Eskiden böylemiydi bu insanlar kardeşti o kürt bu türk bu laz bu çerkez ayrımı yoktu ancak şimdi devletin uyguladığı yanlış politikalar la Türk-Kürt ayrımı oluşturuldu ve ülkeyi parçalama stratejileri uygulanmaya konuldu. Benim kürt arkadaşlarım var ama ben onlara o gözle bakmıyorum lakin bazıları pkkya destek verip ayrılıkçı politikaya devam ederse açık ve net vatan hainleridirler bu kimseler Kürdistan hayaliyle sadece amerikanın sömürü devleti olmaktan öteye gidemiceklerdir çözüm ne midir derseniz bana sorarsınız önce hdpyi svunmaktan vazgeçiceksniz tabi akpyi svunun demiyorum kesinlikle ama bir baş lazım bu devlete herkese kucaklayacak doğunun eksiliklerini gidericek fakirlik işsizlik eğitim yani halkın kalkınması lazım bilinçlenmesi. Onları yöneten insanların amacı (hdp) orayı kürdistan hayaliyle bölmek hesapta özgür bir özerk devlet kurmak ancak amerika sömürüsü olmaktan öteye gidemezler tıpkı daha önce Amerikanın Irak'a yaptığı gibi olmamak için bu politikadan vazgeçin hepimiz kardeşiz bunlara izin vermeyin..
02 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aslinda bunun sebebi biz Kürtlerin asimile olmamasi..
Bunlar bu ülkede digerlerini kendi saflarina cekmeyi basardılar bir sekilde..
Ama bizimkiler asimile olmayı kabul etmeyince katliam yaparak köylere baskın düzenlediler..
Ve bunlarida gizli tuttularki insanlar ögrenmesin Kürtlere yapılan zulümlerin farkına varmasin diye..
Ve bir cogu hala bunlardan habersiz bir sekilde Kürtlerin zamanında neden isyan ettigini bile bilmeyen ahmaklar var..
Bunu bilenlerde ise durum cok daha kötü Onlar icin ses cıkarmak isyan etmek bölücülük anlamına geldigi icin bu denli fasizme alet olmus vaziyetteler..111 Yorumla- +1 yıl
Olaya çok doğru bir tespitte bulunmuşsun. Sırf Kürtler kimliklerini, dilleri unutmayıp, asimile olmadıkları için, Kürtler parmak gösterilip, düşman olarak gösteriliyor. Aptal insanlar da bu naneyi yutuyor. Olayın özeti bu. Fazla da söze gerek yok sanırım. Zeki insanlar, bana hak verecektir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılUlan ben lise döneminde sosyalist takilirdim Kürtler kardeşim felan. Hay aklıma sıcayim. Babamın tayini çıktı doğuya gittik. Okula gidiyorum herkes kendini acıdıriyo, biz kardesiz felan havasinda gerci cogu konusmadi benimle. bende halen aynı gorusteyim tabi. Sonra zaman geçtikçe gördüm ki sinifimdaki bütün kürtler sosyalist takılıp, kürt milliyetçiliği yapıyor hepsi de kürdistan kürdistan diyordu. Ben daha gormedim ki doguda kurdistan istemeyen kürt. Icleri farkliydi hep. Benim kafa geçte olsa yerine geldi ve kendi ırkıma atama yaptığım saygısızlıgi farkettim. Genelleme yapmak istemiyorum ben gittiğim gördüğüm yerden bahsettim ama iyi ki TÜRKÜM ve bundan gurur duyuyorum.
218 Yorumla- +1 yıl
boş konuşma ben sosyalist devrimci kürdüm halklar kardeştir
- +1 yıl
Helal olsun er geç gerçeği farkettin ve anti komunist oldun
Cevap sahibi+1 yılaynen farkettim @ben_emre_can
Cevap sahibi+1 yılAynen bende muhattap olmuyorum zaten çoğu abaza, kızların içine düşüyor her kıza yazıyorlar @Pireneler
Cevap sahibi+1 yılEmin ol zannetmedim
Ben egede yaşıyorum, nerede hırsız, nerede kavgacı, nerede olay, nerede dr u boğmak , acillerde olay çıkarmak, nerede isyan, bankalarda sıra karıştırmak vs vs.. nerede kavga olay varsa çoğu kürt malesef.. buradaki belli bir mahallede yaşayan kesim, çoğu bu şekilde.. kabadayılık peşinde.. buranın halkı ise, aman içlerine karışmayalım derdinde..
Bu vatandaşların olduğu yer, teksas ın, yozlaşmış hali, öfke ve kin dolu. anlamadığım, batıya küfrederler, buranın ekmeğini yer içerler.. yalnız doğudakiler için birşey diyemeyeceğim.. aynı zamanda kendi halinde , edepli ve görgülü insanlarda var içlerinde.. sayısı iki elin parmağını geçmez..73 Yorumla- +1 yıl
yalncısın vede faşistsin
- +1 yıl
Bende egedeyim egeliyim ve gorus sahibi bayana aynen katiliyorum. benim sehrimde de durum ayni
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
+1 yılKurtce diye silimiz var saniyorlar bu topraklar knlara aitmis diye dusunuyolar ama mal gbi bisey bildikleri yok arastirdiklari yok cahillik toplumu..
Kürtçenin %96 si yabanci kelimeden olusuyor kendilerince telafuz sekilleri uretip dil diye yutturmuaya calisiyolar , bu topraklarin onlara ait oldugunu saniyorlar eski caglarda kavimlere herzamanki ayak uyduramayan ve bu kavimlerden atilan ve ayrilan bu cahiller kendilerince toplanmislar bu topraklar bizim diyorlar haa bide kurdistan hayallwri varki sorma :) yuzyillarca devlet kurmayi birak daha kendi kavimlerine ayak uyduramayan bir ırkın nasil olurda boyle seyelr dusunurler anlamis degilim hayal gucleri genis..
