AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
bu soruyu önce Kürt düşmanımızın düşmansanız neden düşman değilseniz neden şeklinde sormalıydın.. faşistlikle itham ettiklerinin durumuna sen düştün şimdi... HAYIR KÜRT DÜŞMANI DEĞİLİM KARDEŞİ KARDEŞE KIRDIRAN BİZİ BÖLMEYE ÇALIŞAN PKK DÜŞMANIYIM...
Her memleketten it de çıkar yiğitte ayrımcılığım budur yigide hakkını veririm ite kemiğini.
kürt değil pkk düşmanıyım ben. hiçkimseyi etnik kimliğine göre yargılamam
Benim kürt arkadaşlarım vardı onlarla iyi anlaşırdık ama her kürt onlar gibi değil işte sorun bu. Yeter ki zarar vermesinler yoksa kimse kimseye düşman olmaz.
Onu once kendinize sorn hic bir kurt demez bu turktur knsma ama siz yapiyorsnz...
Sana sadece bir şey soracam bu neden lazlara , egelilere yapılmıyor da kürtlere yapılıyor? önce bunun cevabını ver
Cunku kurtler hakkini istiyor... Bna hakkimi verin ana dilimi rahatca knsaym hic skinti cikma
okadar lazları övüyorsunuz birkere lazlar türk bile degil tarihi araştir bakalım.
Değilim, ama Kürdistan'ı desteklemiyorum.
Niye desteklemiyrsn
Hepimiz aynı vatanda yaşıyoruz sadece kürtler yok. Ermeni var, boşnak var, laz... Çok kültürlü yapıya sahip bir toplumuz bunun renklerini ortaya çıkarmaktansa herkese vatandan bir parça verip ayrı ayrı ülkelere bölmek mantıksız geliyor. Hepimiz bu ülkenin bir parçasıyız bence, ötekileşmeden ve ötekileştirmeden birlikte yaşamalıyız.
Ben kendi anadilimi knsamiyorsam o devlet bin parcaya ayrilsin nasil bir adalettr bu
Kendi anadilini konuşamayan tek kişi değilsin
Ama bir turkun burada ne kadar hakki varsa okadarda bir kurdun hakki var
Bu vatanda yaşayan ve kendini öyle gören herkes Türk'tür. Kimse zorla olamaz tabii. Bence de anadilini konuşmaya hakkın var ama o zaman lazların da var. Hadi herkese kendi dilinde eğitim verelim, o zaman ne olacak? İleriyi düşün sen x dilinde eğitim almış olacaksın peki işveren bulabilecek misin? Önce böyle bir planlama yapılması lazım, alt yapının oluşması lazım. Ayrıca birileri kendi dilini konuşsun diye ülkeyi parça parça bölmeyelim istersen.
kürdistan kurmak istayen kim ki bizim ana topraklarımızn adı kürdistan
@neden30 köt kılı seni burlarda ötcene gidip kur gel de görelim sıkıyosa etekli pkk lı seni
Kurt degilde pkk dusmaniyiz kurtte insan yanii 😝😝
İnsana düşman olmayı sevmem ama devlet içinde devlet istemeyecekse
Burdayım düşmanlık yapmak istiyen ırkçı köpek yavrularına duyrulur kendi toprağımızda kndi ülkemizdeyiz azınlık değil bir ülkeyiz
Genelleme yapma bence. Ben hiçbir insanı dinine, görüşüne göre yargılamam. Yargılanmamasıda gerekir zaten.
Vatanını, milletini seven, pkk destekçisi olmayan Kürtlerle bir sorunum yok. Bu arada pkk'ya en çok şehit veren il de Şırnaktır. Bunu resmi veriler söylüyor. Bir Türk olarak bana hakkı söylemek düşer.
Kurt degil pkkyi savunan ve desteleyenlere dusmanim
kürt düşmanı değilim kürt kızlarına da bayılırım. bollywood, indian movies :D
Yediği kaba pisleyen insanlar
Yemek yediği yere ihanet ediyor çoğu
Tabiki milliyetçilerinin ayiriyorum
nüfusunun yarısı islamdan nefretmiş olmasına rağmen müslüman bir ülkeyiz ya hani. işte o yüzden hiçbişe beni şaşırtmıyo pampa.
İnsan olmak önemli bence görüşün siyaset ve ayrımcılık yaptın için kaldırılmalı
Ayrımcılık yapmıyorum. Ayrımcılığın nedenini soruyorum.
Neden dünyanın en saçma sorusudur binlerce nedeni olabilir yaptınla kışkırtıyorsun farkındamısın
şu an sende beni kendine karşı kışkırtıyosun.
Yanlış yapıyorsun bilgine.
izlee
https://www.youtube.com/watch?v=0RAZWAfk3K0Kürtlere değil Pkk'ya destek verenlere karşı önyargılıyım.
