Arkadaşlar eşimle mobilya bakmaya gittik orada bi kadın vardi bence eşim ona caktirmadan bakti?

Yani koltuk secicez işte ölçüsü hangi kumaş o bu soruyorum ona kafasi burada değil gibiydi. Sonra işte tam nasil istediğimi anlatiyorum kadına diğer kadında eşimin caprazinda duruyor eşim benden az arkada duruyor yanımda durucağina. Sürekli yandan bakip durdu güya bizim 2 yaşinda kiz da orada burada koşuyordu güya ona bakiyormuş. Neyse yüzümü az astim hemen daha ilgili olmaya başladi elimi tutmak istedi kafasini çevirdi çok dikkat etmeye başladi noldu iyimizin falan yapti. Dedim ona oda kurana el basti zerre bakmadim diye. Ama o kadını gördüm tesadüfen oda benim eşime bakarken gördüm yani demekki eşim sürekli caktirmadan bakip durdu o yüzden kadında bakti ama kadının yüz ifadesi Tuhafti… eşim zerre kabul etmiyorum falan dedi en sonunda sinirlendi kalkti elindeki torbayi bana firlatarak.. yani ben bakti diye hissettim hal ve hareketlerinden bilemedim….
Arkadaşlar eşimle mobilya bakmaya gittik orada bi kadın vardi bence eşim ona caktirmadan bakti?