Tabiki sunuda unutmayalim 2 kiytirik renkten bayrak olusturmuslar bu bizim bayragimizdir diyorlar bayragimiz var milletiz biz diyorlar , sunu unuttular osmanli olmasaydi acliktan ölüp gideceklerdi ama tabi nankorluk ve beyinsel sorunlari var..
Kürt genclerine bakin altlarında 80 model sahin köseli ayakkabi uzun burunlari ve cirkin agiz telafuzlariyla milleti rahatsiz ediyorlar yoldaki kizlara ayı gibi bakanlarin %100 kürt oldugunu soylememe gerek yok..
Bide biz kardesiz demeleri yok mu yahu nasil kardesiz? Turkle bir tutuyorlar kendilerini biz asil bir devletin asil atalarinin kanlarini tasiyoruz asil bir irkiz kendileri bir devlet dshi kuramamis biz kardesiz diyoruz hayir efendim sen kardesim degilsin 2. Snif bir vatandasdin ve hep oyle. olacaksin kendinizi TÜRK gibi asil yuzyillar kokeni olan bir irkla bir tutmayin kabullenin biseyleri.65 Yorumla- +1 yıl
Ayrica ayni cephede savastik safsatasida resmen salakca , kurtler savasmak zorundaydi kendileri icin savasmak zorundaydilar turkler vrya turkuye kaybetmemek icin degil omuz omuza mecbur olduklari icin savastilar cunku o koca gotlerini turkiyeden baska kimseye dayayamaycaklarini cok iyi biliyorlardi.
- +1 yıl
Igrenc kokularinida unutmamak gerek..
- +1 yıl
Şimdi Bu Dedikleriine Gelince Senin Şu An Konuştuğun Türkçe De Kaçtane Yabancı KelimeVar Biliyor Musun bu 1
2. Türklerin Nerden Göçebe Geldiğini Buralara Unutuyorsun Ve Eski Tüklerin Neden Çinlilere Benzeddiğini ve Nedden Orta Asyadan Buraya Geldiğini Söylerr Misin Bu 2
Osmanlı Devleti Asla Irkçılık yapmazdı Bu 3. Bu Tür Düşüncelere Sahip Olunması Kimlerin Beyinsel Sorunları Olduğunu Kanıtlıyor :)) bu 4.
Evet Kürt Gençleri Belki Cahil Kaldılar sizin gibi Medeniyet İçinde Büyüyemeddikleri İçin Bana Kimi Rahatsız Ettiklerini Söyler misin Senin Gibi Entel İnsnanlarımı?
Sen Kardeş Seçiyosan O senin Bileceğin İş Zaten Aklı Başında HiçBir Kürttr Senin Bu aklının Ne Kaddar İşleiğini Anlar Beyefendi Sana Sen Kendini Bu ülkenin Vatandaşı Sanıyosun Ama Bişeylerin Altında Ezildiğin Çok Belli Oluyor Karakterini Çok Belli Eddiyorsun İster Kabul Et İster Etme Kürtler Var Hepde Var Olucak Ve Senin Gibi Bazı Rahatsız Olanlaraa Rağmen Bu ülkede. herkesin hakkı varBen Senin Türk Olduğundan şüpheli. - 17 gü
Ben Türküm ama abartmışsın bence.
+1 yılKurt dusmani degilim olmamda. Bu milletimizin fitratinda yok. Onlar herne kadar bize düşman olsada şu an . Konu hakkında cok uzun yazabilceklerim var sigmaz fakat sunu diyim kisaca. Pkk denen sey ermenilerin örgütu buyuk yaralar aldıktan sonra, yeni bir sorunmus gibi kurtler adi altinda toplanan kökeni ermeni ve yahudi olan, şu an her isine gelenin masa olarak kullandigi cok uluslu bir orgut. Icinde amerikan ingiliz hatte alman askerleri dahi var profesyonel savas taktikleri bilen. Kurtlere özgürlük adi altinda kandirilan aslinda bağımsızlik kazanildiktan sonra koparilamayan toprağın kolayca yahudi Ortadoğu projesine katilicak olan dicle firattan tutun Filistin Suriye dahil cizilen bolgeyle alakalidir. He kurtlerin hicmi sucu yok dersek en buyuk suc birlikte savastiklari topraklari iki menfaate satmalaridir. En basit bahanelerle okul yok hastane yok diceklerde vardir oralarda. O zaman her bakan milletvekili kendi memlekitine yatirim yaparken orasi icim cok uzulmus numarasi yapan Dogulu arkadaslar trilyonlarini avrupa bankalarinda tutup kacakcilik yaoacagina doguya yatirim yapsınlar sorun ortadan kalksin. Haine hain denir, aslana aslan
20 YorumlaZihinlerimizde kürtlükle teröristliği özdeşleştirdiğiniz için kürt düşmanıyız derdimiz milletiniz değil benim ülkeme gelip benim askerimi vatandaşımı vurmanız !!! Burası TÜRKİYE hiçbir zaman kürdistan olmucak bunu anlayın silahlarınızı bırakın biz de önyargımızı bırakalım
75 Yorumla- +1 yıl
kürdistan olmayacak mı zaten var ki kızım bizim navatanımız orası
- +1 yıl
yalan mı
- +1 yıl
@mezepototamya git ozaman orda yaşa
+1 yılİsteyen sever sevmez. İsteyen düşman olur ya da olmaz. Kurulması muhtemel olarak görülen hem dış basın hem kürt aydınları tarafından bağımsız kürdistanın lideri abdullah öcalan düzenli ordusu ise PKK'dır. Batıdaki insanların bunları kabul edip etmemesi önemli değil gibi bu süreçte. Zaten az çok anlaşıldığı üzere Hükümet diplomatları Abdullah Öcalanın kapısında yatıp kalktığı için Bağımsız Kürdistanın temelleri çoktan atılmış inşaat son hız başlamıştır.
