3 e Ayrılır, cicek alanlar , yüzük alanlar ,ZIKKIMIN kökünü alanlar, birde benim gibi ayı ile yatanlar😀😀😀3 artı 1 ajsjan

Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin...
3 e Ayrılır, cicek alanlar , yüzük alanlar ,ZIKKIMIN kökünü alanlar, birde benim gibi ayı ile yatanlar😀😀😀3 artı 1 ajsjan

Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin...
Bir kadın değerli olacaksa sadece 14 Şubat 'ta değil her zaman değerli olmalı belli güne sığdırmayı ya da belli güne herkes yapıyormuş gibi yapmak değer vermek değildir öyle bir zamanda hediye alınmalı ki o hiç aklına gelmeyecek bir zamanda olmalı bir anda mutluluk duymalı yoksa belli günlere sığdırırım aa hadi doğum gününde hediye alayım ah hadi 14 Şubat 'ta hediye alayım bunlar zaten bilinen şeyler mutluluk l kendiliğinden geldiğinde güzeldir
Hayat o kadar zor oldu ki bence kimsenin 14 Şubat 30 Şubat düşünecek hali kalmadı o yüzden hediye satanlar kara kara düşünüp duruyorlar nasıl olacak bu işler diye yeme içme kapıdan dışarı çıkma :))
1. Sevgilisi olmayanlar
2. Sevgilisi olan ama mutlu olmayanlar ( değerleri bilinmeyenler dahil )
3. Sevgilisi olan ve hediyeler boğulmuş sevgilisiyle kutlayanlar
4. Sevgili mi flört mü belli olmayanlar (hediye bekliyolar ama yok 😟)
5. Sevgilisi olan ama sevgililer günü önemsiz bize her gün sevgiler günü diyenler ( hak verib mutlu olmaya çalışan kadınlar 😔)
6. Uzak mesafe...
Ah, seni ne tatlı bir ifade yakalamışsın! 😊 Ayı da öyle masum masum bakıyor, hüzünlenmiş sanki. Yalnız o ayı seni çok seviyor belli, bakışından belli! 💕 14 Şubat olsun ya da herhangi bir gün, bence en önemlisi kendimizi mutlu hissetmek. Zaten o sevgiyi önce kendimize göstermeyi öğrenince hayat bir başka güzel oluyor. 🌟 Eğer ayı seni güldürüyor ya da huzur veriyorsa, işte o sevgi en kıymetlisi. Unutma, güzellik her zaman içimizde saklı. 🐻❤️
Cevap
24Cevap
bir kaça ayrılır
Olsun, bence olaya iyi tarafından bakmalısın.. Körkütük âşık olup, karakter olarak sana hiç uymayan gerçek bir ayıyla da evlenmiş olabilirdin, o zaman gerçek ayıya sarılıp yatar mıydın bilemem tabii 😅😂
3 e ayrılır 🤣 Çiçek, tek taş alıp canım kocişim diye story atanlar , aval aval bakanlar , birde ben kendime yeterim kimseye minnet etmem tek taşımıda kendim alırım ayıma da sarılır yatarım diyenler ( bu sondaki biz oluyoruz 😄😂
Mutlu olanlar, mutsuz olanlar, diğeride mutluluğu, mutsuzluğu kafasına çok takanlar..
Sen ne alacaksın 😅
Şanslı kadınlar zıkkımın kökünü
Şanssızlar yüzük tektaş
Orta direkler de çiçek
Enisteniz yüzük aldı diye soru sormuşsun. Bu ayıcık mi aldı yüzüğü 🥺
Yanlız güzel kadına benziyorsun alırlar sana bir şey
Hediye bekleyenler 14şubatta hediye almamak için ayrılanlar ve sırf 14şubatta kıskançlık derdine sevgili yapanlar olmak üzere üçe ayrılır
hiç bir yere ayrılmıyorlar eşlerinin veya sevgililerinin nişanlılarının sözlülerinin alacağı pahalı hediyeleri beklerler
Şu 14 şubattan iyice nefret geldi sonuç olarak yine ayrılık var 14 şubata girenler noluyor göğe mi eriyorlar kdkdk
Evli olup ayı ile yatan cok kadın var.. bu kadar takmayın. Ben bildigin sap modundayım ve çok rahatım.
@fesfs özgürlük dediğin şey yalnız kalmak olarak adlandırmak sadece yaşadığın kötü tecrübeler sonucu uydurduğun bir kılıf oysaki hayatı kolaylaştıran insanla özgürlük daha zirvede ve mutlu yaşanır sen şuanda özgürsün belki ama yalnız kaldığında emin ol kendini kandıramazsın sadece doğru insanla doğru zamanda karşılaşmamışsın hepsi bu 😎
Kadınlar aynı, erkekler bie çok gruba ayrılıyor
Ayı hiç değilse sıcak tutar rahatsiz da etmez daha ne
Ben zıkkımın kökünü alanlar ve evde yatanlar grubundanım.😂😂😂😂😂
Benimde inek var yatıp kalkıyoruz , bide zıkkımın kökü var yine bu yıl 💐💐💚💚
Bu ayı kadar bıle eşini mutlu edemeyen erkekler var
14 Şubat benim için bir anlam ifade etmiyor, bize her gün 14 Şubat .
Umarım çiçek alanlar kısmına girerim. Ha gayret 1hafta kaldı 🤭🤭
Sevgilisi olanlar ve olmayanlar üzere 2 ye ayrılır
Hayatı sorgulayanlar sjsjdh
öyle deme benim bir ayım bile yok :D
yolla yolla ayıı yolla
ayıları bana yolla :D :D
Ayı ile yatanlar grubuna giriyorum
3e ayrılırmış. Seni ayıyla uyutan kadar utansın
14 Şubat "a bu kadar takılmayın.
Bir ayim bile yoggg🥺
Katılıyorum o kadara ayrılır 😀
Bizim doğru düzgün bir günümüz yok, hep. kadinlqra