoktur. Bir kadın, erkek bir tarafları büyük ya da küçük diye katagorize edilmemelidir. Yok ayağı , yok memesi yani bunlar hoş olmayan şeyler ve aşmak gerekiyor bir noktada.
maalesef kadınlar birbirini rakip olarak görüyor ve asıl sebebini bende net bilmiyorum ama tahminlerim var.
Tahminleri de alalım..
İlkin
Doğadaki çoğu canlı (insanı içine katmadan) " aslında potansiyel düşman olabilecek birinden kurtulmadan" önce onu işaretler bu işaretlemeler özelde olabilir, genelde olabilir.
İkincisi
Ailedeki eğitim olabilir eğitim kaynaklı ve cevreden kaynaklanan bir şey olabilir. Hatırlarsanız çevre önemli bir faktördü.
Üçüncüsü
Gerçekten doğası gereği böyle davranıyor olabilir (buraya bir?) işareti bırakıyorum. Yani insanda o ilk bahsettiğim katagoride olabilir miydi. Çok uzun zaman boyunca doğada var oldu atalarımız doğadaki düşman ya da dostlarından etkilenme olasılığı var mıydı. Ordan geliyor olabilir miydi
Fazla büyük göğüsler erken sarkmaya çok müsait olmakla birlikte kişide bel ağrısı ve bilhassa üst kısım sırt ve boyun zinciri kemiğinde eğilmelere ortopedik sorunlara yol açabilir. Yalnız ben daha çok şu küçümseyici bi şekilde “köylü” kavramını hoş bulmadım. Yani köylü şehirlinin efendisidir, diye boşa dememiş atalarımız. Köylü olmasaydı biçok gıdadan ve doğanın drngesini sağlayan unsurlardan mahrum kalırdık. Ayrıca maalesef onların sayısıda gün geçtikçe azalıyor ve bu gidişle insanlar et ve hayvan ürününe hepten hasret kalcak.
Soruyu küçük memeli ve bundan hiç memnun olmayan bir hemcinsimin (maalesef) sorduğuna yemin edebilirim başim dahi ağrımaz 😅 sosyal ve toplumsal statü birçok faktör tarafından şekillendirilir ve etkilenir. Bu faktörler arasında kişinin mesleği, eğitimi, geliri, aile geçmişi, yaş, cinsiyet, etnik köken, din, dil ve hatta ve hatta yaşadığ cografya da etkilidir ha olmalı mı bu ayrımlar tartışılır elbet fakat bir kişinin fiziksel özellikleri asla ve asla bu kapsama dahil olamaz olmamalı.
Köylü milletin efendisidir. Ama bugün şehir kalabalığından kaçıp köye giden zenginlerden bahsetmiyorum. Çiftçi olandan bahsediyorum. Büyük meme mevzusuna girmicem
Aptal insanlar, biri ne kadar harika olursa olsun onu dibe çekmek için hep açık ararlar. Tamamen cinsiyetten bağımsız bu durum çiçeğim
Erkekler kendini pazarlamaya odaklanır. Kadınlar ise aynı amaç uğruna hemcinsini gömmeye..
Gel emzireyim de çok ağlama desem ne yapabilir ki? 😂😂
Bazı kadınlar üstün görülmek adına bu girişimlerde bulunuyor maalesef çiçeğim. Eksik hissettikleri bu gibi durumlarda da kendilerini bu şekilde tatmin ediyorlar. Boşvermek gerekiyor sanırım
Bu şarkı benden sana gelsin çiçeğim 😄🌺
https://youtu.be/kwBHq4EM2QY?feature=shared
Hahaha çiçeğim aldım ben mesajı 😅
😅🫶💞
Rolü vardır. Ama yüzde yüz etken değildir. Benim tıfıl biri olmam toplumda hep uzlaşı arama yönüne itmiştir beni. Arkadaşım ise hır gürcüdür. Çünkü zaten 1.90 iri bişeydir. Mesela 1.80 naif beyefendi arkadaşım vardır. Kıxlar onun çevresindeydi. Ben ise onun yanındaki “sohbetli güzel, tatlı adam”sınıfındaydım ve hiçbir zaman arzulanan kişi olmadım. 😂😂
Zayıf insanlar eğer boyuda kısaysa zayıf olarak görünüyor... eskiden çok zayiftim baya sırada önüme gecmeye falan çalışırlardı kavga etsek yenermis gibi bir tavırları vardı... şimdi biraz kilo alınca hiç böyle bir davranış gormedim
Evet fiziksel özellikler her zaman ön planda olur neden dersen zargana zayıf biri gelse ve çok zeki olsa inek dersin
Kaslı ama komik biri gelirsede ow evet bu benim tam tipim diyebilirsin
Ya da kadınlar için güzel bir balık etli hatun gelince çoğu kişi onu tavlamak ister ama gözlüklü ve kilolu birinden herkes uzak durmak ister ha birde şey var paran varsa statün önemli değildir
Yani fiziksel özelliklere göre değil ahlaka ve bana davranışına bakıyorum ben öyle olan kızlara sormak lazım
Hep topluma aykırı durdum, umurumda olmadı olmaz da; bana laf edene bakarım laf mı diye, lafa bakarım söyleyen adam mı diye felan
Stephen Hawking hangi fiziksel özelliğinden statü kazanmış olabilir ki! Sadece gördüğüne kıymet verenin gözleri kördür.