66 Yorumla- +1 yıl
Hiç kusura bakma. Biz topraklar için mücadele etmiyoruz. Alın burjuvazinin belirlediği sınırlar sizin olsun. Aydınlık bir gelecek bizimdir.
- +1 yıl
Siyasal hiç bir şekilde bilgin olmadığı için sadece bir takım popüler kültür ve medya aracılığı ile oluşturulmuş ulusal bilincine karşı yorum yapıp daha fazla polemik yaratmak istemiyorum. İyi geceler @kelebek04
Kürdüm Allaha şükür T. C vatandaşıyım. Ve bir kürt olarak tek yapmak istediğim şey zafer işareti yapan nekadar kürt kadın çoluk çocuk varsa alayına benzin döküp yakmak. Tabi insanlar cahillikten yapıyolar lakin ortalığı karıştıran halk değil medya ve siyasetçiler..
78 Yorumla
Soran+1 yılZafer işareti yapan kadın çoluk çocuk alayını yakmak ha ! E ne farkın kaldı simdi senin pkkdan. Öylede ya da böyle amacın katliam.
- +1 yıl
Kusura bakmasın kimsede bu devlet herkese imkan veriyo okusun etsin diye tüm toprağıda koruyo cahilliği seçmek kişinin kendi elinde. Benimki imkansız bişe yani sinirimi öfkemi kasteddim orda. Yapılacak en mantıklı şey dünyayı korkutan titreten Bordo Berelileri salacaksın 10günde ne pkk kalır ne sorun. Ve de görüyorum katliam diyosun ama hala kürdüm dediğim an farklı bakanlar var.
- +1 yıl
yav senin bordo bereli dedigim kimlerki askere 30 gün egitim verip savaşa yolluyorlar o bahsettigin kişilere ise cok cok 5 yıl egitim veriyorlar ama pkk lılar o cografyayı herkezden iyi bilir ve en az 5 yıl egitim görmeden çatışmaya girmezlermiş diye duymuştum
ha birde madem okadar o bordo berelilere güveniyorsum 30 yıldır neden pkk yı yok edemediler merak ediyorum ben şunun düşünüyorum ozaman hükümet askerler ölsün diyemi çatışmaya gönderiyorlar ben sadece düşündügümü söylüyorum. - +1 yıl
Tabi düşüncen saygı duyarımda asıl bordo bereliler yetimhaneden alınıyo ;) çocukluktan eğitim başlıyo sen komandodan bahsediyon ben bordo bereli DÜNYANIN EN İYİ TİMİ 4 ülkeye eğitim veren bir tim ;) türkiyede sadece kayseride eğitiliyo. Araştırırsan 2bordo berelinin 150 amerikan askerini öldürdüğünü vede pkknın bu tim geldiğinde kaçtığını heryerden duyarsın kardeşim. Düşüncene gelince devlet konusunu anlamam lakin dediğin gibi elimizde dünyaya hükmedecek güçler var teknoloji savaşını bırakıp bence gerçek savaş başlamalı ki artık türklerin kim olduğu gene 7cihanda yankılanmalı.
- 1 yıl
Çakma kürt! Sen kürt falan değilsin iğreniyorum sen gibi kürtlerden
- 1 yıl
Sen kurban ol kürtlere bi insan kendi ırkına bu kadar vahşice kin duyacak kadar zavallı ve aşağılık olamaz Allah seni ıslah etsin
ben kürdüm biz dogarken secım yapmıyoruz ınsan ayırmak ırk ayırmak bunları yaptıgın an insalıgın bitmıs demektır bır suru turk arkdasım var hiç bir sıkıntımız yok 2 kurt 2 turk aynı evdeyız ama ben kurt oldugum ıcın bu gun burada da butun kurtlere soven olmus ınsallah kürde muhtac olurlar
90 Yorumla
+1 yılKürt Düşmanı değiliz Nitekim bakıldığı zaman çanakkale zaferinde en çok şehit düşen ve yetim kalan cocukların babası hep doğu tarafından.. Şeyh said neden ayakladı mesela? İslâm elden gidiyor diye buda bir örnek olabilir.. Kürtler hiç bir zaman vatan bölme ve ayrımcılık yapan insanlar değildirler.. Bizim karşı olduklarımız pkk yandaşı ve vatanı bölmeye çalışan kendini kürt diye ifade eden insan müsvettlerine.. Halis Mulis karadenizli bir insanım bugüne kadarda kimseyi ayırmadım ayırmamda her insan her etnik kökenden olabilir , kürt , laz ermeni çerkez vs vs bunları savunmalarındada sorun yok fakat bu topraklarda yaşanıyor bu ülkenin sunduğu hizmetlerden yararlanılıyorsa ben türkiye cumhuriyeti vatandaşıyım demesini bilmeli.. Kürtlük lazlık çerkezlik bir ırktır türk vatandaşı olmak farklı şeydir.. Kürtleri de lazlarıda ermenileride severim taki bizi bölmeye çalışana kadar..
