Babamla kavga ettik ve dünden beri konuşmuyoruz, odamdan da çıkmadım. Gün içinde onunla nasıl iletişime geçmeliyim?

Her babada olduğu gibi benimde babam gereksiz gerginlik kavga çıkarma potansiyeline sahip. Dün çok saçma bir konunun stresini benim üzerimden çıkardı. Yemeğini masaya koyarken bana sinirlenip "istemiyorum yemeğini dışarda karnımı doyururum" diyip bana hakaret ede ede çıktı gitti, gece saatine kadar da gelmedi. Bende odamdan çıkmadım hiç sofrayı da toparlamadım. Dünden beridir birbirmizi görmedik, odamdan da yeni çıktım şimdi kendisi hala uyuyor, sofrayı toplamış yemekleri götürmüş mutfağa. Normalde odama gelip bana kızmaya bağırıp çağırmaya devam ederdi ama sesi soluğu yok. Annemde şehir dışındaydı, bugün dönüyor kendisi. Babamla şu an evde karşılaşınca nasıl iletişim kurmam gerekiyor cidden bilmiyorum, pek de şu an konuşmak istediğim söylenemez. Nasıl davranmalıyım?

Babamla kavga ettik ve dünden beri konuşmuyoruz, odamdan da çıkmadım. Gün içinde onunla nasıl iletişime geçmeliyim?