Güzellik & Bakım Babamın kullandığı banyo jiletini kullandım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Jiletim bitmişti ve banyoya girdiğimde farketmiştim babamın kullandığı jileti kullandım (genitl bölgeme) sizce sorun olur mu Güncellemeler+1 yıl Hamile kalma felan? Güncellemeler+1 yıl Dediler Babamın kullandığı banyo jiletini kullandım? Cevapla Babalık Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
meibutflower Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl aşırı çok çıkar ilk kez kullandıysan çok sorun yok ama bir iki kere daha kullanırsan çok çıkar 3 10 Yorumla Soran +1 yıl Bazıları hamile kalabilirsin felan dedi Yorumla meibutflower +1 yıl NFPCMWĞXLEÜSÖ NE? Yorumla Soran +1 yıl Saçma Yorumla meibutflower +1 yıl hamile kalman için sperm gerekli jiletle kalamazsın söyleyenlerin iq 1 Yorumla Soran +1 yıl Zaten söyleyen jilette sperm kalmışsa dedi Yorumla ssssaaeer +1 yıl He baban onun üzerinde sapiyor hamile kalirsin Yorumla Soran +1 yıl @ssssaaeer aynen Yorumla meibutflower +1 yıl kalmaz kalsa bile spermler bir kaç saat sonra işlevini kaybeder diye biliyorum. ayrıca öyle olmasa bile içine girme olasılığı 0. Yorumla meibutflower +1 yıl ... @Vasıl-ıYâr Yorumla özgürkenben +1 yıl Bu nasıl sohbet 😀😀😀 Yorumla
Vasıl-ıYâr Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 73% +1 yıl Başkalarının hijyen için kullandığı ürünleri kullanmamalısın. Hastalık bulaşabilir, enfeksiyon kapma riskin vardır. 2 0 Yorumla
PoPuLeR_CoCuK Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Burdamisin ben myback Sana diğer hesaptan yazmıştım tttkkp atarmisin 0 0 Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 507 cevap paylaştı. Sürekli yaparsan olur 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Ne olur? Yorumla Konrad027 +1 yıl Tahriş olur vs Yorumla Soran +1 yıl Bir kaç hafta onunla aldım Yorumla Konrad027 +1 yıl Hamile falan kalmazsın korkma öyle bişey imkansız Yorumla Soran +1 yıl Anladım canım Yorumla Konrad027 +1 yıl Sorun olmaz ama kendine özel jilet alsan daha iyi Yorumla Soran +1 yıl Alcam Yorumla Konrad027 +1 yıl ya da tüy dökücü al daha kolay yaparsın Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Offfff keşke benimki olsaydı be 1 3 Yorumla Soran +1 yıl :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tanışmak ister misin Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla
Alperhekim Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Mantar olur yav manyak mısınız 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaa Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı. Olmaz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Emin misin Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Eminim Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 943 cevap paylaştı. Bisey olmaz 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Emin misin Yorumla recep48 +1 yıl Evet Yorumla recep48 +1 yıl Yok artık 😀hamile mi Yorumla Soran +1 yıl Saol Yorumla recep48 +1 yıl Sende saol sende Yorumla Soran +1 yıl Üzerinde sperm kalmış olabilir diye Yorumla recep48 +1 yıl Yaa yok öyle bisey nasıl kalacak allah aşkına Yorumla
tahaa06 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Dikkat et yara olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ediyorum Yorumla tahaa06 +1 yıl Rica ederim😚 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
aşırı çok çıkar ilk kez kullandıysan çok sorun yok ama bir iki kere daha kullanırsan çok çıkar
Bazıları hamile kalabilirsin felan dedi
NFPCMWĞXLEÜSÖ NE?
Saçma
hamile kalman için sperm gerekli jiletle kalamazsın söyleyenlerin iq 1
Zaten söyleyen jilette sperm kalmışsa dedi
He baban onun üzerinde sapiyor hamile kalirsin
@ssssaaeer aynen
kalmaz kalsa bile spermler bir kaç saat sonra işlevini kaybeder diye biliyorum. ayrıca öyle olmasa bile içine girme olasılığı 0.
... @Vasıl-ıYâr
Bu nasıl sohbet 😀😀😀
Başkalarının hijyen için kullandığı ürünleri kullanmamalısın. Hastalık bulaşabilir, enfeksiyon kapma riskin vardır.
Hiç bir şey olmaz korkma rahat ol
Burdamisin ben myback
Sana diğer hesaptan yazmıştım tttkkp atarmisin
Sürekli yaparsan olur
Ne olur?
Tahriş olur vs
Bir kaç hafta onunla aldım
Hamile falan kalmazsın korkma öyle bişey imkansız
Anladım canım
Sorun olmaz ama kendine özel jilet alsan daha iyi
Alcam
ya da tüy dökücü al daha kolay yaparsın