11 YorumlaKimse boşuna lagaluga yapmasın türklerin Kürtlere karşı hazımsızlığı var bu bir gerçek o yüzden herkes otursun yerinde sevmeyin bizi bizde sevmiyoruz zaten sizi Kürtler hep yalnız di ama şimdi arkasında dünya var dünyanın tanıdığı bir ırkı türklerin tanımlaması çokta önemli değil
61 Yorumla- 1 yıl
Bu sorudaki en güzel yorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz, Türk düşmanı Arap, Kürt, Fars, Rum vs.. Türk'e kefen biçen herkese her fikre, rejime, ırka düşmanız ! Türk'le sorunu olmayan kürtle işimiz yok.
İstedikleri yerde istedikleri devleti kursunlar! Biz, Türk topraklarında bir kürt devleti kurulmasına karşıyız. Ölümden korkmuyoruz. Bu uğurda her türlü bedeli ödemeye hazırız !
iyi kürtlerde var, iyi ermenilerde var , iyi araplarda var , iyi almanlar , iyi ruslar , iyi fransızlar ama hiç kimse , hiç bir tarihte ''iyi türkler de var '' demedi.
İyi Türkler hep vardı oysa...
Meydanlarda , pusularda , mayınlarda kahpece öldürüldüler.
Görev yaptıkları okullarda öldürüldüler.
Hatta askeri , sivili değil Türk bebekleri dahi öldürdüler.
Ama hiç kimse ''iyi türkler de var '' demedi.12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@kewjar gizlememin sebebi kimse ile muhattap olmamak , bıktım çünkü artık Türklük deyince faşist başka bir şey denildiği baş tacı insanlar. Diğer yandan Kobani kobani diye zırlayan ben değilim. Çok cesaretliydiniz gelenlerin çoğu kaçtı. Tabi Türkiye devleti gibi değil tuttuğunu s. ikiyor. Korkmanız normal bir yerde.
+1 yılEn basitinden dersim de Türkler katliam yapmış gibi gösterirler. Halbuki ağaların aklına uyup isyan eden, silahlananlar onlardır. Sana silah çekene de senin zeytin dalı uzatman saçma olur. Ama o dalı sokabilirsin tabi. Ayrıca bu ülkede etnik olarak sadece kürtlerden bu derece nefret edilmesi de bu 'ırkın' bir şeyleri yanlış yaptığını ortaya koyuyor (ki terörü, o kadar şehidi düşünürsen bu durum gayet mantıklı)
81 Yorumla
+1 yılKürt düşmanlığım yoktu ama ta ki şu özerklik olayları çıkana kadar ben ülkücüyüm diyemem Türkeş bile diyememişken ama onun yolundan ilerlemeye çalışıyorum ve gelin görün ki ocaklarda bir sürü Kürt abilerimiz ablalarımız var. Hep örnek veririm yine vericem Ziya Gökalpte Kürttü ama Türkçülüğün Esasları adlı kitabı yazdı. Bizim o büyük üstadın yolunda vatanını seven Kürt kardeşlerimize asla lafım yok ama pkk denilen o mahlukları destekleytip imralıdakinin resimlerini eline alıp gezenleride yani Allah yanına alsın ne diyelim
03 Yorumla- +1 yıl
haddini bilecen ilk önce sen kime yavşak diyon ağzını toplada gel şeyh saidi savuncak insansan sus bence rezilsin çünkü
- +1 yıl
Senin Atan şeyh said benim atam filan değil vatan haini
Siyahın beyaza Kürdün Türke üstünlüğü yoktur. Üstünlük Takvayla olur Ahlakla olur.
Bir arkadaşım kürtlerden nefret ediyordu sordum neden bu insanlardan rahatsız oluyorsun? Pis oluyorlar dedi... Arkadas galiba Türkleri doğuştan temiz kürtleri pis zannetmiş ya da öyle ögretmisler. Hiç pis türk görmedinmi dedim e pis türkde var dedi bende ee temiz kürt te var dedim konu kapanmıstır. Üstünlük kürtlüklede türklüklede olmuyor görüldüğü üzre... Takvayla oluyor...40 Yorumla
+1 yılçünkü devlet onları kışkırttı. devlet kendi yaptığı katliamları anlatmadan kürtleri tvlerde haberlerde canavar gibi gösterdi. zilan deresinde ölen bebeklerden bahsetmedi ama jitemin öldürdüğü bir bebek yüzünden iftiralar atıldı. devletin öldürdüğü yüzbinlerce kürdü anlatmayıp 7 bin memurun öldürülmesini hergün tvlerde anlatan devlet politikalarının sonucu...
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürk bir yanlış yapınca ali yaptı veli yaptı derler, Kürt bir yanlış yapınca Kürt yaptı derler. Zihniyet meselesi. Ama bunları yetiştiren anne babayı yetiştirmiş iğrenç Mussolini çakması resmi sistemin de suçu var. Bu da bahane değil tabi. Bunca dayatmaya, beyin yıkamaya rağmen ılımlı yaklaşan, insancıl Türkler de azımsanmayacak kadar az. Zaten öyle olmazsa PKK Kürtler'in azınlığının değil baskın çoğunluğunun desteğini alacaktı. Bu aşağılık kafatasçı ırkçılar ılımlı Türkler'e dua etsinler ki ülke talan olurdu aksi takdirde...