Bu ülkücülerin (ırkcıların ) sitesi sorun kalkabilir. Benim sorumu kaldırdılar
Çok haklısın
Az önce yazdigin soru formunda olmadığı için kaldırılmıştı.
Saçmalama Biz Kürt Düşmanı Falan Değiliz Ama Bütün Dünya "TÜRK" Düşmanı...
Neden acaba?
Bilemicem Ama Herkese Dokuyoruz Sanırım..
Hiç Bir Millet Yoktur ki İçinde TÜRK Geçmeden (İyi veya Kötü o Millet İçin) Tarih Yazabilsin..
Ayrıca Bütün Dünya İslam Düşmanı İslam İse Türklerle Yükseldi... Tam 1000 Sene...
Ve Kendini Bilen Kimse Bu Topraklarda Yaşıyorsa Birbirini Dışlamamalı Bırak Düşmanlığı SAhip Çıkmalı...
Ben türküm ama benim için türk veya kurt olması fark etmiyor. Müslüman olsun insan olsun yeter. benim dinimde ırkcilik yoktur vesselam
Kürdün değil bölücünün terörün hırsızın arsızın düşmanıyım ben neden düşman olayım ben kürt kardeşime
Irk Milliyet ayrımam kardeşimde olsa babamda olsa Şerefsizse şerefsizdir alnına çakar 3 dilde söyleriim. Benim için 2 tür insan vardır ŞEREFLİ ve ŞEREFSİZ olmak üzere. o kadar...
müslüman olan herkes benim kardeşimdir benim dinimde ırkçılık yoktur
bölücü kürtlere karşıyım kendi halinde yaşayanlara değil.
Şahsima soyluyorum ben sadece pkk ya dusmanin birde uyusturucu ticareti yapanlara
Dünyadaki Hiç Ama Hiç Bir kürdü Sevmiyom. Sadece Bu Siteden Bir Kürt Kızını Çok Seviyom.
Kürt kızı dünyada değil, doğru.
Üstünlük Ancak Takva da. Irk Farklılığında Değil.
İnananlar Kardeştir
kürt düşmanı değilim bölücü düşmanıyım eğer vatanımı bölmeye çalışıyorsa biri kürt laz çerkes olsun önemli değil onun düşmanıyım
çünkü eşen şeyinden ötürü
adisn
İnsan oldgum sürece düsmanlik yapmam
Degilim kurt oglu kurtdm...
Sacmaliyn tum turk arkadaslara siz dinsiz bir adamin pesinden gidin ve hep medyaya bagli kalin... İyi geceler
Elektrik faturası ödemedikleri sürece düsmanım kürtlere en iyi kürt ölü kürt ALLAH TÜRKÜ KORUSUN
Mal :D doğudaki elektrik batiyi ilgilendirmiyor tedasa sor soyler ikside ayrı kurum Türk Kürt Kardestir senin gibi faşistler kallestir
Be mal bu daha kötü ya ben ödüyorum diyemi kızıyorum sanki ne kadar düsüncesiz insanlar varya ödemiyo diye alkıslayalımmı bizim cebimizden cıkmıyo diye haklımı görelim?
Vallah Kardeşim Ben Kürdüm oğuda Yıllarca Oturdum Ve Ödemediğim Fatura Hiç Olmadı Ezbere Konuşmayın Bence
kürt düşmanı değilim. terörist düşmanıyım.
kürt düşmanı değilim ama terörist düşmanıyım
neden kürt düşmanıyız biliyon mu bir türk olarak doğuya gel anlarsın
Öyle olmamız için bizi zorluyorlar.
öyle bir düşmanlığım yok.
Değilim. Asla olmam...
kürt düşmanıdeğil bölücü örgütlerin düşmanıyım
Niye Yozgat düşmanısın? Önce sen cevapla
kimsenin dusmani degilim
kimse kimseden üstün değildir. üstünlük takvadadır
Cunku onlar da bize dusman. Iyi geceler
30.000 şehit verdik. Yetmez mi?
Aile ve toplumumuz sayesinde.
pkkyı destekledikleri için...
düşman falan değiliz ama bir fobi var yani :D
Irk ayrımı yapan bizden değildir
Kürtlere karsi degilim , bölücü piclere karsiyim
Sevmiyorum ablası zorla mı?
Eger insan bu oyuna gelmezse dusman olmaz
ben kekolara düşmanım, keko değilse problem yok
sadece bolucu fıkırde olanlara dusmanım
Değilim
Dövlet bize bahmiyyy
Değilim.
itleri kim severki.
Seni seven yok anlaşılan
cümleyi tam tersi yorumlayıp ergen ergen cevaplar verme. laf bulamayınca ;)
tereciye tere satma aslanım..
isminden belli dogustan pkk soylu kürt seni
Irkçı değilim.
Üzerime alınmadım.
değilim...