Herkes herkese bir şey söylüyor toplulukta.
Kişi kendisini nasıl güzel görüyorsa Dış taraftan gelecek olan Yorumlar pek önemli değil.
Büyük memenin çağrıştırdıkları, büyük sevme takıntısına ek olarak bir de su katılmamış içgüdüsel erkekliğe işaret eder. Büyük memeyi -ve dahi büyük götü- çekici bulan erkeğin hamurunda ilkellik vardır.
Bence yoktur da kalıpsal bir algı yerleşmiş sanırım😂
Yok dersek yalan olur. Bu konuda kore bir, biz iki.
Yaz; Yemeğin salçalısı kadının kalçalısı
Fakat Newton bey nasıl yazalım bunu fizik kitabına?
Tamam yaz o halde kütleler büyüdükçe çekim kuvveti artar.
Tahta memeli kızların küçük meme elit memesi diyerek kendini avutma çabaları
Evet statu belirtir.. heykellerde de memeler orta boyuttadir. Buyuk meme alt sinif belirtir ve koyluluk gosterir. Prostitutelar falan hep buyuk memelidir. Inek gibi.
Sigara icen kadinlar da bu arada prostitute'tur :D sigara da surtukluk belirtgecidir.
Sendeki beyni kuşa taksak ters uçar muhtemelen.
Acil şifalar dilemek isterdim ama senin gibiler kendi pisliğinde boğularak ölseler topluma daha faydalı olurlar diye düşündüm. Böyle iyisin sen iyi (!)
Fakir erkekler büyük meme, zengin erkekler küçük meme sever
Memesizler bize nasıl poop atacağını şaşırmış
Çünkü memeleri küçüktür ve sevgilisi büyük memeli hatunu tercih etmiştir...
Hayatta belli bir seviyeye gelen insanların çoğu şunu fark eder
Bende bu kadina yorum yapmak istemistim, kendisini bu konuda kucumsuyo o yuzden baskalarina saldirmayi seciyo her sey cok net 💅🏻
Küçük memeliler fakir oluyor. Zengin ve bakımlılar iri memeli oluyor. Bunu erkek gibi vücudu olan memesiz kıskanç kızlar uydurmuş.
Bu arada benim de memelerim küçük hep dolgun olanlara hayranım
Bu izlenim her zaman geçerli bir genel algı değildir.. bunu soran böyle görüyor...
Kadının düşmanı yine kadın
Dis gorunusun sosyal statu ve hayatta kolaylik saglar (dis gorunum, giyim, kusam)... ama buyuk gogus ve koyluluk bence sacma olmus
Kendisi sevmeyen mutsuz kadınların işi
Birbirlerini kıskanırlar
Etkili olur evet
Yok aksine çekicilik sebebi
Turkiyede oyle sacma zihniyetler begenirsen begenirsin begenmezsen begenmezsin yargiya gerek yok
Aşırı haklı bir soru bu arada
Yaş tercihin oldukça yerinde olmuş.
Ne saçma bir görüş. Asıl böyle düşünen köylüdur
Böyle düşünen de Avrupalı olmalı
Saçma yahu
Yoktur
bereket tanrısı
Yanlış soruya mı yazdın acaba?
arka beyincikteki cevap
Hangi cagdayiz ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?