31 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru bir tespitte bulunmuşsun. Bir olay anlatılırken, o kişinin Kürt kimliği ön plana çıkartılarak anlatılır. Maksat Kürtler'i kötülemek, aşağılamak, hakaret etmek ve Kürtleri kriminalize etmek. Yani gizli bir ırkçılık ve düşmanlık var. Ama bir Kürt bir olayı anlatırken, 'bir Türk' diye başlamaz anlatmaya. Aynı olay doğuda yaşanırsa 'töre cinayeti', batıda yaşanırsa 'namus cinayeti' oluverir. Sanki Kürtler bu pis ayrım farkına varamayacak. Allah Türk'e akıl vermişse, aynı akılı Kürt'te de vermiştir. Kimse Kürtler'e akılsız muamelesi yapamaz. Yapan aptalın en önde gidenidir. Kürtler'in tek suçu, İngiliz, Fransız, İtalyan ve Yunanlı olmayışıdır. Kürtler'in tek suçu bu ülke kadınlarının namusu kurtarmaktır. Kürtler'in tek suçu bu ülke toprağını ve namusunu kurtarmaktır. Emin olun, aynı hataya düşmeyeceğiz. Tüm namuslu ve onurlu insanlara selamlar!
+1 yılkaynak.. https://i.imgur.com/Y0NLSbf.jpg
184 Yorumla- +1 yıl
Ahahahhaha
Soran+1 yılKaynağa bak. Sana okulda kaunak belirt dediklerinde hocalrına cizgi roman mı götürüyodun?
- +1 yıl
alenen ortada olan bir şey için kaynak belirtme zahmetine girmek gereksiz. senin deyiminle bu çizgi roman (!) bence sorunun mizahi özeti
burada bir tanidik vardi belli bir muddet yanyana calistik fabrikada iste boyle muhabbetler falan ediyodu her firsatta kurdum ben falan diyodu kurdistani kurcaz falan iki lafin ama arasina soyluyo bunu bende egede yasiyorum yalan yok , dedim buna tamam kardesim gidin kurun ama dedim sende gidip orda yasicaksin , ben oyle deyince yok olmaz diyo neden dedim. Biz oraya gidersek birbirimizi yeriz dio iyi madem burada kalin da bizi yiyin * dedim
Madem gidipte orda yasamican sanane kurulmus kurulmamis bu nasil kafa00 Yorumlaşu an tüm kürtlere dümdüz giderdim de gerek yok abicim bir kürte baktığında hareketlerine falan tam bir y. vşaktır konuşma tarzı falan etrafına bulasır insanları rahatsız eder huzuru bozarlar tamamen mikrop bu kürtler bunların soyu niye bitmiyo biliyo musunuz, iyi kürtler de, var türk dostu kürtler de var diye düşünen insanlar yüzünden bunların soyunu çatır çutur kazıdım mı hiç bir sorun kalmaz sokaklar bile daha huzurlu olur. ayrıca bir laf vardır kurunun yanında yaş da yanar diye. bu arada kendi ırkımdan da nefret ederim ama neymiş kürtler türkiyeden toprak istiyomus kürdistan kuracaklarmsı bilmem ne öyle bişey yok kardeş :D bu konuda da türkleri sevmeme rağmen feda edebilriim kendimi
33 Yorumla- +1 yıl
Klavyede kahramanlık yapıyorsun madem bu kadar Kürtlere kinlisin soylarını kazıyacaksın köklerini kazıyacaksın istanbuldaysan gel seninle yüz yüze görüşelim aynen bu uslubu yüzümüze yap eğer bir gram ekekliğin varsa var mısın delikanlı gibi gerçek erkekliğin varsa klavyeden kök kazılmaz koçum normal hayatta çık bu uslubu suratımıza yap bırak bu kök kazıma işlerini bordo klavyeli
- +1 yıl
Ayni fikirdeyi kardesim ya sokakta milletin karisin kizina bakiyorlar bide o sivri burunlu igrenc kokular yok mu okadar bulasiklarki insanlara gercekten sorun oluyolar
Aile & Toplum konusunda 7,3b cevap paylaştı. https://i.hizliresim.com/A0Narz.jpg
tipe bak hale
birde ayağının altındakine bakın.127 Yorumla- +1 yıl
sen arkadaki afişe bak !
- +1 yıl
:))) eyvallah
Soran+1 yılSaygı karşılıklıdır. Herkes inandığının peşinden gider. Sen kalkıp ingilterenin bayrağını ayağının altına alıp sosyal medayada paylaşabilir misin? Hayır. Hersey karşılıklı yapılıyor.
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılkimsenin kürtlere düşmen olduğu yok, tabi
istiklal marşını ıslıklamadıkları,
bayrak indirmedikleri,
sayın öcalan demedikleri,
askeri şehit edip polse molotof atmadıkları
devletin hizmet için gönderdiği doktoru, öğretmeni kaçırmadıkları
ve kürdistanı kurmaktan bahsetmedikleri sürece50 Yorumla Valla be görüşlerimi söylemiştim uyarı almıştım siteden faşistim diye. milletini sevmek faşistlik mi? Başkaları bayrağını dilini yaratmaya çalışırken onlari alkışlamak mı normal olan? yok öyle dünya nankörlük hazmedilmez
92 Yorumla- +1 yıl
kimse nankör değil senin anadilin yasaklanmadı
Çok iyi çok sevdiğim bir sürü kürt arkadaşım var, hatta kürtlere gelin verdik, gelin aldık. Önemli olan insanlıktır. Hainin, şerefsizin milleti, dini, ırkı olmaz. Haini, bölücüyü, nankörü sevmem. Bu ister Türk olsun, ister Kürt olsun. Ayrım yapmak bize yakışmaz, hepimiz bir gemideyiz. Siz kürtlere düşmansınız peki düşünüyor musunuz? O insanlara doğuda neler yapıldı?
