Geçen gün dışardan geldim duşa gireyim dedim babam kombiyi kapatmış buz gibi suyla duş aldım niye böyle yapıyor bu?

Saç diplerine kadar üşüdüm duşta hava zaten soğuk dışardan gelmişim bide duşta soğuğu yedim kombiyi kapatıyor bilerek bağırdım su soğuk diye küfürler yedim sonra çıktım duştan başkası girdi duşa o girerken ayağa kalktı kombiye gitti su sogukmu bak dedi o duştan ciktigindada su sogukmuydu sicakmiydi dedi başkası duşa girince kendi duşa girince kombiyi açıyor ben girince kapatiyor daha duş alasm kalmadı Z
Zaten depredyondaydim duş almiyorfum pek ter kokuon bilmem ne diyordu şimdi hiç duşa giresim kalmadı millet suya girer içi ısınır ben titreyrrk duş aldım bu itin amacı ne şeytan diyor yemeğine zehir kat gebersin çok pis zihniyeti var günah olmadığını bilsem öldürürüm bunu
Güncellemeler
1 yıl
En son olay bu olduğu için bunu yazdım daha neler yapıyor
Güncellemeler
1 yıl
Bide diyor kombi açık bizde duş alioz soğuk değil senin kanın donmus sıcağı soğuğu bilmion diyor kendimden şüphe ettiriyor sanki ben bilmiyorum kombiyle oynadığını psikolojim zaten bozuk iyice bozuldu bunun yüzünden vallahi billahi günah olmadığını bilsem gebertirim bunu. Yoksa bunun için cehenneme gidemem
Geçen gün dışardan geldim duşa gireyim dedim babam kombiyi kapatmış buz gibi suyla duş aldım niye böyle yapıyor bu?