Cidden benim için çok önemli hayat memat meselesi deli muamelesi gördüm bu yüzden haksız mıyım siz söyleyin bir de?

Şimdi benim ailem biraz taş devrinden kalmış gibiler cidden mesela her şeyde haklı olduklarını düşünürler hadi onu geçtim evlenince erkeğin kahrını çekeceksin gibi bir düşünce yapıları var gerçekten teyzelerimde anamda böyle gerçekten böyle erkeği kadından üstün görürler hatta babam bu yüzden şöyle dedi kadın erkek eşitliği yok Allah bile önce ademi sonra havvayı yarattı diyor neyse ben anamada teyzelerimede diyorum zamanında kapıyı vurup gidecektiniz dedim çocuğu bahane ediyorlar bu yüzden şiddet bile gördüler hayırdır oğlum biz mecburmuyuz öyle yaşamaya cidden kendilerine dedim ben sizin gibi olmayacağım bir şey olsun ben o kocanın ebesini mipp gitmezsem görürsünüz dedim ayrı evede tek başına çıkamazsın izin vermezler böyle yapıları var ben onların tersini düşünüyorum diye bana deli muamelesi bile yaptılar saygısız dediler psikolojimi bozdular da Cidden haksız mıyım ben ya?
Cidden benim için çok önemli hayat memat meselesi deli muamelesi gördüm bu yüzden haksız mıyım siz söyleyin bir de?