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKürt meselesini kim biliyor sen bile bilmiyon unutturuldu apo lider güneydoğuda kurt köyleri basiyor bebekleri bile kursuna diziyorlar bunlari yapan yesedi kürdü dinsizler bati da halk ordu göreve cagiriyor asker dağda kürtle catisiyor şehit düşüyor halk kürt düşmani oluyor kisacasi diğer yöntem taze olay firansada daki katliam yapan işid sorumlu tutulanlar müslümanlar bunun gibi aynisi suçlu yesedi kurdu sorumlusu tüm yore halli millet uyutuluyor
32 Yorumla- +1 yıl
o gizli kullanıcı sen sadece medyada çıkan haberlere istersen fazla itimat etme beb ek katili sadece tc devleti sana bir soru yanılmıyorsam diyarbakırda 8 yaşındaki bir kız çocuguna askerler tarafından havan topu atılıyorsa ve yıllardır sorumlular bulunamıyorsa sence bebek katili kim oluyor bence tc hükümeti ve bunun gibi nicesi var anlat ankat bitmez.
Kürt arkadaşlarım vardı 1. sınıftan beri ve bu sene hepsinin ne kadar adi, namussuz insan olduklarını gördüm (3 kişi) kürtlerden nefret ediyorum artık bu yıla kadar bu ayrımı yapmazdın ama artık yapıyorum hiç biri değmez yolda görürsen yolunu değiştir hepsi pis insanlar
30 YorumlaKürtlere Düşmanlık Yok Sonuçta Hepimiz Doğuda Doğabilirdik :
Fakat Doğudaki Yaşam Kültürünü Batıya Getirmeye Çalışan , ya da Doğuda Kadınlara Davrandıkları Gibi Batıdaki Kadınlara Farklı Gözle Bakan , Hırsızlığı , Uyuşturucuyu Kolay Para Gibi Bakan , Kendini Geliştirmemiş , Ve Özgürlük Adı Altında Bölücülük Yapanlara Düşmanız. ½90 Lık Bir Kısım Yüzünden %10 Luk Kesime Sahip Diğer Kürtlerde Güme Gidiyor02 Yorumla
Soran+1 yılBen kadın pazarlayan Kürt görmedim.
+1 yılKürt düşmanı değilim canımdan çok değer verdiklerim bile var onları insan olduğu için sevmeyi hala kabullenemedik Kuran ı Kerimde bile müslüman kürt ayrımı yok ey iman edenler diyor ^^
84 Yorumla- +1 yıl
Guzel kardesim kuran da müslüman kürt ayrımı yok yazmiyor yazamaz orada bahsedilen kavimler araplar israilogullari lut kavmi vs. Kurtlerden ilk kez 1600 yillarda bir eserde bahsedilmistir evveliyati dahi yok
- +1 yıl
Ee yazmasa görmüyor musun eksileri bu ülkeden adam olmaz be kardeşim çok zor
- +1 yıl
@neden30 Ziktir l*n bitli domuz sen ülkücüleri ağzına almak için git o pis ağzını yıka
Ben kimsenin düşmanı değilim, Kürt olarak özelleştirmede yapmayın bu ülkede yaşayan binbir çeşit insan var binbir aileden mezhepten vesaire kimse ben neden Çerkes'im veya Manav'ım diye boş muhabbet yapmıyor, Madem ki Kürtsün bunu bir propaganda halinde değil, Kürt'üm ama Türk Vatandaşıyım diye kabullenmesini bilmeli insan. Kabullenemiyorsa ülkeme dil uzanatının dilini kol uzatanın kolunu keserler. Kimse kimseye düşman olmazsa birşey olmaz.
00 YorumlaProvokasyon tarzı paylaşım olmuş ben seviyorum ama milletteki düşünce en iyi kürt ölü kürt mantığı pkkya en çok destek veren dağa çıkan kürtler düşüncesi öylede zaten konuşmaları hoş değil yaşadıkları alan doğu olduğu için kara tenli tek kaşlı olabiliyorlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen ne kara tenliyim ne tek kaşlı ve böyle olmayanda çok insan var. Sacmalamışsın
Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. pkk yı destekleyen kürtlere düşmanım. Akp yi destekleyen türklere olduğu gibi
110 YorumlaSırf kürtler TÜRK düşmanı olduğu için.
Yeterli sanırım83 Yorumla
+1 yılNiye böyle saçma sapan bir soru sordun ki şimdi? Olur olmadık kanı beş para etmeyen, hiçbir bilgisi olmayan bebeler atıp tutacak benim de sinirlerim zıplayacak ! Kürt sevmeyen varsa eğer, adamsa, gidip bunu bir kürdün gözlerine bakarak söylesin !
72 Yorumla- +1 yıl
+1 yılKürt düşmanı yok PKK terörü düşmanlığı var ve herkim otuzbin şehidimizin bebeklerimizin katiline destek verirse düşmandır bizim için. ayrımcılık isteyn yok Türk Kürt fark etmez bu topraklar üzerinde yaşayan bu Vatanı kendi Vatanı kabul edip bayrağına saygı duyan herkes bizim insanımızdır
17 Yorumla- +1 yıl
Medya kölesi sn olmuşsun asker kıyafeti giyip köyleri basıp çoluk çocuk kurşuna dizenler PKK değil mi savunmasız Otobüsü Durdurup 33 tane askeri şehit eden PKK değil miydi çıkarın at gözlüklerini sizi işıdin elinden bile Türkiye çekip aldı kapılarını açtı aş verdi yaralanan PKK lıyı bile hastahaneye alıp tedavi etmedi mi bu mu medya köleliği Allah Aşkın'a bu kadar nankör olmayın
- +1 yıl
Yapma böle bilader ya daha bugün kobani kurtuldu diye heryerde silah atıldı polise de attılar bu devlet öyle büyük öyle şefkatli devletki ona bile müdahale ettirmediler dostum şehir içi burası bak dağbaşı değil! O kadar molotof o kadar ses Bombası atılıyor söyle bana hangisi bu zamana kadar vuruldu? Dünyanın hangi ülkesinde bu var? Gelmişsin bana teröristi savunuyorsun. Urfa Suruça göreve gittiğimde senin vatandaşın bana dedi biliyor mısın? Allah sizden bu ülkeden razı olsun abi dedi aynı durumda siz olsaydınız Türkiye olarak biz karılarınızı bacılarınzı geçip sizin ırzınıza geçmiştik dedi. allah yukarıda şahidimdir!
