ahahaha ya bide sıhhatler olsun kızım dedi göz göze geldik böyle ben olayın şoku içinde bişey diyemedim :D ahahaha ahh bu babanneler :D
sizin de buna benzer hikayeniz var mı?
sizin de buna benzer hikayeniz var mı?
O da bişeymi
Öğrencilik yıllarında kitada duruyorduk
Mutfakta tesisatta bir sorun vardı ev sahibine söyledik ertesigün
normalde okulda olmamız gereken bir saatte ben evde duşa girmiştim evde başka kimse yoktu
İçerden ses geldi bende birden o halimle fırladım baktım ev sahibimiz (adan imam) yanında ustayla içeri girmiş 😂😂😂😂
Adamlar bir panik oldu imam beni sakinleştiriyor dur oğlum bişey yok usta getirdim vs diyor
Ustane diyor bil bakalım 😂😂😂
Eig için teşekkürler
ahahaha cok tatlı ya... yokda babam bıdefa ben dus alırken gırmıstı yanlıslıkla ozaman cok utanmıstım... babam dediki yiğitin malı meydandadır aslanım babandan utanma ufakken bezlerken cok gordum ben onu demezmı ahahaha ben sok ıptal dahada utandım :))))
Halam ben banyodayken misafirliğe gelmiş çat diye duşakabini açıp güle güle sırtını ovayım mı dedi. Millet çıldırmış :/ 19 yaşındaydım ama büyüsekte çocuk olarak görüyorlar galiba...
Psikopat bir babaanem var kendisi duşa bir giridimi en az 1 saat çıkmaz haliyle benimde güzel yıkanmadığımı düşünerek 3-4 defa kese atmaya gelmişliği vardır 😳
Cevap
17Cevap
Ben her duşa girdiğimde babaannem yeleğini bırakmak bahanesiyle duş alınan odaya giriyo hatta bir keresinde duş telefonunu yere koymuştum dedi ki duş telefonunu yere koyma dedi artık şüpheleniyorum başka nerde izliyo beni diye
Yok biz kapımızı kilitli tutup babaanneyi sapık çıkarmıyoruz..
babanne iki kese de ataydın deseydin ya bacım boşa gitmesin o kadar banyo macerası yaşamışınız madem ;)
babaannem namaza duruyor..
Namazda ocağın altını kaparttt diyo.:))
Kıyamam ya iyi ki var canım benim:))
Benimde babaannem banyo yapip ciplak karsima cikardi seninkinin tersi yani
Demek ki neymiş, duş alırken kapıyı kitlemek gerekiyormuş. :)
Benimde bir kere annem daldıydı çığlığı bastıydım :)
Ben duş alırken banyonun kapısını kilitliyorum oyüzden böyle bişey yasamam imkansız
nolcak ya sende yaşlanınca öyle yaparsın. d benim başım kel öyle bişe gelmedi başıma. d
evet arkadaşım geldi kapı kolu yerine benimkini tuttu
İyi olmus ya sen babanneni dus alirken gorseydin :/
bir kere ninem yanımda üstünü değiştirmişti ben tabi şaşırdım ama o benim ninem :D
Biri şunu düdüklesin :D
babanem yok benim ama olsa başıma gelmezdi sanırım
o senin babaannen girse ne girmese ne :)
duştan nasıl görünüyosun
anneler böyledir
sen de öyle olacaksın
Hayır kapıyı kilitlerim ben :d
girdi bikere ama bn cagrdm keselesin diye 😂
disini banyodamı unutmus :D
vallla yok kilerim ben girince kimse giremez
Bende dus alırken tuvaletini yapmak için geldi :D
O napsin senin amini gorup😄
nine
Baban sandım
Hayir yok.