- +1 yıl
Evet bu bölgenin insanını devlete düşman etmek için yapıldı bunu tüm dünya biliyor yapmayın böyle Allah Aşkına
+1 yılBu soruyu paylasım biçimiyle ne kdr IRKÇI biri olduğunu ispatladın.. Senin kafa bölücü önce onu değiştir...
25 Yorumla- +1 yıl
yapma yav kürdüm demek ırkçılık mıymış
- +1 yıl
Sorduğun soru gayet provakatif.. İçinde bölücük var senin
- +1 yıl
şimdi dediğin lafta mantık hatası var. bölünme olması için oranın da türk toprağı olması lazım oysa 5 bin yıldır mezopotamyada çoğunluk ermeniler kürtler asuri süryanilerdir türkler 1071 sonrası anadoluya girdi ve şu anda da mezopotamyada da azınlık konumundalar
- +1 yıl
Yawww hee heeee... Bunlarla uyumaya devam
Soran+1 yılIrkçı mıyım? Te Allahım. Artık bizden niye nefret ettiklerinide soramicaz.
Aile & Toplum konusunda 625 cevap paylaştı. Eskiden kurt um demeye korkarlardi biz sulalece karsiyiz Allah karsimiza cikartmasin
117 Yorumla- +1 yıl
neden bu dişmanlık halklar kardeşken
- +1 yıl
Senin süleleni...
Gizli Üye(36-45)+1 yılKürt düşmanı değilim. Onlarin derdi otoriteyle, Ülkesine bağliliklari Türk Milliyetçiliğinden geçtiği için başkaldiriları. Provokatif lere ve bunu araç olarak kullanmak isteyenlere karşıda zaafimiz ne yazık ki devlet her vatandasina eşit mesafede durmayı amaçlar ama her zaman fiiliyata geçmiyor ne yazık ki. Toplularin arasina kan girdi bu gün 30.000 Şehitten bahsederken bu sorunlari çözmek kolay degil
30 Yorumla
+1 yılKimseye düşman değilim. Vatanına milletine hizmet veren herkes baş tacı ederim. Yok eğer bölücülük ediyor ise;
Sultan ll. Abdülhamit Han ın dediği gibi;
"Hak Arayanın Hakkını Verin, Baş Kaldıranın Başını Kesin!" diyenlerdenim30 Yorumla
+1 yılonlar olmasa bu ülke coktan AB'ye konumuna gircekdi... arkadaş ortamında pasıf kalan embesil genç gibiler neyi savundukları ne istedikleri blli degil. amacları sadece zırvalamk hep üllkenin kalitesini çizmek imajını zedelemek !!!
52 Yorumla- +1 yıl
kürtler bu vatanda hadlerini fazlasıyla aştılar onun için.
78 Yorumla- +1 yıl
@theredor Bu ülke kimsenin babasının tapulu malı değil Kürtler diye genelleme yapacaksan senin de bu ülkeden başka s. olup gideceğin yerler bellidir ben Kürdüm babamın dedesi çanakkale şehidi sen ne ara geldin nereden geldin de Ülkenin tapulu malını eline almış gibi ülkenin bir parçası olan Kürtlere ayırımcılık yapıyorsun sen önce nerenin KIRMASI olduğunu söyle hele
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de kurtleri pek sevmem ama en yakin kardesim dedigim kisi cizreli cok seviyorum hiyari onu tanidiktan sonra farkli gozle bakiyorum ama yok bizde kendimizi yonetiriz yok bizde kendi ulkemiz kurariz gibi seyleri duyunca hepsini kesedim geliyor ben mesela heo isidi destekledim en yakn arkadsma da diyodum bizinkiker sizinkileri sikiuyrlar:)
00 YorumlaTurkler kurt dusmani degilki kurtler turk dusmani yakarlar yikarlar devletin polisine tas atarlar kacak elektirik kullanirlar vs vs vs
60 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanları memleketlerine göre yargılamam. Haliyle. kürtlere karşı da. kötü bir düşüncem yok. Çok fazla. kürt arkadaşım var.
40 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılummetcıyım.. ama once bır aılene sor bu soruyu.. kürt sevıyor musunuz koca getırsem kabul eder mısınız dıye
02 Yorumla
Soran+1 yılHahayt. Çok şükür annemde babamda insan ve ırk ayrımı yapmazlar. Ben Kürt olduğum için Türk'le evlenmeye sıcak bakmıyorum.
- +1 yıl
Turke karsıyım dıyosun bırde neden ırkcılık yapıyosunu dıyosun... Sen karsıysan başkaları da dusman olur
+1 yılBabam polis abim astsubay diye bana yapmadiklarini birakmadilar o yuzden sanirim gecerli bir aciklama?
60 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 930 cevap paylaştı.
+1 yılkürt düşmanı değilim en yakın arkadaşım kardeşim dediğim insan kürt !!
bu ayrımı yapın kürt değil pkk düşmanıyım !!20 Yorumla Kürtten çok apo leşinin bayrağını sallayan ve destekleyenlere düşmanım. Varsa şikayetçi olan beklerim !
40 Yorumla
+1 yılKimse bu ülkede ayrimcilik yapmasin hepimiz kardesiz gecmiste dedelerimiz ninelerimiz nasil birlik beraberlik icinde yasadiysa bizde oyle yasamaliyiz ayrimcilik yapmadan
40 Yorumla
+1 yılöyle bir düşmanlıgım yok her telden arkdaşım var nereli olduguna değil insanlıgına bakıyorum.
adam olanın her zaman başımın üstünde yeri var.10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılYo ben genel olarak Türk olmayan herkese karşı düşmani hisler taşıyorum.
70 Yorumla
+1 yılBen karadenizliyim ve en Iyi arkadasim bir kurt. insanlari kurt laz cerkez vs. yargilamamaliyiz her kokenin icinden iyileri kotuleri vardir hepimiz biriz bu vatanin evlatlariyiz. Boyle seyleri tartisacagimiza cozumlerini aramaliyiz.
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılçünkü insana insan olduğu için değer vermeyi bilmiyolar..
33 Yorumla- +1 yıl
Benim cok kurt arkadasim oldu ve hepside cok iyi insanlardi hep deger verdiler halende oyleler , benim irkimdan olup kurtlerin yaptiklarinin noktasini yapamayan deger nedir bilmeyen cikar icin arkadas olan benim irkimdan iyi insanlari var ve gercekten gonulleri zengin insanlar , her irkin kotusu iyisi vardir , genelleme yapilmaz
- +1 yıl
insanları ırkından dolayı bu böyle aa bunlar kötü... şu şöyle ooo bunlar berbat dememek lazım... senin de dediğin gibi ırkla alakalı değil aslında bu olay insanın kendisiyle alakalı işte onu demek istiyorum bende...
- +1 yıl
@Hazer1903
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu ulkedeki itlik pustluk adilik belese yatmacilik kabadayilik kavga gurultu uyusturucu madde satimi ve dagitimi silah kacakciligi mayfacilik zor kullanma devlet kaynaklarini karsiliksiz kullanma boluculuk vs vs varsa %80 - 85 inin altindan hep kurt cikiuor. allahini seversen niye sevelim sizi. resmen devlet millet olarak pacamiza yapismissiniz bizi assagi cekiyorsunuz.. sen olsan kendini severmiydin...
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılpilder cvbın kime?
Beleş elektrik, su kullanip halen foşik devlet diye yakındıklarından dolayı halende atar yapiyor wölfler.
60 Yorumla
+1 yılKürtlere düşman olan yok ama PKK ya bütün Türkiye düşman sadece biz değil bu bitli domuzların oldugu her yerden kovuluyolar İran IŞİD arazisi hatta Barzani bile nefret ediyo bu it lerden
01 Yorumla- +1 yıl
PKK sempatizanlarını tespit edip üyeliklerini iptal ettirelim bu m k ç o c u k l a r ı n ı
+1 yılToprak altında usta da çırak da bir nasılsa, düşman olmanın bir manası yok;yeter ki insanları birbirine düşürmeye çalışanların tuzağına düşmeyelim...
00 YorumlaNeden Ermeni duşmanıyızzzz.. Sorusunun karşılığı da Kürt düşmanlığıyla aynı bence... Ermeniler hakkında ne düşünüyorsam Kürtler hakkındakı düşüncem de aynı..
12 Yorumla- +1 yıl
Kürt olup ta PKK ya destek vermeyen bir kişi olmaz... ayak yapmayın Boşuna.. katliam ve kaynak gösterin demişsin..30 yılda benim bildiğim 13 bine yakın genç kardeşlerimiz şehit oldu.. Terörizm orda kaçakçılık uyuşturucu pazarlama her şey Güney Doğu dan geliyo.. ne den seveyim.. sevmiyorum zorla mı. benim için en iyi Kürt ölü Kürt... gittik gördük yaşadık biliyoruz.. askere karşı kin ve nefretle bakan gözlerden başka bir şey görmedim.
+1 yılBu soru cok ayrimci bence reyting pesindesin ayrica kurtler bu ulkede var olduklari surece sayilacaklar ve bu ulkede lazlar cerkezler gocmenler romanlar da bu konuyu uzatma derim
30 Yorumlapropaganda peşinde sorular.. ırkçı yaklaşımlar.. bir bıkmadınız ya
11 YorumlaPKK düşmanıyız kardeş biz kürtlerle bir sıkıntımız yok trabzonluyuz biz bdp binasının olmadığı tek şehir göz açtırmayız bunlara
25 Yorumla
+1 yılKurt Turk kardestir. Kurdu kotu gosteren medya ve provskist kimsslerdir. 98 de pkk bitmisti. 2002 de iktidar degisince yine bas gosterdiler.
20 YorumlaKürtler düşmanımız değil kürtlerin içinde pkkya destek verenler düşmanımız kürtlerin arasında adam gibi adamlarda var it peşinde gezenlerde it peşinde gezenin elbet kafası bedenden uçar
14 Yorumla
+1 yılDegilim ama su turkiye icinde kurdistan olayi ne? Ben buna karsiyim bolunemez bir turkiye icinde yasayacaklarsa yasasin yoksa gitsinler ulkemden alla alla
22 Yorumla- +1 yıl
Hakkin yok demiyorum, ama gelipde doguyu alicaz kurdistani kurcaz felanlar fismanlar islemez bu millete. Benim kardesim deyip İstanbul'da evimde agirladigim kardesim dediim kurt kardeslerim var ama bu olayi vatan bolmeye cekerseniz buyrun ulke disina, yok cekmezseniz kuzu kuzu kardes kardes yasariz. Bunu bilesin
- Devamını Gör (60)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat